Tähtkuju
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Tähtkuju
- This topic has 43 replies, 27 voices, and was last updated 17 years, 1 month tagasi by
Kask.
-
AutorPostitused
-
oktoober 13, 2008 at 5:54 p.l. #168811
maximus89
MemberSelge…Kas minu mõistus? või nende vantide, kes ainult biitsa ja rinda teevad?
Pidasin neid vante ikka silmas
oktoober 13, 2008 at 5:55 p.l. #168812timo116
MemberPidasin neid vante ikka silmas
siin on kõik normaalsed võllid koos.eks nad ole jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2008 at 7:34 p.l. #168832saastavaba
MemberIse küll astroloogiasse ei usu, aga mul jäi silma üks artikkel, kus kirjutati, et mõningates tähtkujudes sündinud inimestel on suurem kalduvus aktiivselt spordiga tegeleda ning seeläbi keskmisest palju paremas vormis olla.Näiteks Jääradel.Palun veelkord vastata ainult neil, kes on heas füüsilises vormis ning tegelenud oma alaga pikka aega ja/või seal häid tulemusi saavutanud.Lisaks võid uurida meie sportlaste tähtkujusi, kui isu suurem siis võid väljamaalt ka otsida
oktoober 13, 2008 at 7:37 p.l. #168833Kristjan-Johannes Konsap
MemberPeale vaadates näed ühte paksu gangstat.
Aga muidu olen jäär küll jah.
oktoober 14, 2008 at 12:25 p.l. #168868maximus89
MemberKuigi praeguse seisuga on vastuseid liiga vähe, ja tõenäoliselt ka jääb neid liiga väheks, et mingt suuremat teooriat luua, võin ma siiski hetkel kaks hüpoteesi püstitada: a) Jäära, Vähi ja Kalade tähtkujudes sündinutel on suurem tõenäosus hakata spordiga tegelema ning heas vormis olla või siis b ) Jäära, Vähi ja Kalade tähtkujudes sünnib rohkem inimesi.
oktoober 14, 2008 at 2:43 p.l. #168888swoosh17
Memberminu arust on lõvi tähtkujus sündinud inimesed väga aktiivsed,ei anna alla ja suure tahtejõuga.ise olen ka lõvi tähtkujus ja eluaeg sporti teinud ja ka saavutanud osades spordialades häid kohti.
oktoober 14, 2008 at 2:48 p.l. #168889hehee
Memberminu arust on lõvi tähtkujus sündinud inimesed väga aktiivsed,ei anna alla ja suure tahtejõuga.ise olen ka lõvi tähtkujus ja eluaeg sporti teinud ja ka saavutanud osades spordialades häid kohti.Ma tunnen kolme lõvi, kõik mõnusad laiskvorstid ja õllekõhumehed
oktoober 14, 2008 at 2:50 p.l. #168892matti
Memberminu arust on lõvi tähtkujus sündinud inimesed väga aktiivsed,ei anna alla ja suure tahtejõuga.ise olen ka lõvi tähtkujus ja eluaeg sporti teinud ja ka saavutanud osades spordialades häid kohti.MOTT
On täiesti loomulik ju ,et igaüks peab parimaks oma tähtkuju. Seega ,mingit asjalikku diskussiooni on siin suhtkoht võimatu arendada. Millegi pärast ma usun,et teema algataja on Jäära tähtkujust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei teagi miks, lihsalt selline tunne on jäänud….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2008 at 4:28 p.l. #168900timo116
MemberMa kaalud…ma täielik debiilik

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kõik on täiesti individuaalne
oktoober 14, 2008 at 6:49 p.l. #168935Capricorn
MemberEriti ei tahaks uskuda, et kui sama inimene oleks sündinud mõned nädalad või ka kuu hiljem (teises “tähtkujus”), siis oleks tal väiksemad (või suuremad) võimalused spordis samale tasemele jõudmiseks.
oktoober 14, 2008 at 7:13 p.l. #168940maximus89
MemberOlen isegi skeptiline üldiselt selle koha pealt, aga siiani vastused toetavad mu hüpoteesi.Muidugi, mingit teaduslikku teooriat ma sellele ei rajaks.Samas, kui lugeda neid tähtkujude kirjeldusi, siis mulle endale tundub küll, et vähemalt need iseloomustused peavad paika.Kuid jällegi, see võib olla ka pime kokkusattumus.
Muuseas, olen küll jah Jäära tähtkujust
oktoober 14, 2008 at 7:18 p.l. #168943Mailman
MemberMulle ka on jäänd mulje, et jäärad kalduvad spordile. Anoh, minu juttu ei saa väga tõeks võtta, sest ise ka Jäär:D
oktoober 15, 2008 at 6:13 e.l. #168975masterofceremony
MemberMa tunnen kolme lõvi, kõik mõnusad laiskvorstid ja õllekõhumehed
Ja jube jutukad.Ega sa mu sõber-tuttav ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 15, 2008 at 7:48 e.l. #168988hehee
MemberEga sa mu sõber-tuttav ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mine tea
oktoober 15, 2008 at 8:21 e.l. #168990gmaster
MemberKuigi praeguse seisuga on vastuseid liiga vähe, ja tõenäoliselt ka jääb neid liiga väheks, et mingt suuremat teooriat luua, võin ma siiski hetkel kaks hüpoteesi püstitada: a) Jäära, Vähi ja Kalade tähtkujudes sündinutel on suurem tõenäosus hakata spordiga tegelema ning heas vormis olla või siis b ) Jäära, Vähi ja Kalade tähtkujudes sünnib rohkem inimesi.Päris hea
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.