Skip to main content

Tahan “pakusks minna”

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Tahan “pakusks minna”

• This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
  • Autor
    Postitused
    killuke
    Member

Tere,

mul selline probleem, et ma ei saa kuidagi ennast raskemaks. olen 185 pikkune 27 aastane ja kaalun 69 kilo. elukene on mul muidugi väga aktiivne, kihutan jalgrattaga ysna palju ning juba mitu aastat käin erinevatel wu-shu treeningutel ning üldse on kogu elustiil kiire ja rahutu. enesetunne on väga hea ja millegi yle eriti ei kurda. aga kunagi keskoolis kui sprdiga tegelemist alustasin jõusaaliga, siis üritasin ennast nagu nö. suurekmaks ja massiivsemaks pumbata. ja see ei ole õnnestunud siiamani, mitte yhegi spordiga. küll olen mõne intensiivsema treeningu perioodi järel kõvasti sitkemaks ja vastupanuvõimelisemaks muutnud, aga kaalu mittee grammigi juurde. samas kui vaja jõuga ikka korralikul merekarul käsi väänata siis sellega ma hakkama ei saa. merekaru puhul saan vaid kirelt tema ymber ringi silgata ja loendamatul hulgal lööke sooritada. wu-shu treenerid on mulle öelnud , et see on just hea olla kiire ja kerge, samas ei oskaks ma kuidagi seisukohta võtta selles asjas kuna osade poksijatega vastakuti minnes on ainus asi mida ma teha ei tohi on nende löögi ette seisma jäämine, sest nende massi tõttu lendaksin ma löögist lihtsalt kaugle minema. pole ma ka kasutanud yhtegi “spetsiaalset” spordi toitu. võibolla ongi see viga. olen muidu vaga suur maiasmokk vähemalt ylepäeviti läheb yks 10 kroonie shokolaaditahvel mul söögiks lisaks kõigele muule magusale mida söön. võibolla sellest magusast ka minu energia msi võimaldab mul sitke ja kiire olla, võibollla mitte kuid nyyd olen lugenud mitmelt poolt fooriumitest igasugu jookidest. valgujookidest ja sysivesinikujookidest jne. kas oskaksite öelda kust neid saada võiks? või äkki peaksin hoopism idagi muud tegema. võibolla ei peakski ma ennast suuremaks tegema? siiski noh, probleem on rohkem selline edev kui eluline. siiski mulle tundub et minu 185 cm pikkuse kohta on 69kg natukene vähe. või ei ole? arstid on öelnud et kui ma ise ennast füüsiliselt tunnen hästi siis pole midagi viga.

võibolla oskab mõni spordi spetsialist yhtteist soovitada või kommenteerida.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.