Tai poks / Kickbox ja jõutreening
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Tai poks / Kickbox ja jõutreening
- This topic has 33 replies, 8 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
tereummikust.
-
AutorPostitused
-
oktoober 15, 2009 at 4:14 p.l. #227702
Vägivaldur
MemberMina küsin – kuidas sa tead et töötab? Kas sa oled nt. 2 kuud proovinud teha sarnaseid löögiharjutusi ILMA hantliteta pluss üldine jõutreening?Mina saan väita, et olen.
oktoober 15, 2009 at 6:49 p.l. #227756Sakurai
MemberOlge ikka sõbralikud. Olen samuti ilma raskusteta ja raskustega proovinud, minu jaoks töötas paremini ilma raskusteta treening. Aga ei hakka enda arvamust kellelegi peale suruma, mis ühele töötab ei pruugi teisele jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 15, 2009 at 7:23 p.l. #227769Vägivaldur
MemberKes pole sõbralik? Kõik on sõbralikud, rahulikud ja roosad.
oktoober 15, 2009 at 8:06 p.l. #227776Anonüümne
GuestKes pole sõbralik? Kõik on sõbralikud, rahulikud ja roosad.Krt! ma alles praegu panen tähele et fitness.ee foorum suht roosa
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> rate.ee vol 2
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 15, 2009 at 8:29 p.l. #227786tereummikust
MemberMina küsin – kuidas sa tead et töötab? Kas sa oled nt. 2 kuud proovinud teha sarnaseid löögiharjutusi ILMA hantliteta pluss üldine jõutreening?Ma olen kombineerinud tõsisemat jõutreeningut ja taipoksi ainult pool aastat. Enne seda (umb 1,5a) tegin trennis hantlitega shadowboxi ja löögiharjutusi ja ka ilma, olenevalt, kuidas treener parasjagu käskis. Ja jõusaali enne/pärast trenni.
Tõsisema jõutreeningu all mõtlen regulaarset plaanis jõutreeningut, kindlaid kavasid ja toitumise jälgimist.
Nii et Jah.
oktoober 15, 2009 at 9:17 p.l. #227811jrx
MemberMa olen kombineerinud tõsisemat jõutreeningut ja taipoksi ainult pool aastat. Enne seda (umb 1,5a) tegin trennis hantlitega shadowboxi ja löögiharjutusi ja ka ilma, olenevalt, kuidas treener parasjagu käskis. Ja jõusaali enne/pärast trenni.Tõsisema jõutreeningu all mõtlen regulaarset plaanis jõutreeningut, kindlaid kavasid ja toitumise jälgimist.
Nii et Jah.
Ja siis sa väidad, et nüüd on areng halvem võrreldes eelneva ajaga?
oktoober 16, 2009 at 4:59 e.l. #227827tereummikust
MemberJa siis sa väidad, et nüüd on areng halvem võrreldes eelneva ajaga?Areng on juba ainuüksi sellepärast halvem, et ei ole enam midagi erilist õppida trennis. Peamine tehnika selge, nüüd seda ainult kogemuse pealt lihvida, mis tuleb väga aegamööda peamiselt sparrides.
Vähenenud on ka vastupidavus, väga tunduvalt. Olgugi, et enne, kui ainult taipoksiga tegelesin, olin padusuitsetaja!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen juba mitmeid kordi mõelnud, et kui oleks reaalne võimalus hakkaks midagi uut õppima, näiteks BJJ’i. Küll aga pole raha, et mitmes kohas eraldi treenida. Oleks vaid Spartas BJJ.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 16, 2009 at 6:25 e.l. #227833jrx
MemberMa mõtlesin arengut löögikiiruses. Vastupidavus või tehnika areng ei puutu hetkel asjasse niiväga.
oktoober 16, 2009 at 6:54 e.l. #227837tereummikust
MemberMa mõtlesin arengut löögikiiruses. Vastupidavus või tehnika areng ei puutu hetkel asjasse niiväga.Löögikiirus on tunduvalt aeglasem.
oktoober 21, 2009 at 11:11 e.l. #229268Anonüümne
GuestMa ei ole kindlasti mingi tegija selles valdkonnas aga ma nõustuma Jrx-iga . Kui sa teed lööke võimalikult suurte hantlitega , siis töötavad hoopis teised lihased kui need mida sa kasutad llüües ju – treenid jõudu hoida hantlit üleval mitte jõudu plahvatuslikult ja kõvasti lüüa. Minu arvamus.
oktoober 21, 2009 at 11:21 e.l. #229269tereummikust
MemberMa ei ole kindlasti mingi tegija selles valdkonnas aga ma nõustuma Jrx-iga . Kui sa teed lööke võimalikult suurte hantlitega , siis töötavad hoopis teised lihased kui need mida sa kasutad llüües ju – treenid jõudu hoida hantlit üleval mitte jõudu plahvatuslikult ja kõvasti lüüa. Minu arvamus.Või siis sinu keeles: Sa treenid jõudu hantleid üleval hoides ning pealekauba treenid plahvatuslikkust ja tugevust löögi sooritamisel.
oktoober 21, 2009 at 6:51 p.l. #229486Anonüümne
GuestVõi siis sinu keeles: Sa treenid jõudu hantleid üleval hoides ning pealekauba treenid plahvatuslikkust ja tugevust löögi sooritamisel.No suur aitäh et sa mulle kui lollile ka asja lihtsaltmõistetavaks teed. Kuid siiski ma ei kujuta ette mismoodi sa nii plahvatuslikust treenid.
Nagu jrx ütles – raskuse lisamine muudab neuromuskulaarset mustrit liiga erinevaks tavalöögist.
oktoober 21, 2009 at 7:20 p.l. #229494Jumal666
MemberIgaljuhul uurisin yhelt Tai-boxerilt kes 7 a tegelenud.
reede oli j6up2ev ja tegid: Hantlitega löögid, ketastega heited, kangi loopimine ja siis nende pehmete raskete pallide loopimine jne. ytles tema.
oktoober 21, 2009 at 8:20 p.l. #229504Vägivaldur
MemberNo suur aitäh et sa mulle kui lollile ka asja lihtsaltmõistetavaks teed. Kuid siiski ma ei kujuta ette mismoodi sa nii plahvatuslikust treenid.Nagu jrx ütles – raskuse lisamine muudab neuromuskulaarset mustrit liiga erinevaks tavalöögist.
Küsimused sulle ja ainult sulle: seleta palun, mis on neuromuskulaarne muster ja kuidas hantlite kasutamine seda muudab? Mis raskusest need muutused hakkavad? Mida see muutus endaga kaasa toob? Kas poksijad ei tohiks treenida üldse raskustega, kuna see muudab neuromuskulaarset mustrit? Kas poksijad teevad jõutreeningut, kuna nad on liiga palju vastu pead saanud? Milleks poksijad kasutavad harjutusi väikeste hantlitega? Millised need harjutused on?
oktoober 21, 2009 at 8:22 p.l. #229505Anonüümne
GuestKüsimused sulle ja ainult sulle: seleta palun, mis on neuromuskulaarne muster ja kuidas hantlite kasutamine seda muudab? Mis raskusest need muutused hakkavad? Mida see muutus endaga kaasa toob? Kas poksijad ei tohiks treenida üldse raskustega, kuna see muudab neuromuskulaarset mustrit? Kas poksijad teevad jõutreeningut, kuna nad on liiga palju vastu pead saanud? Milleks poksijad kasutavad harjutusi väikeste hantlitega? Millised need harjutused on?Lihtsalt , 10 kg hantlite jne löökide tegemine nõuab hoopis teistsugust lihaste tööd kui palja käe / kindaga löökide sooritamine
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.