täisteraleib
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » täisteraleib
- This topic has 41 replies, 20 voices, and was last updated 17 years, 7 months tagasi by
anelka.
-
AutorPostitused
-
juuni 18, 2008 at 5:09 p.l. #13971
algaja12
MemberSooviks täpselt teada millised poodides müüdavatest leibadest on need nö kõigekasulikumad täisteraleivad,sooviks siis konkreetseid toote nimesid.Ette tänades.
juuni 18, 2008 at 5:35 p.l. #158112vaher
MemberKui juba leibade kohta küsimiseks läks, siis küsiks, milline leibadest oleks üldse kõige kasulikum? Rukkileib, peenleib, täisteraleib? Kui poes ühesugused leivad (rukkileivad näiteks) näppude vahel on, siis kuidas neid tuleks võrrelda, kumb parem on?
juuni 18, 2008 at 5:44 p.l. #158113Blackdom
MemberSry, ma jään sulle nime võlgu, aga tahtsin öelda seda, et ma arvasin ka varem, et täistera leib on kasulik… Kiivikaski soovitas kunagi iga päev vähemalt paar viilu süüa. Aga sain tänu ROtteri viitele teada (väldin igaks juhuks plagiaati, sest ROtter vist kavatseb ka varsti sõna võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), et teraviljatooted on kahjulikud. Kahjustavad peensoole limaskesta, mille kaudu peaksid toitained, mida tegelikult vaja on, organismi imenduma. Lisaks sellele on see suures osas happeline süsivesik, mida pole inimesele vaja. Topeltmõttetu.juuni 18, 2008 at 6:33 p.l. #158116maximus89
MemberInimkond on aastatuhandeid teravilja söönud, alates sellest ajast, kui hakati põlluharimisega tegelema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Raske uskuda, et me oleme kogu selle aja omal peensooli tapnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma küll ei propageeri siin teraviljatooteid, üldiselt ise väldin täielikult nisujahu, aga paar viilu täisteraleiba päevas ja kahjulik?….come on.Ahjaa sellest valikust on kõige kasulikum täisteraleib, kahtlen, et tootja väga suurt rolli mängib, tehnoloogia on ikka suuresti sama.juuni 18, 2008 at 7:06 p.l. #158120algaja12
Membertootja ei pruugi jah rolli mängida aga ma just siin tahangi teada tootjat ja toote nime
juuni 18, 2008 at 7:37 p.l. #158126maximus89
Membertootja ei pruugi jah rolli mängida aga ma just siin tahangi teada tootjat ja toote nimeNo kui tootja ei mängi rolli, miks sa siis tootjat tahad teada?Võta ükskõik milline täisteraleib, proovi erinevaid, võin lubada, et sa mingid erinevust oma tervise koha pealt ei tunne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 18, 2008 at 7:37 p.l. #1581275ander
MemberMa sõin eile ühe korraga mingi 10 viilu Leiburi täisteraleiba, minul hakkas hiljem kõhust maomahlu üles mulksuma. Tõnenäoliselt oli 10 viilu ühe korraga liiga palju, sest täna hommikul sama leiba kolm viilu süües, ei täheldanud midagi.
juuni 18, 2008 at 7:58 p.l. #158128Annika Pärtel
MemberJassi leivas on vist enim täisterasid.
Ise tarbime erinevaid, vastavalt tujule. Viimasel ajal on ostukorvi sattunud Fazeri erinevad röstkuklid, head midagi sinna peale määrida, samas mõnusad pehmed alati.
juuni 18, 2008 at 8:16 p.l. #158131AlanBStard
ModeratorJassi leivas on vist enim täisterasid.Jassi leivas oli seemneid kõige rohkem. Ja teravilja kõige vähem. Aga nüüd on Leiburil mingi seemneleib kus on rohkem.
juuni 18, 2008 at 8:30 p.l. #158134Karu
MemberIse olen uurinud ja j6udnud tulemuseni, et k6ige terasem on Fazeri t2isteraviilud. Seal nisujahu ei ole yldse lisatud.
On alati poes v2rske ka olnud.
juuni 18, 2008 at 9:14 p.l. #158140Mansel
MemberSry, ma jään sulle nime võlgu, aga tahtsin öelda seda, et ma arvasin ka varem, et täistera leib on kasulik… Kiivikaski soovitas kunagi iga päev vähemalt paar viilu süüa. Aga sain tänu ROtteri viitele teada (väldin igaks juhuks plagiaati, sest ROtter vist kavatseb ka varsti sõna võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), et teraviljatooted on kahjulikud. Kahjustavad peensoole limaskesta, mille kaudu peaksid toitained, mida tegelikult vaja on, organismi imenduma. Lisaks sellele on see suures osas happeline süsivesik, mida pole inimesele vaja. Topeltmõttetu.Ma olen lugend, et täisteraleib on hoopis kasulik ja ise olen ka tarbija. Et täisteraleivast saadakse vajalikke kiudaineid
juuni 18, 2008 at 9:16 p.l. #158141Samakamees
MemberIse olen uurinud ja j6udnud tulemuseni, et k6ige terasem on Fazeri t2isteraviilud. Seal nisujahu ei ole yldse lisatud.On alati poes v2rske ka olnud.
Kui need on need lillas kotis , siis on need ka ühed lahjemad leivad , mis saadaval. Maitse on jõle hapukas though…
juuni 19, 2008 at 4:54 e.l. #158147juuni 19, 2008 at 5:57 e.l. #158150Karu
MemberTeisalt on aga oht, et kui teraleiba ei tarbi, ei saa inimene piisavalt kiudaineid ning tulemuseks on pikaajaline ja piinav k6hukinnisus..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 19, 2008 at 6:06 e.l. #158152hehee
MemberTeisalt on aga oht, et kui teraleiba ei tarbi, ei saa inimene piisavalt kiudaineid ning tulemuseks on pikaajaline ja piinav k6hukinnisus..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On olemas kookoshelbed ja juurviljad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma söön leiba üliharva, aga kõhukinnisuse üle ei kurda. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.