Skip to main content

TÄHELEPANU! 3 FAST MUSCLE+ TASUTA!

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » TÄHELEPANU! 3 FAST MUSCLE+ TASUTA!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
  • Autor
    Postitused
    muc
    Member

Täna, kolmapäeval avati ametlikult Fasti pood Tallinnas, WW Passaa?is, 2. korrusel! Pood on täna avatud kell 12-20.

Olen täna ise poes kohapeal kuni kella 20-ni.

JA NÜÜD LÄHEB ASI HUVITAVAKS! 3 KIIREMAT, KES SIIA JÕUAVAD, SAAVAD TASUTA ÜHE FASTI MUSCLE+ (Tavahind 415 krooni).

TEGEMIST EI OLE NALJAGA! VÕTA JALAD ALLA JA JOOKSE SIIA POOLE. KUI OLED ÜKS KOLMEST ÕNNELIKUST, SAAD ÜHE TASUTA MUSCLE+ UUEKS OMANIKUKS!

KÕIK, KES 3 ESIMESE SISSE EI MAHU, SAAVAD OSTU KORRAL 10% SOODUSTUST!

JOOKSKE!:o)

Training
    Member

jama et ma tln-s ei ela :o

muc
    Member

Paljudel on see probleem. Garanteerin, et hordide viisi rahvast uksest sisse jooksma ei hakka, seega kui arvad, et kui poole tunni pärast või isegi rohkem siia jõuad ja 3 kotti on juba välja jagatud, siis võid vabalt eksida. Võib isegi selline pull juhtuda, et kõik 3 kotti jäävad mulle, sest kõik arvavad, et nad nagunii jääksid hiljaks:))

Vahue
    Member

No aga sõida siis nt. ühistranspordiga, nt. bussiga.

Andreaz
    Member

aga mida sina seal teed nii kaua?

muc
    Member

Jagan tasuta toidulisandeid;)

Vahue
    Member

Diplomaatiliselt korrektne vastus :o .

kaiv
    Member

Paljudel on see probleem. Garanteerin, et hordide viisi rahvast uksest sisse jooksma ei hakka, seega kui arvad, et kui poole tunni pärast või isegi rohkem siia jõuad ja 3 kotti on juba välja jagatud, siis võid vabalt eksida. Võib isegi selline pull juhtuda, et kõik 3 kotti jäävad mulle, sest kõik arvavad, et nad nagunii jääksid hiljaks:))

Vott see oleks tore lugu :o

Razard
    Member

JA NÜÜD LÄHEB ASI HUVITAVAKS! 3 KIIREMAT, KES SIIA JÕUAVAD, SAAVAD TASUTA ÜHE FASTI MUSCLE+ (Tavahind 415 krooni).

Kas seal poes kehtib ka see 3+ süsteem? Et ostad 3 pakki siis saab odavamalt?

muc
    Member

Jah, loomulikult. 3+ puhul kehtivad hulgihinnad;)

muc
    Member

Tunnike jäänud, härrased. Hetkel kõik 3 pakki alles!:o)

theONE1
    Member

tihti hakkad selliseid asju tegema v? kolin sinna Mc Donaldis juurde siis, hea sinna tulla :o

muc
    Member

Osta jah mäki juurde paari milline korter, et paar korda aastas kotike valku saada:D Kas mäkist ikka koju saab tellida (sa ju pead hakkama kogu aja arvuti ees istuma) :o

Kuup
    Member

Ohsa raip, Haapsalust Tallinnasse 100km, ma vist täna ei jõua niipalju joosta, jalapäev oli. :o

TANK
    Member

oot muc sa seal müüüja?

kas veel on alles midagi?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.