täisteraleib, kanafilee ja oliiviõli
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi ROtter’ilt » täisteraleib, kanafilee ja oliiviõli
- This topic has 4 replies, 2 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
theONE1.
-
AutorPostitused
-
märts 16, 2006 at 8:54 e.l. #7049
Kurupt
MemberKuna OldMan on ainus kellel kahtlustan siin foorumis olevat arstiharidust, siis oleks sulle ka üks küsimus. Mida arvad sa sellest, kui lülitada hommikusööki sisse selline võileib : täisteraleiva viil, sinna peale oliiviõli ning otsa veel kanafilee tükk.
Treeningu eesmärgiks on kasvatada lihasmassi.
märts 16, 2006 at 10:12 e.l. #75807ROtter
MemberArstiharidust mulle ei ole, aga selle eest on analüüsivõime, pikaajaline kogemus ja elukestev õpe. Õppimise ajal töötasin spordimeditsiini kateedris ja kõndisin seal ka ringi silmad-kõrvad lahti.
märts 16, 2006 at 10:48 e.l. #75811theONE1
MemberArstiharidust mulle ei ole, aga selle eest on analüüsivõime, pikaajaline kogemus ja elukestev õpe. Õppimise ajal töötasin spordimeditsiini kateedris ja kõndisin seal ka ringi silmad-kõrvad lahti.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ühe võileiva järgi on muidugi raske hinnata lihasmassi treeningu effektiivsust , aga võileib on söödav.
Puht isiklikust uudishimust küsiks, et mis erialane haridus sul on?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kehakultuurialane?
märts 16, 2006 at 10:52 e.l. #75813ROtter
Ühe võileiva järgi on muidugi raske hinnata lihasmassi treeningu effektiivsust , aga võileib on söödav.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kehakultuurialane? 
Minu postitustes on punktiirjoone all kirjas.
märts 16, 2006 at 11:00 e.l. #75815theONE1
Minu postitustes on punktiirjoone all kirjas.
Ja ongi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> srry!AutorPostitusedViewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)- You must be logged in to reply to this topic.