Skip to main content

Taimne valk: soja, sojavalk, sojajahu

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Taimne valk: soja, sojavalk, sojajahu

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 175 total)
  • Autor
    Postitused

Need turbovalgud tunduvad ahvatlevad, aga siiski, need soja omad, need ju taimsed valgud. Kas taimseid valke on mõistlik lihase arengu koha pealt tarbida nt enne magama minekut?

Loomulikult võid. Ainus “viga” on jah taimsetel valkudel see, et kõiki aminohappeid ei ole neid olemas. Kui mitmekesiselt toituda, siis ei ole see probleem, saab kõik aminohapped kätte.

sdmartin
    Member

mis teie arvate soja jahust,kui rikkast proteiini sisaldavast lisandist või nii.

mina isiklikult just hakkasin sööma seda.võtan ühe 400g jogusti kallan sojajahu kuhjaga pääle segan ära ja lasen heal maitsta.

aga tahaks just teie komentaare selle kohta kas on se hea,halb või hoopis midagi muud:)

linkin
    Member

Kumba siis eelistada ja miks?

Esimese kuuri tegin ma Tai Kane Protein No1-ga. Nüüd kasutan Biolab Megaprotein Champion 8-t(sojavalguisolaat + munaalbumiin).

See hakkab otsa korrale saama ja kavatsen uue paki osta. Mida siis osta? Väga kallis ei tohiks olla.

PT London
    Member

Kle aga millised su ylejaanud 4-5 toidukorda on? Nagu siin varemgi oeldud, et prot. sheigid pole imerohi, kyll aga on neid h6lpsam manustada kohe peale trenni!

Kui mul pole vaga kiired ajad ,siis söön tavatoitu peale trenni, vajaliku/6ige koguse sysikaid, valke ja rasvu(minimaalselt loomulikult) ja tulemused on samad vaata et paremadki, eriti dieedi ajal!

linkin
    Member

Lisavalku tarbin ainult enne ja peale trenni, trenni teen nädalas 3 korda. Muidu söön kodujuustu, kohupiima, liha – igasugust kodutoitu. Ja söön 4-5 korda päevas.

Tahaks just teada, kas sojavalk on halvem kui vadakuvalk.

joey
    Member

Kumba siis eelistada ja miks?

Esimese kuuri tegin ma Tai Kane Protein No1-ga. Nüüd kasutan Biolab Megaprotein Champion 8-t(sojavalguisolaat + munaalbumiin).

See hakkab otsa korrale saama ja kavatsen uue paki osta. Mida siis osta? Väga kallis ei tohiks olla.

kumb sulle paremini mõjus, kas biolabi oma või tai kane oma. kaldun arvama, et no1. ei saanud ka pealkirjast aru – no1 ei ole ju piimavalk, peaks ju vadak olema (kuigi seda leidub piimast, kuid piimavalk on vadak + kaseiin). arvesta sellega, et vadak on kõige kõrgema bioväärtusega, soja jääb alla nii vadaku-, muna-, piima-, kaseiini- kui ka lihavalgule.

Anonüümne
    Guest

http://toompark.pri.ee/aarne/index.php/soj…su-pojast-homo/

gmaster
    Member

tõsiselt loll ja mõttetu artikkel.

“ma ei tea kuidas see päris käib aga naised turul rääkisid”

r2iner
    Member

Kuidas see siis on?

Kas mehed/poisid muutuvad:

naiseks?

homoks?

Pedeks?’

Artikli järgi kõigiks kolmeks.

5ander
    Member

Mul on omal keemia õpetaja rääkinud,et sojavalk sisaldab mingil määral naissuguhormooni. Kui tõsi see on ei tea.

gmaster
    Member

vähesel määral sisaldab tõesti. aga seda peab ikka kümnete kilode viisi sööma, et midagi muutuks

5ander
    Member

no jah. Sojavalk küll hea odav taimne valk,aga mina eelistaksin selle asemel ikka head kvaliteetset loomset

Mr.Y
    Member

Soja on pm saast. See on lihtsalt ülejääk ja kuna sellega pole midagi teha, siis reklaamiti, et see on väga tervislik, kuigi see üldse nii pole ja inimesed nüüd söövad seda hea isuga, samas tootjad on rõõmsad, et sellest ülejäägist lahti saavad. Tegelikult päevas max kogus, mis kahju ei tee, on u 30g. Kuid seda lisatakse niipaljudele toitudele, et üsna kerge on seda täis saada.

Jess13A
    Member

Soja on pm saast. See on lihtsalt ülejääk ja kuna sellega pole midagi teha, siis reklaamiti, et see on väga tervislik, kuigi see üldse nii pole ja inimesed nüüd söövad seda hea isuga, samas tootjad on rõõmsad, et sellest ülejäägist lahti saavad. Tegelikult päevas max kogus, mis kahju ei tee, on u 30g. Kuid seda lisatakse niipaljudele toitudele, et üsna kerge on seda täis saada.

Paljud valgupulbrid sisaldavad sojat, ja pole kuulnud ,et inimesed oleks sellest sandix jäänud

Sir
    Member

Soja ei teegi sandiks, kasulik on hoopis. Lihtsalt, et östongeni taset tõstab, mis omakorda testosterooni tasemele halvasti mõjub ning kõik teavad kuidas kulturistid seda vältida tahaksid. Kui testo tase ei huvita siis on soja väidetavalt päris kasulik toiduvalikusse lisada.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 175 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.