Tähtkuju
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Tähtkuju
- This topic has 43 replies, 27 voices, and was last updated 17 years, 1 month tagasi by
Kask.
-
AutorPostitused
-
oktoober 11, 2008 at 3:29 p.l. #15222
maximus89
MemberIse küll astroloogiasse ei usu, aga mul jäi silma üks artikkel, kus kirjutati, et mõningates tähtkujudes sündinud inimestel on suurem kalduvus aktiivselt spordiga tegeleda ning seeläbi keskmisest palju paremas vormis olla.Näiteks Jääradel.Palun veelkord vastata ainult neil, kes on heas füüsilises vormis ning tegelenud oma alaga pikka aega ja/või seal häid tulemusi saavutanud.
oktoober 11, 2008 at 3:34 p.l. #168613hehee
MemberPalun veelkord vastata ainult neil, kes on heas füüsilises vormis ning tegelenud oma alaga pikka aega ja/või seal häid tulemusi saavutanud.Milline on hea füüsiline vorm ja mis läheb heade tulemuste alla?
oktoober 11, 2008 at 3:51 p.l. #168614maximus89
MemberMilline on hea füüsiline vorm ja mis läheb heade tulemuste alla?Jätan selle üldiselt igaühe enda kriitilise mõistuse otsustada.Ise pean silmas sellist vormi, et on visuaalselt juba näha peale särgi seljast võtmist, et inimene käib korralikult trennis ja/või on võimeline sooritama headele tulemustele näiteks NATO testi ja muud sõjaväes kasutusel olevad füüsilised testid.Heade tulemuste all pean silmas medaleid või vähemalt esikümnesse tulemist oma valitud spordialal kas siis üle-Eestilistel võistlustel või ka rahvusvahelistel.Neil, kes teevad trenni enda jaoks ja ei võistle loeb ainult eelpoolmainitud hea füüsiline vorm.
Kuna erinevatel spordialadel on nõudmised nii erinevad, siis on keeruline panna ühte patta näiteks ülekaalulist professionaalset jõutõstjat, alakaalulist professionaalset pikamaajooksjat ning ainult enda jaoks jõusaalis treenivat, aga sellegipoolest väga heas füüsilises vormis olevat inimest.
oktoober 11, 2008 at 3:51 p.l. #168616Annika Pärtel
MemberMilline on hea füüsiline vorm ja mis läheb heade tulemuste alla?Selline, mida valdaval enamusel pole, kui vaadata tänavapilti
oktoober 11, 2008 at 4:04 p.l. #168620hehee
MemberEhk pealevaadates on NÄHA, et inimene teeb trenni.Siis on selge, mina olen mängust väljas
oktoober 11, 2008 at 8:08 p.l. #168630vares3636
MemberSelline, mida valdaval enamusel pole, kui vaadata tänavapilti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ehk pealevaadates on NÄHA, et inimene teeb trenni.Ehk siis midagi sellist et raske pükse leida ja käsi ei mahu varrukasse ära või tuleb külg ees uksest sisse?
oktoober 11, 2008 at 8:49 p.l. #168649timo116
MemberEhk siis midagi sellist et raske pükse leida ja käsi ei mahu varrukasse ära või tuleb külg ees uksest sisse?
Irw
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina ka vist sinna alla ei kuulu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enda arust olen oma elu parimas vormis aga nh…kasvuruumi veel on
oktoober 12, 2008 at 4:29 p.l. #168710maximus89
Member…
Ma ise ei pidanud hea füüsilise vormi all silmas massiivset keha.Pigem ikka sellist vormi, et riideid saab osta tavalisest riidepoest ja normaalsuuruses, aga rannas vaatavad inimesed järgi ja seda sugugi mitte sellise pilguga, et esimesed pähe tulevad sõnad oleks jõusaal, steroidid ja valgupulber.Sest oleme ausad, enamus inimestel seostuvad kulturistidega just need kolm asja.
Aga see ei tähenda, et selline massivne kulturist ei oleks heas füüsilises vormis, lihtsalt keskmise inimese jaoks jookseb kuskilt maalt piir, millest edasi on juba “liiga suur, liiga üles pumbatud, steroidid jne.”
oktoober 12, 2008 at 7:11 p.l. #168737Alfonze
MemberEks jah hea vorm on suhteline mõiste. Nüüdseks on pekki pea 40kg hävitatud (ennem pigem selline rammumees stiilis) ja 10a trenni tehtud, julgen pakkuda, et on nagu midagi vormilaadset, aga kui võrrelda tegijatega siis muidugi naljanumber:-P Pigem jah, küsimus oleks õigesti vormistatud kui küsitud oleks ainult trennistaashi ja justnimelt korralikku trennistaashi (a la minimaalselt 2-3x nädalas) ja seda järjepidevalt.
oktoober 13, 2008 at 1:32 p.l. #168784Tuki
Membertrenni on tehtud, keskmisest parem vorm ja tugevam füüsis, aga rannas keegi järgi ei vaata ja üldiselt peale vaadates riietega ei ütleks, et jõusaaliga liiga tegelen. Igaksjuhuks ei hääleta
oktoober 13, 2008 at 4:24 p.l. #168799timo116
Membertrenni on tehtud, keskmisest parem vorm ja tugevam füüsis, aga rannas keegi järgi ei vaata ja üldiselt peale vaadates riietega ei ütleks, et jõusaaliga liiga tegelen. Igaksjuhuks ei hääleta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kust sa tead, et järgi ei vaadata
oktoober 13, 2008 at 5:24 p.l. #168802maximus89
MemberEks jah hea vorm on suhteline mõiste. Nüüdseks on pekki pea 40kg hävitatud (ennem pigem selline rammumees stiilis) ja 10a trenni tehtud, julgen pakkuda, et on nagu midagi vormilaadset, aga kui võrrelda tegijatega siis muidugi naljanumber:-P Pigem jah, küsimus oleks õigesti vormistatud kui küsitud oleks ainult trennistaashi ja justnimelt korralikku trennistaashi (a la minimaalselt 2-3x nädalas) ja seda järjepidevalt.No ainult trennistaazh ei ütle midagi.Ma tean jõusaalist paari venda näiteks, kes on käinud üle 3 aasta juba seal, praktiliselt mingit arengut ei ole.
oktoober 13, 2008 at 5:34 p.l. #168804timo116
MemberNo ainult trennistaazh ei ütle midagi.Ma tean jõusaalist paari venda näiteks, kes on käinud üle 3 aasta juba seal, praktiliselt mingit arengut ei ole.Kuidas see võimalik on ?

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2008 at 5:46 p.l. #168808maximus89
MemberKuidas see võimalik on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõistus ei ole oma teha.Kui teha 3 aastat ainult biitsepsit ja rinnalt surumist samade korduste ja seeriatega, siis keha adapteerub suhteliselt kiiresti.
oktoober 13, 2008 at 5:48 p.l. #168809timo116
MemberMõistus ei ole oma teha.Kui teha 3 aastat ainult biitsepsit ja rinnalt surumist samade korduste ja seeriatega, siis keha adapteerub suhteliselt kiiresti.Selge…
Kas minu mõistus? või nende vantide, kes ainult biitsa ja rinda teevad?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.