Täiesti algaja, mida? kus? millal?
- This topic has 37 replies, 16 voices, and was last updated 18 years, 12 months tagasi by
Capricorn.
-
AutorPostitused
-
veebruar 5, 2007 at 2:29 p.l. #105234
Capricorn
MemberAlgul on 3x nädalas normaalne (selles mõttes, et teed iga kord kõigile lihastele, põhiliselt baasharjutusi), kunagi hiljem kui lihased suuremad on, siis vajavad nad ka rohkema ega puhkuseks ja 3 korda nädalas kõiki lihaseid läbi treenida ei saa (tehakse 1-2 korda ja siis ikka korralikult läbi).
Olen nagu kuulnud, et tavaline vesi trenni ajal ongi kõige parem (kuigi ise ma ei joo tilkagi trenni ajal. Ainult peale trenni umbes 0,5 l, seda siis juba proteiinikoksina.)
veebruar 5, 2007 at 4:24 p.l. #105256-vectra-
Memberkas treener on Marek Kalmus või Marek Morozev või on need üks ja sama inimene? Tahaksin tellida söögi ja trennikava kuid valida annab Marek Morozevit
vabanudst rumala küsimuse pärast, aga see jäi segaseks
veebruar 5, 2007 at 5:34 p.l. #105270Indrek K
Memberkas treener on Marek Kalmus või Marek Morozev või on need üks ja sama inimene? Tahaksin Kalmuselt söögi ja trennikava tellida kuid valida annab Marek Morozevitvabanudst rumala küsimuse pärast, aga see jäi segaseks
veebruar 5, 2007 at 5:37 p.l. #105273-vectra-
Memberimelik, et mul ei anna esimesel lehel seda toidu ja treeningkava tellimust täites Marek Kalmust valida
veebruar 5, 2007 at 5:56 p.l. #105279ROtter
Memberimelik, et mul ei anna esimesel lehel seda toidu ja treeningkava tellimust täites Marek Kalmust valida
veebruar 5, 2007 at 6:31 p.l. #105284zerocool
MemberMul endal oli näiteks nii treeninguid alustades, et hommikune söök tundus kui mõrv. Võileib ja teetass oli tavaline maksimum hommikuti. Rohkem ei suutnud, hakkas vastu. Aga mis aitas? Endale sisendamine, et võtan trenniasja tõsiselt ja kui tahan selles edukas olla, siis on see hommikune eine ka vajalik. Ja üllatus üllatus, nüüd on hommikune eine ikka väga mitmekesine ja suur.
Soovin edu, kindlasti saad endalgi süsteemi käima
veebruar 5, 2007 at 7:48 p.l. #105290aries
MemberNjaa hommikuse söömisega on jama selles, et isegi need 2võileiva ajan endale suht “vägisi” sisse, sest rohkem süües läheb süda pahaksaga kui üldse midagi süüa, siis kõht läheb ropult tühjaks enne koolilõunat
ntx mannapudru võin ma hommikul palju sisse ajada, aga endal aega hommikul vähe ja kes see siis jõuab endale pudru keeta

mina nt j6uan ja palju asju veel, njah suht tihti j22n hiljaks kah kooli
, aga tean omast kogemusest, et algul ongi raske syya, kuna magu pole harjunud.Algul ajad toitu v2gisi sisse ja hiljem harjud sellega 2ra. (muideks ise alustasin j6usaaliga 1,5a tagasi
veebruar 5, 2007 at 8:35 p.l. #10530354321
MemberEnda teadmised selles valdkonnas on igatahes 60% fitness.ee-st pärit, just teiste vanade teemade, artiklite jms lugemisest ja uurimisest.
veebruar 5, 2007 at 8:44 p.l. #105304-vectra-
MemberSeda küll,
proovin nüüd toidukava ja trennikava ära teha ning vaikselt treenima hakata.
Eriti veel kui nüüd paar aasta aktiivselt spordiga pole tegelenud.
njh..praegu veedan enamus ajastsiin foorumit lugedes ja uusi teadmisi omandades.

Prr tean, et mul saab ikka väga raske olema, sest tahtejõudu ja kannatust pole palju antud, seega tuleb ka seda treenida
veebruar 6, 2007 at 10:07 p.l. #105431McNeo
MemberPrr tean, et mul saab ikka väga raske olema, sest tahtejõudu ja kannatust pole palju antud, seega tuleb ka seda treenida
veebruar 7, 2007 at 5:33 e.l. #105437zerocool
MemberTuleb trennist leida midagi, mis on nauditav. Kasvõi näiteks valutavad lihased võivad naudingut pakkuda. Tunned ja tead, et asi areneb, kuigi tulemusi veel näha pole.ise olen selline, et trenn on 3 x ndl ja ootan juba pikisilmi järgmist trenni
toimib rahustina mu jaoks ja tagab õhtuks hea enesetunde. lisaks on peale jalatrenni mõnus ka see tunne, kui jõusaalist, mis asub 3-ndal korrusel, hakata koju minema, ei saa ma mitte lihtsalt trepist üles vaid ka trepist alla
eks igaüks peaks leidma midagi, mida trennis nautida, kasvõi mõni harjutus..veebruar 8, 2007 at 5:34 e.l. #105548-vectra-
MemberPraegu söön just esimest korda korralikku hommikusööki
natukene kohupiima on veel jäänudAlguses on see söömine küll kui üks suur mõrvamine..oma 5korda külmavärinad üle käinud ning tahab vägisi ja täiega üles tulla
ei tea kas mingi jama?
Nonii söödud
issand kas 4h pärast jälle ja siis hommikul samamoodi..nii et moraal, kui tahate hästi toituma hakata, siis söögikorrad onkui mõrv
veebruar 8, 2007 at 6:48 e.l. #105556Aile
MemberPraegu söön just esimest korda korralikku hommikusööki
natukene kohupiima on veel jäänud
Alguses on see söömine küll kui üks suur mõrvamine..oma 5korda külmavärinad üle käinud ning tahab vägisi ja täiega üles tulla
ei tea kas mingi jama?
Nonii söödud
issand kas 4h pärast jälle ja siis hommikul samamoodi..nii et moraal, kui tahate hästi toituma hakata, siis söögikorrad onkui mõrv

S6id 6htul liiga palju?
veebruar 8, 2007 at 12:10 p.l. #105575