Tahan oma elu muuta!
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Tahan oma elu muuta!
- This topic has 104 replies, 39 voices, and was last updated 17 years, 5 months tagasi by
greenday.
-
AutorPostitused
-
juuni 29, 2008 at 4:23 e.l. #159185
daemonium
MemberIga viimne kui üks su postitustest on VIHA täis. Või mulle vaid tundub nii? võta vabalt.Edaspidi proovi postitada kaine peaga,
juuni 29, 2008 at 12:12 p.l. #159227ras-
MemberEdaspidi proovi postitada kaine peaga,
ei tarbi alkoholi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 29, 2008 at 12:27 p.l. #159230Tsimmi
MemberHea vastus:)pidasin küsimuses silmas seda, et mille tulemusena suitsetamisel ainevahetus kiireneb, ehk mida teevad nikotiiniosakesed inimorganismiga et ainevahetus muutub kiiremaks?
Neerupealsed paneb kiiremini tööle!
Selle kohta raamat kah kus toitumiskavad[mõistliku] jne.
juuni 29, 2008 at 12:36 p.l. #159233Annika Pärtel
MemberSelge. Liha rohkem ja võid ka asjadele veidi peale.Aga muu oli normis? Ei ole liiga palju või liiga valesti midagi?
Eiei, mitte võid ega seapekki ega hanerasva vms…
Kalaõli, oliivõli jms- neid tarbi päeva jooksul mõõdukalt (paljalt, salatisse jne) Kui sööd siga, siis see juba on suhteliselt rasvane. Keedukanas seda jälle eriti pole. Teed aga kana pannil, suts oliivõli sekka ja on olemas nii valk kui hea rasv. Sööd muna koos kollaega- seal on ka juba rasvad olemas.
Kartulid, riisid, jogurtid, leivad-saiad jms- jätame kindlasti üldse välja, neid sul hetkel vaja ei ole. Salat (kurk, tomat jm roheline kraam) + liha/kodujuust/kana/kala/muna+ head rasvad (kalaõli, oliivõli, pähklid, munakollased, ka veidi hapukoort näiteks)
juuni 29, 2008 at 6:34 p.l. #159268gmaster
MemberMina ise küll dieeditasin taluvõiga
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muide, meenus, et veel parem on või asemel avokaadoviil.
Võid ka leiva ära jätta, ainult avokaadole sinki-juustu peale laduda
juuni 29, 2008 at 6:44 p.l. #159271ROtter
MemberEiei, mitte võid ega seapekki ega hanerasva vms…Õu mai gaad.

Anna andeks, aga korrigeeri oma postitust.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 29, 2008 at 8:06 p.l. #159279Annika Pärtel
MemberÕu mai gaad.
Anna andeks, aga korrigeeri oma postitust.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea miks? Ei näe põhjust ja ei korrigeeri ka.
juuni 29, 2008 at 8:06 p.l. #159280Vägivaldur
MemberAktivist, sinu postist jääb tõesti mulje nagu sa peaksid küllastunud rasvhappeid halbadeks rasvadeks.
juuni 29, 2008 at 8:11 p.l. #159281Annika Pärtel
MemberAktivist, sinu postist jääb tõesti mulje nagu sa peaksid küllastunud rasvhappeid halbadeks rasvadeks.Ei ole seda maininud, aga kuna herr küsija sai ilmselt aru või arvab et rasv= või, siis sellele võiks siiski leida asendusi. Küllastunud rasvu saame ju niigi omajagu.
juuni 29, 2008 at 8:53 p.l. #159289ROtter
MemberEi tea miks? Ei näe põhjust ja ei korrigeeri ka.Võrreldes oliiviõliga on või ohutum, kuna või lühikese ja keskmise pikkusega rasvhapped ei ladestu organismi rasvakihti nii kergesti kui oliiviõli pikad ahelad. Võis leidub CLA – Conjugated Linoleic Acid, mis mõjub ainevahetusele soodsalt ja aitab kaalus alla võtta. Samuti on kasulikud hane- ja pardirasv.
juuni 29, 2008 at 9:30 p.l. #159300nextbestsuperstar
MemberAktivist ei taha ju kaalus alla võtta, seega pole tal neid asju vaja. Nii palju, kui ma aru saanud olen, siis tahab ta veel suuremaks saada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
anna andeks ,aga kas ma tõesti vaatasin valesti või Aktivist ei olegi teemaalgataja ?
mitte ,et ma selle kommentaariga nüüd midagi saavutanud oleks .. niiet üritades mingilgi viisil kasulik olla , soovin siinkohal teemaalgatajale jõudu ja jaksu edaspidiseks .
juuni 29, 2008 at 9:53 p.l. #159306Annika Pärtel
Memberanna andeks ,aga kas ma tõesti vaatasin valesti või Aktivist ei olegi teemaalgataja ?mitte ,et ma selle kommentaariga nüüd midagi saavutanud oleks .. niiet üritades mingilgi viisil kasulik olla , soovin siinkohal teemaalgatajale jõudu ja jaksu edaspidiseks .
Miks ma peaksin olema??
Mul on kõik täitsa korras. Aga suurusel ja suurusel on siiski vahe. 63kg pekki või lihast- kumb näeb suurem välja?
Ja võid olen ma vihanud lapsest saati:)
juuni 29, 2008 at 10:39 p.l. #159308nextbestsuperstar
MemberMiks ma peaksin olema??Jackie hakkas seletama ,et mida Sina tahad ja mis Sulle kasulik on .. mis sellel antud teemaga seost on ? Teemaalgataja tahab kaalust alla võtta ..
august 12, 2008 at 4:31 p.l. #162903gymer
MemberTere Korts, kuidas uus elustiil edeneb? Soovin ka omalt poolt jaksu ja tahet.
september 9, 2008 at 8:55 p.l. #165393greenday
MemberSeda teemat lugedes ja nähes kui valesti võib asjadest aru saada arvasin ma kohe, et kaalulangetaja varsti murdub kuna elu lõpuni ei ole võimalik entusiasmi pealt dieeti pidada. Sellest et teemaalgataja pole siia tükk aega kirjutanud, võib järeldada et ta loobus oma üritusest ära. Korts, tõesta mulle vastupidist! Ära loobu!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.