esiteks see oleneb kehakaalust, siis lihasmassist, siis rasvaprotsendist siis raskustest, selge et 150 kilone mees kulutab kolmkorda suuremat raskust tõstes kordi rohkem kytust kui 50 kilone mees kolm korda väiksemat raskust tõstes. mõlemad võivad tugevalt treenida. pealegi olenev rasva põletavatest hormoonidest. kas kiire või aeglane ainevahetus….100 asja mõjutab, pole võimalik vastata!
Ise arvan, et tean vastust, aga miks esitatakse selliseid küsimusi, on vast selles põhjus, et oleks raskem võibolla mõnel vastus välja mõelda, kuigi mõned küsimused on siin tõesti olnud väga ebamäärased/täpsed, et raske aru saada mida küsitakse ja vastuse variandid võivad olla õiged ka 2 tükki, siis tuleb vist vaistu järgi panna ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> õige imo.
Mina olen ka aru saanud, et lihas on see kus see kalori polemine aset leiab, niiet mina suurem lihaseruumala, seda tohusam-kiirem poletus. Aga kummastama paneb see, et enamik eestlas iei tea ,et sona “maybe” on eesti keeles “voib-olla”, mitte aga “voibolla”. Voi saan mina valesti aru.