Skip to main content

Taipoks ja jõusaal

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Taipoks ja jõusaal

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    raimondlatt
    Member

Tere,viimasel ajal on füüsiline vorm väga käest ära läinud,käin preagu 2-3 nädalas kooli jõusaalis 16.00-18.00,treenin selle kava järgi http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=13 ,soov on minna ka taipoksi trenni, Treeningajad:

E 19.00-20.30

T 18.00-19.30

K 19.00-20.30

R 18.00-19.30

pikkus on mul 187cm ja kaal 87kg

Üks põhjusi et füüsiline vorm on halvenenud on see et nädalavahetusel joon palju alkoholi ,vahel isegi 3 päeva järjest…

Toitumine :

ärkan hommikul kell 8.00 ja söön paar võileiba või omletti vms ,koolilõuna on 12.00 seal söön prae(snitsel,kartul kaste kõrvale 2klaasi mahla)

enne jõusaali näksi midagi ,pärast jõusaali söön paki kodujuustu ja banaani või mingit muud puuvilja ,vahepeal ka kanafileed ,õhtul söön seda mida ette juhtub.

Tahaksin rasva protsenti vähendada ja lihaseid juurde kasvatada.

Küsimus ongi et ,kuidas peaksin hakkama trennides käima ja kuidas toitumist muuta et enda eesmärki saavutada ?

Ette tänades,

Raimond

Tere,viimasel ajal on füüsiline vorm väga käest ära läinud,käin preagu 2-3 nädalas kooli jõusaalis 16.00-18.00,treenin selle kava järgi http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=13 ,soov on minna ka taipoksi trenni, Treeningajad:

E 19.00-20.30

T 18.00-19.30

K 19.00-20.30

R 18.00-19.30

pikkus on mul 187cm ja kaal 87kg

Üks põhjusi et füüsiline vorm on halvenenud on see et nädalavahetusel joon palju alkoholi ,vahel isegi 3 päeva järjest…

Toitumine :

ärkan hommikul kell 8.00 ja söön paar võileiba või omletti vms ,koolilõuna on 12.00 seal söön prae(snitsel,kartul kaste kõrvale 2klaasi mahla)

enne jõusaali näksi midagi ,pärast jõusaali söön paki kodujuustu ja banaani või mingit muud puuvilja ,vahepeal ka kanafileed ,õhtul söön seda mida ette juhtub.

Tahaksin rasva protsenti vähendada ja lihaseid juurde kasvatada.

Küsimus ongi et ,kuidas peaksin hakkama trennides käima ja kuidas toitumist muuta et enda eesmärki saavutada ?

Ette tänades,

Raimond

Kuhu klubisse minna plaanid?

raimondlatt
    Member

Kuhu klubisse minna plaanid?

Tartu taipoksi klubisse

krms
    Member

Ma ise soovitaks kõigepealt rasvast lahti saada taipoksi trennis, kuna füüsiline koormus on seal võimas.. Ja siis hakata mõtlema lihase kasvatamisele.. Ära unusta ka toitumist !

jrx
    Member

Ja jälle… loe minu blogi, saad toitumise paika kui mõtted kokku korjad sealt:)

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.