Skip to main content

Täiesti algaja, mida? kus? millal?

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Täiesti algaja, mida? kus? millal?

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 38 total)
  • Autor
    Postitused
    Capricorn
    Member

Algul on 3x nädalas normaalne (selles mõttes, et teed iga kord kõigile lihastele, põhiliselt baasharjutusi), kunagi hiljem kui lihased suuremad on, siis vajavad nad ka rohkema ega puhkuseks ja 3 korda nädalas kõiki lihaseid läbi treenida ei saa (tehakse 1-2 korda ja siis ikka korralikult läbi).

Olen nagu kuulnud, et tavaline vesi trenni ajal ongi kõige parem (kuigi ise ma ei joo tilkagi trenni ajal. Ainult peale trenni umbes 0,5 l, seda siis juba proteiinikoksina.)

-vectra-
    Member

kas treener on Marek Kalmus või Marek Morozev või on need üks ja sama inimene? Tahaksin tellida söögi ja trennikava kuid valida annab Marek Morozevit

vabanudst rumala küsimuse pärast, aga see jäi segaseks

Indrek K
    Member

kas treener on Marek Kalmus või Marek Morozev või on need üks ja sama inimene? Tahaksin Kalmuselt söögi ja trennikava tellida kuid valida annab Marek Morozevit

vabanudst rumala küsimuse pärast, aga see jäi segaseks

-vectra-
    Member

imelik, et mul ei anna esimesel lehel seda toidu ja treeningkava tellimust täites Marek Kalmust valida

ROtter
    Member

imelik, et mul ei anna esimesel lehel seda toidu ja treeningkava tellimust täites Marek Kalmust valida
    zerocool
    Member

Mul endal oli näiteks nii treeninguid alustades, et hommikune söök tundus kui mõrv. Võileib ja teetass oli tavaline maksimum hommikuti. Rohkem ei suutnud, hakkas vastu. Aga mis aitas? Endale sisendamine, et võtan trenniasja tõsiselt ja kui tahan selles edukas olla, siis on see hommikune eine ka vajalik. Ja üllatus üllatus, nüüd on hommikune eine ikka väga mitmekesine ja suur.

Soovin edu, kindlasti saad endalgi süsteemi käima

aries
    Member

Njaa hommikuse söömisega on jama selles, et isegi need 2võileiva ajan endale suht “vägisi” sisse, sest rohkem süües läheb süda pahaks

aga kui üldse midagi süüa, siis kõht läheb ropult tühjaks enne koolilõunat

ntx mannapudru võin ma hommikul palju sisse ajada, aga endal aega hommikul vähe ja kes see siis jõuab endale pudru keeta :o

mina nt j6uan ja palju asju veel, njah suht tihti j22n hiljaks kah kooli :roll: , aga tean omast kogemusest, et algul ongi raske syya, kuna magu pole harjunud.

Algul ajad toitu v2gisi sisse ja hiljem harjud sellega 2ra. (muideks ise alustasin j6usaaliga 1,5a tagasi

54321
    Member

Enda teadmised selles valdkonnas on igatahes 60% fitness.ee-st pärit, just teiste vanade teemade, artiklite jms lugemisest ja uurimisest.

-vectra-
    Member

Seda küll,

proovin nüüd toidukava ja trennikava ära teha ning vaikselt treenima hakata.

Eriti veel kui nüüd paar aasta aktiivselt spordiga pole tegelenud.

njh..praegu veedan enamus ajastsiin foorumit lugedes ja uusi teadmisi omandades. :roll:

Prr tean, et mul saab ikka väga raske olema, sest tahtejõudu ja kannatust pole palju antud, seega tuleb ka seda treenida :o

McNeo
    Member

Prr tean, et mul saab ikka väga raske olema, sest tahtejõudu ja kannatust pole palju antud, seega tuleb ka seda treenida
    zerocool
    Member

Tuleb trennist leida midagi, mis on nauditav. Kasvõi näiteks valutavad lihased võivad naudingut pakkuda. Tunned ja tead, et asi areneb, kuigi tulemusi veel näha pole.

ise olen selline, et trenn on 3 x ndl ja ootan juba pikisilmi järgmist trenni :roll: toimib rahustina mu jaoks ja tagab õhtuks hea enesetunde. lisaks on peale jalatrenni mõnus ka see tunne, kui jõusaalist, mis asub 3-ndal korrusel, hakata koju minema, ei saa ma mitte lihtsalt trepist üles vaid ka trepist alla :o eks igaüks peaks leidma midagi, mida trennis nautida, kasvõi mõni harjutus..

-vectra-
    Member

Praegu söön just esimest korda korralikku hommikusööki :lol: natukene kohupiima on veel jäänud

Alguses on see söömine küll kui üks suur mõrvamine..oma 5korda külmavärinad üle käinud ning tahab vägisi ja täiega üles tulla

ei tea kas mingi jama?

Nonii söödud :roll: issand kas 4h pärast jälle ja siis hommikul samamoodi..

nii et moraal, kui tahate hästi toituma hakata, siis söögikorrad onkui mõrv :o

Aile
    Member

Praegu söön just esimest korda korralikku hommikusööki :lol: natukene kohupiima on veel jäänud

Alguses on see söömine küll kui üks suur mõrvamine..oma 5korda külmavärinad üle käinud ning tahab vägisi ja täiega üles tulla

ei tea kas mingi jama?

Nonii söödud :roll: issand kas 4h pärast jälle ja siis hommikul samamoodi..

nii et moraal, kui tahate hästi toituma hakata, siis söögikorrad onkui mõrv :o

S6id 6htul liiga palju?

-vectra-
    Member

ei söönud üldse palju eelmine õhtu..

aga koolis läks toit juba leebemalt sisse..aega võttis aga asja sai.. nüüd ootan juba kella kolmest kohupiima tuuri

extacy
    Member

ei söönud üldse palju eelmine õhtu..

aga koolis läks toit juba leebemalt sisse..aega võttis aga asja sai.. nüüd ootan juba kella kolmest kohupiima tuuri

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 38 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.