Tahan ennast heasse vormi ja õppida toituma
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
BRIKI.
-
AutorPostitused
-
september 17, 2009 at 12:11 p.l. #18499
Musticas
MemberTere
Tahaksin kaalust alla võtta ja ennast oma kehas hästi tunda. Imetlen siinseid inimesi, kes on nii tublid ja tugevad (füüsiliselt, kui vaimselt)- endalgi see soov, et saaks mõne kaua-unistatud muskli kunagi kehale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen alandanud kaalu süsivesikute vaese dieediga, aga siis toimus elukoha muutus ja ka toitumis harjumuste muutus, mahavõetud 15 kilost on juba 5 tagasi ja nüüd tahak kokku 15 kilo kaotada. Aga ei saa enam hakkama

Pöördungi siia sellise küsimusega, et äkki on keegi kes tahaks mind aidata, nõu ja soovitusi jagama ja kui vaja siis kurjustama. Kuna kaalutõus on jällegi mu enesehinnangut alandanud siis kuhugi jõusaali ma minna veel ei julge ja jooksma ka mitte. Kui mõnest kilost juba lahti saaksin, siis oleks juba täitsa mõeldav! Kas siin võib olla selliseid inimesi, kes tahaksid minuga tegeleda ja samas ka tulemusi näha.. nagu treener või nii
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tulemused on head siis võiksin ka mingi preemia välja mõelda, kui vaja !
september 17, 2009 at 12:32 p.l. #220148Panda
MemberTere, Musticas! Selleks, et kaalu langetada, on tarvis kõigepealt toitumine korda saada. See on kõige tähtsam. Esialgu ei olegi vaja kohe jõusaalis rassima hakata või jooksmisega endale liiga teha. Liigutamine on ka muidugi vajalik. Selleks sobivad näiteks kõndimine, rattasõit (nii õues kui ka siseruumis – spordiklubis näiteks), ujumine, kepikõnd, vesiaeroobika vms.
Kui suur Sinu kaal täpsemalt on?
Kui Sa soovid endale personaaltreenerit ning toitumis- ja/või treeningkava, siis saad seda teha näiteks sellel lingil klõpsates
http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
Samuti julgen soovitada mõnes spordiklubis treeneri poole pöörduda, kuna silmast silma on siiski parem suhelda ja kui keegi Sinuga personaalselt tegeleb, ei teki ka käega löömise tunnet.
Spordiklubi eeliseks on ehk ka see, et seal näed ka teisi oma eesmärgi nimel tegutsemas – hoiab motivatsiooni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti surfa ka fitness.ee lehel, saad siit palju vajalikku informatsiooni ja vastuseid oma küsimustele.
Edu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 17, 2009 at 12:56 p.l. #220150Musticas
MemberAitäh sulle Panda !
Olen selline häbelik neiu, et oma kaalu ei julge nii avalikku kohta kirjutadagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tegelikult ma ei näe ültse selline välja, nagu räägib mu kaalunumber.Nii naljaga pooleks võin öelda, et olen tugevat maa-tõugu, madala käigukastiga…
Uurin seda lehekülge siin ja tuleb tunnistada, et mõned sõnad on suht võõrad või nii, aga eks pikapeale saab ka see asi selgeks.
Toitumise kohapealt ütleks, et ega ma ei teagi kuidas oleks õige toituda. Igalpool on nii erinev jutt ja see ajab segadusse. Üks hetk nagu oskan süüa ja siis jälle tuleb välja et söön valesid asju jne jne…
Treener spordiklubis oleks päris hea varjant, aga ma ei tea kas julgen seda teed ettevõtta ja ega ma siin ei teagi kus mingi jõusaal ja treener asub.
september 17, 2009 at 1:41 p.l. #220164Aimuu
MemberOlen selline häbelik neiu, et oma kaalu ei julge nii avalikku kohta kirjutadagimilleks karta kui internetis oled anonüümne
september 17, 2009 at 1:41 p.l. #220165Anonüümne
GuestKõige lihtsam on jooksmas käia
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Näiteks üle päeva tunnike jooksu…või kui jõudu ja jaksu on siis võib ka igapäev käia, ma arvan. Ise küll kogenud tüüp nüüd pole, aga ette plaanimata olen sportimisega kõhnemaks jäänud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kevadel tuli sportimise isu peale..käisin rulluisutamas, siis rattaga sõitmas, nüüd jooksmas ja võtsin jõusaali ka oma kavasse. Püksirihm oli ennem teise augu peal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nüüd panin mõni kuu tagasi esimese (kõige väiksema) peale ja ikka on see suur
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi ennem ma ka ennast paksuks ei pidanud, olen peenemaks läinud. Eks see õllekõhu moodi asi kadus vist ära. Ja söömist ma küll nüüd korrigeerinud ei ole…isu on just suurenenud. Peale sööki mingi 3 tundi ja nälg majas….eks igale inimesele kehtivad omad reeglid.september 17, 2009 at 3:39 p.l. #220177moosese10k2sku
MemberTaivox ta ütles ju, et ei taha jooksma hakata.
Tegelikult pikad jalutuskäigud on väga mõnus.
Pole endal kunagi kaaluga probleeme olnud aga mõned aastad tagasi sai ikka käidud mõnusalt üle 10km päevas. Pmst ei kasutanud transporti ega midagi. Kaaluga küll probleeme polnud aga enesetunne oli kindlasti kohe palju parem.
september 17, 2009 at 4:18 p.l. #220190BRIKI
MemberAitäh sulle Panda !Olen selline häbelik neiu, et oma kaalu ei julge nii avalikku kohta kirjutadagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tegelikult ma ei näe ültse selline välja, nagu räägib mu kaalunumber.Nii naljaga pooleks võin öelda, et olen tugevat maa-tõugu, madala käigukastiga…
Uurin seda lehekülge siin ja tuleb tunnistada, et mõned sõnad on suht võõrad või nii, aga eks pikapeale saab ka see asi selgeks.
Toitumise kohapealt ütleks, et ega ma ei teagi kuidas oleks õige toituda. Igalpool on nii erinev jutt ja see ajab segadusse. Üks hetk nagu oskan süüa ja siis jälle tuleb välja et söön valesid asju jne jne…
Treener spordiklubis oleks päris hea varjant, aga ma ei tea kas julgen seda teed ettevõtta ja ega ma siin ei teagi kus mingi jõusaal ja treener asub.
Ma vaatasin, et sa ei ela Tallinnas aga kui vähegi mahti on sinna sattuda, soovitan minna Spartasse ja konsulteerida Kerli Griceviciusega. Ta on äärmiselt sümpaatne treener ja aitas mind toitumisega väga palju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.