Tahaks võtta kaalust kiiremini maha
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Tahaks võtta kaalust kiiremini maha
- This topic has 25 replies, 16 voices, and was last updated 14 years, 11 months tagasi by
nightq.
-
AutorPostitused
-
veebruar 17, 2011 at 11:18 p.l. #290328
Jezabeldeva
MemberKui eesmärgiks on kaalu alandamine ja seda rasva arvelt, siis su toitumises on kaks suurt viga, mis tugevalt pärsivad kaalulanguse tõenäosust –
esiteks sa sööd liiga vähe, 450 kcal päevas on suhteliselt absurdne. Siin juba mainiti ära palju vajalik oleks jne, aga põhjus, miks ei toimi väga efektiivselt süsteem – “mida vähem söön, seda kiiremini kaal langeb”, on see, et kui keha saab liiga vähe energiat, siis ta läheb nö. säästurežiimile, ehk siis hakkab kümne küünega kinni hoidma olemasolevatest varudest. Tulemuseks siis see, et kaal ei lange eriti. Seega, et alla võtta, tuleb ka kaloreid piisavalt tarbida.
Ja teine suur viga on see kord päevas söömine. Ainult kord päevas süüa aeglustab ainevahetust, mis omakorda raskendab kaalulangetamist. Et hoida oma ainevahetus töös, söö pigem tihti ja väiksemaid portse. Proovi ka süüa midagi asisemat kui vaid kokteili. Roheline ja värske on on alati hea valik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 18, 2011 at 12:01 p.l. #290358vend vähk
ModeratorIgasuguseid põnevaid dieetprogramme on välja mõeldud. Väga paljud annavad dieediküsimustes teistele nõu ning vaesekesed peavad siis erinevatest nõuannetest välja selekteerima enda jaoks selle õiga. Tihtilugu on kõige suuremad spetsialistid need, kes ei ole kunagi ise dieediga mingisuguseid märkimisväärseid tulemusi saavutanud, aga oskus moodustada ulmelisi lauseid, milledes palju keerulisi võõrsõnasid ja spetsiifilisi väljendeid panevad kõrvalseisja uskuma, et tegemist on tõepoolest kogenud spetsialistiga. Maksimaalse tulemuse saavutamine eeldab ka suurt tahtejõudu ning iseseisvat analüüsimist. Suhteliselt hiljuti juhtusin lugema ühe Rootsi teadlase uurimustööd, kus toodi välja, et igasugune dieet algab ajust, kuidas inimene suudab ennast häälestada eelseisvate muutuste suhtes. Kui ma olin juba 3 kuud dieedil istunud ja avastasin, et 2 päevaga pean niigi kurnatud ja tühjast kehast maailma meistrivõistlusteks veel üle 3 kg alla saama, siis paratamatult pidin oma arusaamad dieedist üle vaatama ning järeleandmisteks ei olnud enam aega. Ei ole võimatuid asju. On vähe motivatsiooni.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 18, 2011 at 7:05 p.l. #290402nightq
MemberHommik kell 8 või 9 :1 vaniljekokteil 26,6 gr prot. 135 kcal
kaks kroomi tabletti,1biocla tablett
1 prae või keedumuna
lõunaoode kell 12 u. :kui hirmust nälga tunnen enne lõunat, teen taas ühe sama kokteili, aga vähem 13,3 gr prot.67,5 kcal
tavaliselt aga 1 tomat ja paar finncrispi näkileiba
Lõuna kell 14:
1 vaniljekokteil 26,6 gr prot. 135 kcal
Õhtuoode kell 15.30 või 16.:
1 vaniljekokteil 26,6 gr prot. 135 kcal
Õhtusöök kell 17.30 või hiljemalt 18 :
Viil liha, umbes 100-200 gr looma või kanaliha
Salatit:tomati,kurgi,paprika,ananassi,mozarella,hiinakapsa jms.
Klaas tomati või ananassimahla
Muidu joon vett.
Kas peaksin kõike muutma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oma “varandust ” kogusin 4 aastat.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …….Igasugune kriitika on teretulnud …peaasi et tuleb ka häid soovitusi. Võtke mind enda tiiva alla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellise “söögikava” juures oleks mu aju vähemalt poole ajast talveunes, rääkimata veel hädavajalikest kehalistest funktsioonidest. Alusta kasvõi sellest, et sööd hommikul ühe muna asemel 4-5 ning lisa nt kodujuustu juurde. Mul on kahtlus, et kui toitumist kardinaalselt muudad, siis läheb organism kas kergesse või raskesse shokiseisundisse (võttes arvesse, et oled ilmselt pikaajaliselt nõnda toitunud) Soovitaksin muutused pigem järkjärgult sisse tuua
veebruar 19, 2011 at 6:30 e.l. #290424ROtter
MemberIgasuguseid põnevaid dieetprogramme on välja mõeldud. Väga paljud annavad dieediküsimustes teistele nõu ning vaesekesed peavad siis erinevatest nõuannetest välja selekteerima enda jaoks selle õiga. Tihtilugu on kõige suuremad spetsialistid need, kes ei ole kunagi ise dieediga mingisuguseid märkimisväärseid tulemusi saavutanud, aga oskus moodustada ulmelisi lauseid, milledes palju keerulisi võõrsõnasid ja spetsiifilisi väljendeid panevad kõrvalseisja uskuma, et tegemist on tõepoolest kogenud spetsialistiga. Maksimaalse tulemuse saavutamine eeldab ka suurt tahtejõudu ning iseseisvat analüüsimist. Suhteliselt hiljuti juhtusin lugema ühe Rootsi teadlase uurimustööd, kus toodi välja, et igasugune dieet algab ajust, kuidas inimene suudab ennast häälestada eelseisvate muutuste suhtes. Kui ma olin juba 3 kuud dieedil istunud ja avastasin, et 2 päevaga pean niigi kurnatud ja tühjast kehast maailma meistrivõistlusteks veel üle 3 kg alla saama, siis paratamatult pidin oma arusaamad dieedist üle vaatama ning järeleandmisteks ei olnud enam aega. Ei ole võimatuid asju. On vähe motivatsiooni.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arstid ravivad ka kõiki haigusi ise neid läbi põdemata.
Tavainimesele ei ole vaja koostada ekstreem kaalulangetusprogrammi. Mis kiirelt läheb, see kiirelt tuleb. Tavainimesel ei ole eesmärgiks kaalunumbrite saavutamine iga hinnaga, (peale kaalumist pildi tasku panemine, et kaalukategooriasse saada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Peale soovitud kaalunumbrite saamist soovib ta seda ka säilitada, mitte kohe peale kaalumist ennast silmini täis laadida.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Organismile tuleb anda ka aega vähenenud mao mõõtmetega harjumiseks.veebruar 19, 2011 at 11:17 e.l. #290454Indrek K
MemberArstid ravivad ka kõiki haigusi ise neid läbi põdemata.Tavainimesele ei ole vaja koostada ekstreem kaalulangetusprogrammi. Mis kiirelt läheb, see kiirelt tuleb. Tavainimesel ei ole eesmärgiks kaalunumbrite saavutamine iga hinnaga, (peale kaalumist pildi tasku panemine, et kaalukategooriasse saada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Peale soovitud kaalunumbrite saamist soovib ta seda ka säilitada, mitte kohe peale kaalumist ennast silmini täis laadida.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Organismile tuleb anda ka aega vähenenud mao mõõtmetega harjumiseks.Kuldsed sõnad! Lisaks veelkord ka selle, et tähtis on ju välimus, mitte kaalunumber nagu keegi eelnevalt mainis juba! Elustiili vaja muuta, mitte aind kaalu… ja kusjuures see käib ka minu kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 19, 2011 at 12:23 p.l. #290471gmaster
MemberSellise “söögikava” juures oleks mu aju vähemalt poole ajast talveunes, rääkimata veel hädavajalikest kehalistest funktsioonidest. Alusta kasvõi sellest, et sööd hommikul ühe muna asemel 4-5 ning lisa nt kodujuustu juurde. Mul on kahtlus, et kui toitumist kardinaalselt muudad, siis läheb organism kas kergesse või raskesse shokiseisundisse (võttes arvesse, et oled ilmselt pikaajaliselt nõnda toitunud) Soovitaksin muutused pigem järkjärgult sisse tuuaMiks nii palju valku hommikul? ega ta tõstja ole.
Lisaks usun ka et tavainimesel tõesti võib 4-5 munast saadav kolesterool liig olla. Siin suuremad kulturistid söövad 3-4 täismuna, ülejäänud valgetena
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei usu et tal treeningkoormus-maht ka nii võimas oleks et sellele tähelepanu pöörama ei peaks.
Aga ootan vastuväiteid?
veebruar 19, 2011 at 12:35 p.l. #290473Kristjan-Johannes Konsap
Memberveebruar 19, 2011 at 12:37 p.l. #290474ROtter
MemberMiks nii palju valku hommikul? ega ta tõstja ole.Lisaks usun ka et tavainimesel tõesti võib 4-5 munast saadav kolesterool liig olla. Siin suuremad kulturistid söövad 3-4 täismuna, ülejäänud valgetena
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei usu et tal treeningkoormus-maht ka nii võimas oleks et sellele tähelepanu pöörama ei peaks.
Aga ootan vastuväiteid?
Copy – paste
100 grammi munakollast annab tõepoolest 1120 mg kolesterooli, kuid selle koguse kättesaamiseks tuleks süüa päevas seitse kanamuna! Kui veel meeles pidada, et kolesteroolist omastub 50% ehk keskmiselt 80 mg ühest munast ja inimene peab seda päevas saama 300 mg, munas sisalduv letsitiin omakorda seob endaga kolesterooli ja viib selle organismist välja, siis ei ole munasöömises mingit ohtu. Kui muna söömisest tõusebki väheseks ajaks kolesteroolitase, normaliseerub see peagi, sest maks lakkab siis seda ise sünteesimast.
veebruar 19, 2011 at 1:04 p.l. #290476Aile
MemberToitumiskava oleks siin tõesti hea algus. Saab su vähemalt sööma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lisaks toitumisele pea meeles:
1. Uni on väga tähtis. Vähemalt 7,5 tundi… Soovitavalt ikka magama minna mõned tunnid enne kella 12 öösel. Melatoniini tootmine algab juba kl 8 paiku õhtul. Anna oma kehale võimalus puhata ja kaotad ka kaalu ja taastud treeningutest palju paremini.
2. Otsi pigem meeldivaid elamusi, vaata häid filme, loe mõnusaid raamatuid. Naerata!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3. Tegele oma kehaimidzhiga. Peegel on parim sõber. Vaata, kus sa hetkel oled ja ürita aru saada, kuhu sa sooviksid jõuda.
4. Otsi endale igaks päevaks mõni kehaline tegevus juurde: jaluta värskes õhus, kui sa trenni ei lähe.
5. Kontrolli oma istumisele kulunud aega (arvuti taga, teleka vaatamine jne).
6. Pea toitumispäevikut (kirjuta sinna ka hommikune kaal, meeleolu, valmisolek treeninguks jne). Õpid ennast paremini tundma ja juhtima.
Valgukokteili sisalduse võiksid ka siia meile kirjutada. Ma olen näinud ka kriitikat mittekannatavaid dieedikokteile…
veebruar 19, 2011 at 3:12 p.l. #290490gmaster
MemberJaa, ma olin 4a tagasi päris ilus, mis sellest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud Rotterile info eest, võtan teatavaks ka:)
Toetun sellele infole mis saanud olen. Kui vastuargumendiks on ainult pilt, siis ma selle järgi väga korrektuure teha ei saa ju?
Hoiame asja ikka täiskasvanute tasemel, eks:)?
veebruar 19, 2011 at 6:23 p.l. #290513nightq
MemberLisaks tekitab selline hommikusöök pikaajalise täiskõhutunde ja pean nõustuma, et 4-5 muna oli tõesti veidi liiast, teeme siis 2-4
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.