Täitsa tobe küsimus, aga mure suur
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Täitsa tobe küsimus, aga mure suur
- This topic has 21 replies, 10 voices, and was last updated 13 years tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
detsember 8, 2012 at 4:42 p.l. #331918
Athena
MemberTaimeteedega on niimoodi, et mõned viivad organismist vett välja, s.t. on diureetikumid.
Võimlemisruumi kohta pead pildi saatma, muidu võib treeningkava koostaja kirjutada sisse harjutused, mida teha ei saa.
Milliseid teid võib juua? Kas on soovitusi? Pildi võin esmaspäeval saata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 8, 2012 at 6:58 p.l. #331921ROtter
MemberMilliseid teid võib juua? Kas on soovitusi? Pildi võin esmaspäeval saata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei tea, milliseid seal saadaval on.
veebruar 6, 2013 at 11:52 e.l. #336553siegfried
MemberMinul on ka terve elu olnud probleeme vee joomisega. Muidugi olen mina joonud selle asemel palju karastusjooke. Küll aga käisin viimati massööri juures ja ta ütles, et mu lihased on väga pinges ja kuivad. Küsis siis minult, kas joon vett korralikult ja kui vastasin eitavalt, küsis ta, mis saab kui jätta lill kastmata? Igatahes peale seda üritan ma päevas iga aja tagant paar lonksu juua.
veebruar 6, 2013 at 3:04 p.l. #336560htilga
MemberMinul on ka terve elu olnud probleeme vee joomisega. Muidugi olen mina joonud selle asemel palju karastusjooke. Küll aga käisin viimati massööri juures ja ta ütles, et mu lihased on väga pinges ja kuivad. Küsis siis minult, kas joon vett korralikult ja kui vastasin eitavalt, küsis ta, mis saab kui jätta lill kastmata? Igatahes peale seda üritan ma päevas iga aja tagant paar lonksu juua.
Tundub, et loogiline järeldamine toimib päris edukalt. Sa oleks võinud selle peale veel kurta, et sul on viimasel ajal ka fotosünteesiga probleeme
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 6, 2013 at 5:21 p.l. #336572gmaster
MemberMassööride mõttekäigud ongi vahest sellised.. müstilised
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> neil see füsioloogia pole päris kõige tugevam külg
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 6, 2013 at 5:38 p.l. #336578AlanBStard
ModeratorMinul on ka terve elu olnud probleeme vee joomisega. Muidugi olen mina joonud selle asemel palju karastusjooke. Küll aga käisin viimati massööri juures ja ta ütles, et mu lihased on väga pinges ja kuivad. Küsis siis minult, kas joon vett korralikult ja kui vastasin eitavalt, küsis ta, mis saab kui jätta lill kastmata? Igatahes peale seda üritan ma päevas iga aja tagant paar lonksu juua.
Tegelikult ta käskis sul lilli kasta
veebruar 6, 2013 at 6:43 p.l. #336582ROtter
MemberMassööride mõttekäigud ongi vahest sellised.. müstilised
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> neil see füsioloogia pole päris kõige tugevam külg
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida massöör valesti ütles?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.