Taimetoitumine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Taimetoitumine
- This topic has 35 replies, 16 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
Tishomingo.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 16, 2008 at 10:26 p.l. #105174
Hellboy
MemberÜtle mulle parem mulle selle peale,kui suur osa meie rahvast üldse metsloomale pihta saaks?Ega see pole sul õhupysssist plekkpurke lasta,metsloom on ikkagi elus objekt,selleks,et metslooma endale laskekaugusesse saada,peab talle üsnagi ligi hiilima,samuti väga kiirelt tegutsema,kuna metsloomal on väga teravalt arenunud meeled,oluliselt tervamad kui inimesel.Ei ,jaht on väga peen ja keerukas asi,(jätame ajujahid praegu välja),sellega ei tule toime teps mitte igaüks.Pealegi,mis keelab praegu inimestel jahti pidada?Miski.Aga ikka ei peeta,metskitsi on metsades,nii ,et kubiseb(osaliselt on selles syydi muidugi ka kiskjate väike arvukus)
Jah täiesti mõttetu teema väline jutt, seda et sa jahil käia oskad seda kirjuta kuskil jahimeeste foorumis, muidu olen undisputediga nõus.(IMO!)
jaanuar 17, 2008 at 2:31 e.l. #104962AlanBStard
ModeratorAa, ja muide, lugesin veel, et II maailmasõja vältel vähenes vähkihaigestumiste arv nii Saksamaal kui ka okupeeritud maades tunduvalt – toitu polnud. Võta näpust siis.Eee… vähk on üldiselt vanade inimeste haigus. II ilmasõja aegsel Saksamaal ei kannatanud inimesed kuigi pika eluea all
“>Taimetoidust ei saa kõike vajalikku kätte, palju peab lisaaineid tarvitama. Saasta on taimedes loomulikult vähem kui toiduahela kõrgemates lülides.
Ei usu nii suurt elukestuse vahet (15 a) puhtalt taimetoidust… aga… taimetoit muudab inimesed flegmaatilisemaks, nad riskivad vähem… kui inimene juba taimetoitlane on, siis näeb ta ilmselt hirmsat vaeva tervise eest hoolitsemisega… jne. Tegureid on, mis sinna suunda võivad viia.
jaanuar 17, 2008 at 4:51 e.l. #104868jaanuar 17, 2008 at 8:41 e.l. #104569jrx
Membertaimetoit muudab inimesed flegmaatilisemaksKust sa seda võtad?!?
Aga jah, seda 15 aasta vahet ei saa omistada taimetoidule. Taimetoitlased selles valimis kindlasti ka tarbisid alkoholi vähem jne jne jne.
jaanuar 17, 2008 at 2:13 p.l. #103856AlanBStard
Moderatortaimetoit muudab inimesed flegmaatilisemaksKust sa seda võtad?!?
Vähem testosterooni, lihast saadavaid hormoone ja nendega seotud/nendesarnaseid ühendeid, nt dijodotüroniin, mitmete energiatoodangus osalevate ainete puudus kui neid juurde ei sööda (B12, Q10, karnitiin) jne. Taimetoitlased ise ütlevad ju ka, et on vähem agressiivsed, rahulikumad
“>jaanuar 17, 2008 at 2:15 p.l. #103768hehee
MemberTaimetoitlased ise ütlevad ju ka, et on vähem agressiivsed, rahulikumad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tunnen ühte taimetoitlast, kes on ühtlasi ka kõige närvilisem meesterahvas minu tutvusringkonnas
“>jaanuar 17, 2008 at 2:15 p.l. #103756AlanBStard
Moderatormis taimetoitlane see on kes loomset kraami sööb nagu munad ja piimatooted? pealegi mis selles lihas siis halba on et ainult sellest peaks loobuma?Munade ja piima kättesaamiseks ei pea kedagi maha lööma.
Kui just nt väga agressiivne ja tugeva omandiinstinktiga kana pole
“>jaanuar 17, 2008 at 2:18 p.l. #103745matti
MemberMa tunnen ühte taimetoitlast, kes on ühtlasi ka kõige närvilisem meesterahvas minu tutvusringkonnas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki ei saaa ta toidust piisavas koguses rasvaineid lihtsalt?
“>jaanuar 17, 2008 at 2:18 p.l. #103664hehee
MemberMunade ja piima kättesaamiseks ei pea kedagi maha lööma.No aga kui kanalt muna ära võtta, ei saa ta seda ju tibuks haududa. Üldse on minu arust naeruväärne nende taimetoitlaste jutt, kes väidavad, et nad ei söö liha sellepärast, et ei taha tappa. Ega taimed sellepärast veel elutud ei ole, et nende murdmisel verd ei pritsi. Lilli vaasidesse topivad ju küll, samahästi võiks siis surnud sea toanurka panna, et nii ilus.
jaanuar 17, 2008 at 2:19 p.l. #118354hehee
MemberÄkki ei saaa ta toidust piisavas koguses rasvaineid lihtsalt?
“>Makaronidest ja riisist ta neid vaevalt saab, jah.
jaanuar 17, 2008 at 2:20 p.l. #103571AlanBStard
ModeratorÄkki ei saaa ta toidust piisavas koguses rasvaineid lihtsalt?
“>Pähklitest saab nii et tapab.
Närvilisus pole sama mis agressiivsus. Madal testosteroon nt vähendab agressiivsust, aga suurendab närvilisust.
jaanuar 17, 2008 at 2:23 p.l. #103609AlanBStard
ModeratorNo aga kui kanalt muna ära võtta, ei saa ta seda ju tibuks haududa.See on birth control, mitte tapmine
“>Lilli vaasidesse topivad ju küll, samahästi võiks siis surnud sea toanurka panna, et nii ilus.A sa pane surnud siga nurka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(Tegelikult pannakse ka, topisena).
jaanuar 17, 2008 at 2:26 p.l. #103545hehee
MemberSee on birth control, mitte tapmine
“>
A sa pane surnud siga nurka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei pane lilligi vaasi. Kui tapan, siis söön, järelikult, kui lille murran, siis keedan sellest taimeteed.
jaanuar 17, 2008 at 2:31 p.l. #103509AlanBStard
ModeratorKui tapan, siis söön, järelikult, kui lille murran, siis keedan sellest taimeteed.Proovi näsiniint, viib keele alla.
(Mulla alla
“>)jaanuar 29, 2008 at 7:20 e.l. #137934Blackdom
MemberEga taimetoit ei tähenda kohe seda, et saad vähem mürke ja kemikaale või GMO-sid. Võlusõna võiks olla “mahetoit” e. orgaaniline toit, k.a. mahe liha – kui raha on, siis soovitan muid tooteid vältida.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.