Tahan oma elu muuta!
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Tahan oma elu muuta!
- This topic has 104 replies, 39 voices, and was last updated 17 years, 5 months tagasi by
greenday.
-
AutorPostitused
-
juuni 27, 2008 at 5:57 p.l. #159068
big poppa pump
Membermmm võetakse küll- kaal küll probleem ei ole. 120 kilostel küll mitte! Ja kirja võib juba teele saata et tahab esimesel võimalusel teenistusse minna – keegi ei keela. minu arust on sea hea mõte
juuni 27, 2008 at 6:25 p.l. #159069riorijkaard
Membermine vabatahtlikult sõjaväkke, ja teeni oma 8 kuud või 6 kuud ära ja usu mind sa võtad seal ropult alla- olude sunnil lihtsalt.
juuni 27, 2008 at 8:30 p.l. #159086timo116
Member16 aastane võib minna?Põhimõtteliselt vist isegi saaks…kui 9 klass on läbi!
juuni 27, 2008 at 8:31 p.l. #159087timo116
MemberMa arvan, et tema kaal võib kujuneda probleemiks. Nii nagu komisjon ei võta vastu “kõrendeid” sama lugu pidi olema ka tugevalt rasvunutega.Ei…kaalu pärast ei jäeta küll sind sõjaväest välja…no võib-olla siis kui sa kaalud kuradima 200kg juba!
juuni 27, 2008 at 8:35 p.l. #159089Vilps
MemberEi pea tervisemure ka olema, on ilma millegitagi pääsetud, lihtsalt räägiti s*tta kokku või mängiti debiilikut.Täpselt nii see on!
Mäletan, kui käisin arstlikus kontrollis, siis kõige lõpus on lühike vestlus komisjoni esimehega, kellele saab igast muresid ja asju veel kurta. Ma ise loomulikult hoidsin terve selle aja oma suu kinni. Ei hakanud mainima, et mõnikord teevad põlved ja selg natuke valu. Erinevalt paljudest teistest, ei näe ma sel mingit mõtet. Ega mul sõjaväest pääsu polnud niikuinii. Komisjoni esimees isegi veel kiitis mind. Ütles, et olen viimaste päevade jooksul esimene, kes pole mitte millegi üle kurtnud. See loomulikult tegi endal tuju kohe heaks:)
Vaatan, et mõnusaks off-topicuks on läinud…
juuni 27, 2008 at 8:55 p.l. #159097vaher
Member16 aastane võib minna?Hakkasin ka mõtlema, kas võib nii noor minna. Otsisin oma vana brošüüri üles, mis saadeti. Seal seisab:
*Eesti kodanik on kaitseväekohustuslane 16. kuni 60. eluaastani.
*Amet võtab kutsealuse arvele kaitseväeteenistuskohustuse täitmiseks alates tema 17-aastaseks saamisest.
*Ajateenistusse kutsutakse 18- kuni 27-aastane kutsealune, kelle tervislik seisnud on kaitseväeteenistuseks kõlbulik või kõlblik piirangutega ning kellel on vähemalt põhiharidus ja ei esine seaduses toodud ajateenistusest vabastamise aluseid.
Nii et ei saagi aru (mina vähemalt), kas 16, 17 või 18 aastaselt võib minna sõjaväkke. Ei kutsuta igatahes enne 18 aastat, aga kuidas enda “pressimisega” sinna lood on, seda ei tea.
juuni 28, 2008 at 10:28 e.l. #159123timo116
MemberTäpselt nii see on!Mäletan, kui käisin arstlikus kontrollis, siis kõige lõpus on lühike vestlus komisjoni esimehega, kellele saab igast muresid ja asju veel kurta. Ma ise loomulikult hoidsin terve selle aja oma suu kinni. Ei hakanud mainima, et mõnikord teevad põlved ja selg natuke valu. Erinevalt paljudest teistest, ei näe ma sel mingit mõtet. Ega mul sõjaväest pääsu polnud niikuinii. Komisjoni esimees isegi veel kiitis mind. Ütles, et olen viimaste päevade jooksul esimene, kes pole mitte millegi üle kurtnud. See loomulikult tegi endal tuju kohe heaks:)
Vaatan, et mõnusaks off-topicuks on läinud…
Seda tõesti on läinud jah natuke mööda teemast aga noh…mina näiteks ootan rõõmuga seda aega, kuna ma sõjaväkke saan. Ma olen seda juba väiksest saati oodanud
juuni 28, 2008 at 12:15 p.l. #159137Aken
Member16a saad vabatahtlikult sõjaväkke minna, pead olema põhikooli lõpetanud ja pead avalduse tegema. Isiklikult ei tea kedagi, kes oleks 16a läinud. Inglismaal on aga selliseid palju.
juuni 28, 2008 at 1:10 p.l. #159140Vilps
MemberTeema algataja võiks on viimae paari toidukavad siia postitada. Oleks huvitav näha.
juuni 28, 2008 at 3:20 p.l. #159153Korts
MemberTeema algataja võiks on viimae paari toidukavad siia postitada. Oleks huvitav näha.Eile:
08:00- Omlett, vähese rasvaga tehtud, 2 klaasi piima, viil leiba juustuga, ilma võita.
12:00- 4 keskmist keedukartulit, väike sorts ilma rasvata tehtud jahukastet, tomati-kurgi-sibula salat (ilma hapukooreta), kogus taldrikureegli järgi, klaas piima
15:00- Valge riis, sama salat, mis enne, keskmine tükk kanarinna fileed, taldrikureegli järgi. 15 min. peale sööki roheline Fat Burner.
18:00- 3 keedumuna, 250 ml. maasikajogurtit (0.1%), polnud õhtul enam eriti isu.
Ise lugedes on siin kuidagi palju seda värki… Aga ei tea, ma ei tea tegelikult asjast midagi, üritan teha nii, nagu teised õpetanud on.
Ja muuseas, keegi ennem mainis, et ma olen “rappas omadega”. Mind see kommentaar eriti ei häiri, aga ole siis abivalmis inimene ja kirjuta, MIKS ma rappas olen?
Keegi veel kirjutas, et peale sellised kommentaare ma äkki jätan pooleli. Heh, ennem võtab mind haud, kui ma pooleli jätan.
juuni 28, 2008 at 3:32 p.l. #159156gmaster
MemberPeaksid saama päevas ligi 100g rasva, aga palju sa praegu saad…?
5?Mina paneks julgelt võid ja salatites ohtralt oliiviõli
imestan, et sa liha ainult kord päevas sööd, mina nii ei suuda
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 28, 2008 at 3:41 p.l. #159159Korts
MemberSelge. Liha rohkem ja võid ka asjadele veidi peale.
Aga muu oli normis? Ei ole liiga palju või liiga valesti midagi?
juuni 28, 2008 at 5:18 p.l. #159169Amarillo
MemberEile:08:00- Omlett, vähese rasvaga tehtud, 2 klaasi piima, viil leiba juustuga, ilma võita.
12:00- 4 keskmist keedukartulit, väike sorts ilma rasvata tehtud jahukastet, tomati-kurgi-sibula salat (ilma hapukooreta), kogus taldrikureegli järgi, klaas piima
15:00- Valge riis, sama salat, mis enne, keskmine tükk kanarinna fileed, taldrikureegli järgi. 15 min. peale sööki roheline Fat Burner.
18:00- 3 keedumuna, 250 ml. maasikajogurtit (0.1%), polnud õhtul enam eriti isu.
Ise lugedes on siin kuidagi palju seda värki… Aga ei tea, ma ei tea tegelikult asjast midagi, üritan teha nii, nagu teised õpetanud on.
Ja muuseas, keegi ennem mainis, et ma olen “rappas omadega”. Mind see kommentaar eriti ei häiri, aga ole siis abivalmis inimene ja kirjuta, MIKS ma rappas olen?
Keegi veel kirjutas, et peale sellised kommentaare ma äkki jätan pooleli. Heh, ennem võtab mind haud, kui ma pooleli jätan.
hakkkab juba enamvähem, kuigi kiireid süsivesikuid pole ÜLDSE vaja , rasva juurde , süsivesikuid vähemeks , valku juurde
juuni 28, 2008 at 6:20 p.l. #159174daemonium
MemberSelge. Liha rohkem ja võid ka asjadele veidi peale.Aga muu oli normis? Ei ole liiga palju või liiga valesti midagi?
Miks sa rasvu kardad?Sulle on korduvalt öeldud,et süsivesikuid tuleb vähendada, rasvade osakaalu tõsta,sul aga kõik täpselt vastupidi.
btw,su BAV kaloraazh on >3000kcal,nii et siit ka lähtu koguste puhul,
juuni 28, 2008 at 11:15 p.l. #159184ras-
MemberMiks sa rasvu kardad?Sulle on korduvalt öeldud,et süsivesikuid tuleb vähendada, rasvade osakaalu tõsta,sul aga kõik täpselt vastupidi.btw,su BAV kaloraazh on >3000kcal,nii et siit ka lähtu koguste puhul,
Iga viimne kui üks su postitustest on VIHA täis. Või mulle vaid tundub nii? võta vabalt.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.