Taimne valk: soja, sojavalk, sojajahu
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Taimne valk: soja, sojavalk, sojajahu
- This topic has 174 replies, 83 voices, and was last updated 12 years, 9 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
august 6, 2011 at 12:14 p.l. #309661
Killhoven
MemberLoe ja loe, aga targemaks ei saa.
See ongi ju lõputu ring. Ajas sisuliselt muutumatu inimkeha juures on täna sellised tõekspidamised ja homme teistsugused. Lisaks ei kiputa kõiges heas ka alati üksmeelel olema.
Mingi ütelus oli kah a la the more I read about it, more complicated it becomes. No ega siin muud ei jäägi üle kui kuulata pikkade kogemustega tegelasi ja soovi korral ise natuke eksperimenteerida.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 6, 2011 at 1:21 p.l. #309664Archangel
MemberSee ongi ju lõputu ring. Ajas sisuliselt muutumatu inimkeha juures on täna sellised tõekspidamised ja homme teistsugused. Lisaks ei kiputa kõiges heas ka alati üksmeelel olema.Mingi ütelus oli kah a la the more I read about it, more complicated it becomes. No ega siin muud ei jäägi üle kui kuulata pikkade kogemustega tegelasi ja soovi korral ise natuke eksperimenteerida.

No nende kogemustega inimeste kuulamisel on probleeme. Nad soovitavad seda, mis nende jaoks töötab.
Kui on 10 erinevat meetodit, mis kõik töötavad sama hästi, siis milleks ennast piirata? Vali see, mis sobib. Lihtsalt mõned treenerid kisavad enda metoodikast kui kõige paramast. Mis nende jaoks vbl ongi ning ka nende õpilaste tulemusi arvesse võttes.
Aga see ei tähenda, et tulemusi muud moodi ei saaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 2, 2011 at 12:14 p.l. #311899Anonüümne
GuestTere!
Enamus valgud, mida teistehulgas ka fitshopis müüdakse, sisaldavad umbes 75% valku. Kas võiks asendada selle tavalise sojajahuga, mis sisaldab 1g rasva, 36g süsikaid ja 50g valku? Samas on hinnavahe suur- spetsvalk u 25euri kilo aga sojajahu aint 6 euri kilo. Mida arvate?
september 2, 2011 at 12:32 p.l. #311903protein_pets
MemberSoja meestele ei soovitata. Lisaks on konkureerivatest portaalidest valgu tellimisel kilohinnaks (nt stronger.ee Mass Whey) ca 14€.
Seega ei tasu ära.
september 2, 2011 at 12:39 p.l. #311907Archangel
MemberSoja võib võtta küll. Enamasti lihtsalt maitse sitt ning peab vaatama, kas antud tootes on kompenseeritud naturaalselt esineva soja puhul teatud aminohapete madal tase. Kui ei ole siis peaks kindlasti lõviosa valkudest saama täisväärtuslikest allikatest ning soja peale niimitteväga lootma jääma – kui plaan lihaseid maksimaalselt arendada.
september 2, 2011 at 1:33 p.l. #311930AlanBStard
ModeratorHapendamata soja on kilpnäärmele kahjulik, kogustest vist alates 50g.
Eks munad kuivavad ka natuke, viljakus langeb.
Samas vist tugevdab luid.
september 2, 2011 at 1:42 p.l. #311934Archangel
MemberHapendamata soja on kilpnäärmele kahjulik, kogustest vist alates 50g.Eks munad kuivavad ka natuke, viljakus langeb.
Samas vist tugevdab luid.
Kui palju seda hapendamata soja kasutuses on? Kas enamik soja toodetes on hapendatud või hapendamata?
september 2, 2011 at 1:55 p.l. #311940AlanBStard
ModeratorKui palju seda hapendamata soja kasutuses on? Kas enamik soja toodetes on hapendatud või hapendamata?Kui ise ei hapenda ja pole kirjas et hapendatud, siis peaks toores olema…
Toote puhul oleneb, kui kaugel ta sojast üldse on, soja fosfolipiide süüa peaks üsna mõistlik olema. Iseasi et neid kiputakse hüdrogeenima tänapäeval ja seda ei mainita kusagil.
jaanuar 29, 2012 at 8:33 p.l. #236407Silja992
Memberma ostsin ka omale selle soija90. tihti läheb pärast tarvitamist süda pahaks. ei tea, kas see soja pole my cup of tea, või lihtsalt organism ei talu seda? südame ajab pahaks just piimaga juues, kuigi piimaga mulle see maitseb.
veebruar 1, 2012 at 10:48 e.l. #232073Silja992
Membertean, et see teema kordub siin, aga eelmist vist väga aktiivselt enam ei jälgita. ostsin omale soija90, kõige rohkem meeldib mulle seda piimaga juua, aga mul läheb pärast joomist tihti süda pahaks. kas ma peaksin lõpetama selle tarvitamise, või organism alles harjub sellega? hakkasin tarvitama seda alles hiljuti
veebruar 1, 2012 at 11:13 e.l. #231881Akrapovic
Membertean, et see teema kordub siin, aga eelmist vist väga aktiivselt enam ei jälgita. ostsin omale soija90, kõige rohkem meeldib mulle seda piimaga juua, aga mul läheb pärast joomist tihti süda pahaks. kas ma peaksin lõpetama selle tarvitamise, või organism alles harjub sellega? hakkasin tarvitama seda alles hiljuti
Oled proovind joogi jogurtiga? Peaks kindlasti parem olema.
veebruar 1, 2012 at 11:21 e.l. #231837Silja992
Memberolen joonud vee ja piimaga. asi pole maitses otseselt, mõlematpidi kannatab juua. aga just see on jama, et pärast tarvitamist hakkab sees keerama.
veebruar 1, 2012 at 6:18 p.l. #231218ESTAlfisti
MemberMa oskan seljuhul soovitada seda, et proovi näiteks mingi teise tootja sojavalku. Ma ise Fasti tooteid ei tarvita, kuna eelistan seda et tootja oleks oma toodanguga algusest lõpuni seotud, mitte ei ostaks toorainet kusagilt mujalt sisse.
veebruar 1, 2012 at 8:49 p.l. #230965gmaster
Memberolen joonud vee ja piimaga. asi pole maitses otseselt, mõlematpidi kannatab juua. aga just see on jama, et pärast tarvitamist hakkab sees keerama.
Valguga ei tohiks mingit harjumisperioodi küll olla. Kui peale selle tarvitamist mingi tunne olema peaks, siis peaks olema pigem veidi värskem ja taastunum kui kõhus keeramine.
Ehk siis ma ütleks selle peale, et su keha annab mõista, et see ei sobi talle, ära piina.
veebruar 1, 2012 at 9:15 p.l. #230949Angelo
Member17 aastaselt algas suvevaheaeg kolm kuud juunist augustini soetasin 3kg soja90 valku ja rinnalt surumine paranes 100pealt 112,5 peale.
Toidulisandid pole ime asjad.Põhiline normaalne treening ja õige toitumine.Toidulisandid nagu kirss tordil vaid.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.