Taimsete valkude kombineerimine omavahel
- This topic has 9 replies, 6 voices, and was last updated 12 years, 9 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
veebruar 25, 2013 at 8:21 p.l. #22878
Jagex
MemberTere !
Plaan hakata korralikult trenni tegema.
Paraku on mu rahalised võimalused suhteliselt piiratud ja toit ei ole odav.
Samuti on piiratud minu teadmised.
Siit küsimus kas on mõistlik ja odavam kombineerida omavahel taimseid valke nt teravilju ning kaunvilju, et saada kätte mingi osa täisväärtuslikest valkudest ?
Loomulikult tarbin ma kala, piimatooteid jne, aga mingi % saaks katta sellisel viisil sealjuures ka raha säästes ?
veebruar 26, 2013 at 7:05 e.l. #337391martinkink
MemberKui raha ei ole siis on väga hea valguallikaks tavaline kanamuna. 1 pakk mune maksab natuke üle euro ja on hea ja kvaliteetne valk, koos igasuguste teiste heade ainetega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2013 at 10:38 e.l. #337405MoloM
MemberKui raha ei ole siis on väga hea valguallikaks tavaline kanamuna. 1 pakk mune maksab natuke üle euro ja on hea ja kvaliteetne valk, koos igasuguste teiste heade ainetega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tore vastus, kuid reaalselt ju seda ei küsitud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2013 at 10:57 e.l. #337408Reinart
Memberma ei oska öelda kui mõistlik see on…pigem ikka kasvatab lihast loomne valk !!!
aga võid ju proovida …tatras on teravilja kohta palju valku…täistera kaerahelbetes ka ….
oad jms…kui teravilja ja kauna koos süüa peaks mingid aminohapped ikka saama
ise söön neid kõiki igapäevaselt aga võta nüüd kinni kas nendest valkudest ka lihaskasvule mingit kasu on ,sest söön ka piisavalt liha ,muna ja piimatooteid.
veebruar 26, 2013 at 2:18 p.l. #337421kappa
Memberega see taimne ka paha tee
ikka parem kui mitte midagi
veebruar 26, 2013 at 5:55 p.l. #337459martinkink
MemberTore vastus, kuid reaalselt ju seda ei küsitud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaudselt ikka mõte oli sees
“Paraku on mu rahalised võimalused suhteliselt piiratud ja toit ei ole odav.”
Keha areneb kindlasti mingi kindla piirini, kus edasiseks kasvamiseks oleks korralikku loomset valku tarvis
veebruar 26, 2013 at 7:12 p.l. #337473kappa
MemberMINE METSA!!!!
Mõne jänkuonu ikka leiad.
see annab hea laxu
veebruar 28, 2013 at 6:55 e.l. #337554Jagex
MemberKaudselt ikka mõte oli sees
“Paraku on mu rahalised võimalused suhteliselt piiratud ja toit ei ole odav.”
Keha areneb kindlasti mingi kindla piirini, kus edasiseks kasvamiseks oleks korralikku loomset valku tarvis
Ega ma loomset toitu välja lülitada ei plaanigi. Munad ja piimatooted kui odavamad loomse valgu allikad jäävad igal juhul menüüsse.
Kuigi mune koos kollasega vist väga palju süüa ei soovitata ja toidu minema viskamine ( ainult munavalgeid tarbides ) ei tule nagu odav eriti.
Piima on mõistlik tarbida vist kuni 2 liitrit päevas ? Odavalt leiab ka kohupiima. Veel midagi ?
veebruar 28, 2013 at 7:09 e.l. #337555Jagex
Memberma ei oska öelda kui mõistlik see on…pigem ikka kasvatab lihast loomne valk !!!
aga võid ju proovida …tatras on teravilja kohta palju valku…täistera kaerahelbetes ka ….
oad jms…kui teravilja ja kauna koos süüa peaks mingid aminohapped ikka saama
ise söön neid kõiki igapäevaselt aga võta nüüd kinni kas nendest valkudest ka lihaskasvule mingit kasu on ,sest söön ka piisavalt liha ,muna ja piimatooteid.
Tatart olen ma vist lausa kohustatud tarbima. Ta on ju odav ja selle info põhjal, mida leidnud olen siis ka tervislikum kui pasta või isegi riis (
).Lisaks sisaldavat tatar kõiki kaheksat asendamatut aminohapet ja seda kaunviljadega kombineerides on tulemus ilmselt päris hea .
Aga millises vahekorras ma neid tarbima peaksin ? 50/50 ei pruugi ja olla kõige parem sõltuvalt nendest aminohappelistest koostistest ?
mai 5, 2013 at 11:25 e.l. #342226AlanBStard
ModeratorKuigi mune koos kollasega vist väga palju süüa ei soovitataSee soovitus kehtib ainult kaduneljapäeval, toomapäeval ja mihklipäeval sest siis on kurja silma oht kõige suurem.
Muul ajal söö julgelt.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.