Skip to main content

Taimetoidu retsepte

Avaleht » Forums » Toitumine » Retseptinurk » Taimetoidu retsepte

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    hehee
    Member

Mul on plaanis korraldada õhtusöök, kus üks külalistest on taimetoitlane. Iseenesest huvitav väljakutse.

Kui kellelgi on häid taimetoiduretsepte, siis ootan lahkesti nende jagamist.

Aile
    Member

Mul on plaanis korraldada õhtusöök, kus üks külalistest on taimetoitlane. Iseenesest huvitav väljakutse.

Kui kellelgi on häid taimetoiduretsepte, siis ootan lahkesti nende jagamist.

Aile
    Member

Üks soojendav toit ka…

hehee
    Member

Selle viimase kõrvale peaks vist lihasööjatele lammas kenasti sobima.

Aile
    Member

Selle viimase kõrvale peaks vist lihasööjatele lammas kenasti sobima.

hehee
    Member

Keskne mõnus asi, mida saad siis erinevate asjadega süüa.

Mis asi see on, mille ta lisab enne soola, minutil 2:06?

RainerF
    Member
    Aile
    Member

Mis asi see on, mille ta lisab enne soola, minutil 2:06?

Ma mõtlesin ka enne, et see võib jääda arusaamatuks… Bulgur. Sa võid seda panna ka natuke rohkem, kui soovi on ja võid selle asendada….millega soovi on. Quinoa…näiteks

PulseR
    Member

Kuna mul endal elukaaslane on taimetoitlane, siis on teema minu jaoks päris aktuualne.

Oleme leidnud lihtsa ja küllaltki maitsva lahenduse spaghetti bologneseses. Koostisosadeks siis loomulikult spagetid, tomatikaste, sibul, maitseained. Traditsioonilise hakkliga oleme asendanud soja hakklihamassiga (müüakse kõikides suuremates poodides, kroonides maksis pakk nii 16 EEK).

Aile
    Member

Kuna mul endal elukaaslane on taimetoitlane, siis on teema minu jaoks päris aktuualne.

Oleme leidnud lihtsa ja küllaltki maitsva lahenduse spaghetti bologneseses. Koostisosadeks siis loomulikult spagetid, tomatikaste, sibul, maitseained. Traditsioonilise hakkliga oleme asendanud soja hakklihamassiga (müüakse kõikides suuremates poodides, kroonides maksis pakk nii 16 EEK).

Ma üritaks sojat mitte kasutada…

Bean Bolognese

From EatingWell: December 2006 — Subscribe to EatingWell Magazine Today!

Fiber-rich beans stand in for the beef and pork in this surprisingly rich-tasting vegetarian take on pasta Bolognese. Without the meat, the dish has only a third of the fat and 80 percent less saturated fat. To make the perfect meal, serve with a peppery arugula salad and warm, crusty Italian bread.

READER’S COMMENT:

“Surprisingly tasty! will definately make again!

Autor
    Postitused
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.