Skip to main content

Tai poks / Kickbox ja jõutreening

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Tai poks / Kickbox ja jõutreening

Viewing 4 posts - 31 through 34 (of 34 total)
  • Autor
    Postitused
    Vägivaldur
    Member

Lihtsat ei ole siin mitte midagi. Milleks sa räägid teemas ja kinnitad asju, millest sa midagi ei tea?

Anonüümne
    Guest

Ma ei kinnitagi midagi – ütlesin kohe alguses ära et see on ainult minu arvamus. Nähes algset lahkarvamust siin tundus mulle jrx-i variant tõepärasem.

Vägivaldur
    Member

1. Kinntad sa jrxi kirjutatut, nagu sa teaksid, et see on nii.

2. Sa ei saa aru, mida see tähendabki.

Kellele sellist arvamust vaja on?

tereummikust
    Member

Igaljuhul uurisin yhelt Tai-boxerilt kes 7 a tegelenud.

reede oli j6up2ev ja tegid: Hantlitega löögid, ketastega heited, kangi loopimine ja siis nende pehmete raskete pallide loopimine jne. ytles tema.

Mitte, et see mingit tähtsust teemas omaks või, et ma sind ei usuks. Aga puhtalt huvist küsiksin selle inimese nime, kes on 7a taipoksiga tegelenud ja mis klubides/klubis ta hetkel treenib? Huvitav jõutreening kusjuures, olen ise ka treeninud kokku vist neljas erinevas klubis, aga sellist jõutreeningut pole kuskil kohanud. Päris haruldane vast eesti klubides, peaks ehk rohkem rakendust saama. Minu taipoksi jõutrenn on piirdunud alati vaid kätekõverduste, lõuatõmmete ja muud selliste harjutustega.

Viewing 4 posts - 31 through 34 (of 34 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.