tahan pekist lahti saada
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » tahan pekist lahti saada
- This topic has 9 replies, 9 voices, and was last updated 19 years, 1 month tagasi by
TANK.
-
AutorPostitused
-
detsember 4, 2006 at 2:19 e.l. #8957
Anonüümne
GuestOlen 19 aastane neiu, 174 cm pikk ja 62 kg raske. Viimase poole aasta jooksul, kui trenni pole eriti saanud teha on suht kole kõht ette tekkinud. Hakkasin mõni päev tagasi kõhulihaseid tegema ja jooksmas käima (õhtuti) ning tahaks nõu, kas see on okey, mis ma söön?
Hommikusöögiks läheb tavaliselt kaks praemuna, üks peekun, veidi ube(purgis), ketsupit kõrvale, mõnikord ka majoneesi ja mõnikord röstsai.
Vahepeale ma oluliselt ei näksi, kui siis õunu, pirne, ploome ja banaane
Lõunaks läheb üldiselt midagi kergemat. Näiteks tomatisupp, mille sisse panen juustu ka röstsaiaga, või mingi pastasöök
Õhtusöök on meil üsna suur…üldiselt mingi praad..värske keedukartuli, brokoli, kodujuustu, tomati, kurgi jms.
näksimisi vahele väga ei tule, kuid mõnikord läheb ikka mõni komm või küpsis.
Söögi kõrvale läheb apelsini mahl…
Äkki keegi oskab öelda, mida ma muutma pean või on see okey?
detsember 4, 2006 at 5:41 e.l. #97170borka
MemberMa arvan, et 2 väiksemat söögikorda vahele lisama. Ja hommikul võib veits rohkem süüa, hommiku söök peaks üldiselt kõige tähtsam olema. Selletõttu võid õhtusöögi arvelt vähem süüa.
Ja liha/kana võiksid ka lisada menüüsse.
detsember 4, 2006 at 6:14 p.l. #97238Creek
MemberMa ütleks, et pole eriti võimalik hinnata kui õigesti sa sööd kuna oleks siiski vaja teada mis koguses sa neid asju sööd (seda siis ilusti grammides).
Õunad-pirnid vahepeale täitsa head (eriti kui eesmärk rasva päletada).
Soovitaks muretseda personaalse toitumiskava ning halba ei teeks ka treeningkava.
Mainiks kindlasti ära, et kõhulihaste treenimine ei aja su kõhult rasva minema (pole olemas sellist asja nagu lokaalne rasvapõletus). Pealegi pole kõhulihaste “tegemine” üldse rasva põletav tegevus vaid treenib sulle lihatsalt kõhulihaseid.
detsember 4, 2006 at 6:27 p.l. #97241Karu
MemberOlen 19 aastane neiu, 174 cm pikk ja 62 kg raske. Viimase poole aasta jooksul, kui trenni pole eriti saanud teha on suht kole kõht ette tekkinud. Hakkasin mõni päev tagasi kõhulihaseid tegema ja jooksmas käima (õhtuti) ning tahaks nõu, kas see on okey, mis ma söön?Hommikusöögiks läheb tavaliselt kaks praemuna, üks peekun, veidi ube(purgis), ketsupit kõrvale, mõnikord ka majoneesi ja mõnikord röstsai.
Vahepeale ma oluliselt ei näksi, kui siis õunu, pirne, ploome ja banaane
Lõunaks läheb üldiselt midagi kergemat. Näiteks tomatisupp, mille sisse panen juustu ka röstsaiaga, või mingi pastasöök
Õhtusöök on meil üsna suur…üldiselt mingi praad..värske keedukartuli, brokoli, kodujuustu, tomati, kurgi jms.
näksimisi vahele väga ei tule, kuid mõnikord läheb ikka mõni komm või küpsis.
Söögi kõrvale läheb apelsini mahl…
Äkki keegi oskab öelda, mida ma muutma pean või on see okey?
Vabandust väga, aga selline toitumine ei kõlba ju kohe mitte kuhugi…
detsember 29, 2006 at 12:56 p.l. #99806skip2me
Membertõesti…selline söögikogus tütarlapse puhul hirmutab mind veits… võid ju siinsamas tööriistade alt kaloriarvutist järele uurida kui palju sa sööd iga päev ja palju sa tgltikult vajad…
soovitan sul siiski jooksmas käima hakata…põleta see rasv kõigepealt ära mis kogunenud, ja siis hakka vaatama alles kuidas kõhule vormi looma hakata….
tehes harjutusi kõhule, samas kui seal suur polster peal, sellel ei ole kyll mignit mõtet…
siinkohal kiidusõnad meestele keda võib näha jõusallis kangi surumas ilma et kukalgi higine oleks, samas kui kõht ja käevarred nagu sült värisevad…idee missugune!!!!!!!!!!!!:S:S:S:S
detsember 29, 2006 at 1:04 p.l. #99807zon
Membertõesti…selline söögikogus tütarlapse puhul hirmutab mind veits… võid ju siinsamas tööriistade alt kaloriarvutist järele uurida kui palju sa sööd iga päev ja palju sa tgltikult vajad…soovitan sul siiski jooksmas käima hakata…põleta see rasv kõigepealt ära mis kogunenud, ja siis hakka vaatama alles kuidas kõhule vormi looma hakata….
tehes harjutusi kõhule, samas kui seal suur polster peal, sellel ei ole kyll mignit mõtet…
siinkohal kiidusõnad meestele keda võib näha jõusallis kangi surumas ilma et kukalgi higine oleks, samas kui kõht ja käevarred nagu sült värisevad…idee missugune!!!!!!!!!!!!:S:S:S:S
Sellest viimasest lausest ei saa nüüd mitte midagi aru
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 29, 2006 at 1:07 p.l. #99809gmaster
Membersoovitan sul siiski jooksmas käima hakata…põleta see rasv kõigepealt ära mis kogunenud, ja siis hakka vaatama alles kuidas kõhule vormi looma hakata….tehes harjutusi kõhule, samas kui seal suur polster peal, sellel ei ole kyll mignit mõtet…
päris head nõuanded…ise ka aru said mis ütlesid?
detsember 29, 2006 at 1:33 p.l. #99819painkiller
MemberMiks ei ole mõtet tehaharjutusi kõhule kui on polster peal? Ise ka tead mida räägid?
detsember 29, 2006 at 1:56 p.l. #99824katsi
MemberViimasel ajal on sellised vastused “mina-räägin-midagi-aga-pole-ise-ka-päris-kinde-mida” päris populaarseteks muutunud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kurb!Mina ütlen nii – kui Sul mingit suurt ülekaalu pole, siis ära tee suuri muudatusi. Esialgu piisab ka jooksmas käimisest ja kõhulihastest (miks neid teha ei tohiks ???
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Muidugi võid otsida ajakirjadest lisaks mingeid harjutusi – ajakirjas ÜKS ja G. Kooviti “Algaja … ABC-s” on päris häid. Või muretse endale mingi kodune treeningvideo. Kusjuured see FB DVD oma on ka täitsa asjalik (olen omal nahal kogenud).Ma arvan, et Sulle piisab ka väikestest muutustes. Õhtul vähem magusat (kommid, koogid, küpsised), samas sobivad sinna hästi see värske aedvili ja ka kodujuust. Puuviljad pole keelatud. Lihtsalt ära neid kilodes söö, 2-3 tükki päevas on täitsa piisav.
Ära keera vinti üle st. ära ennast pisiasjadega hulluks aja
detsember 29, 2006 at 3:40 p.l. #99840TANK
MemberPaljud on hakanud küsima kuidas pekist lahti saada.
Minu lihtne nõuanne.
PANGE TIHASTELE PEKKI !!!

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.