Tahaks teada kuidas täpsemalt proteiini tarbida
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Tahaks teada kuidas täpsemalt proteiini tarbida
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 19 years, 4 months tagasi by
Davinson.
-
AutorPostitused
-
oktoober 7, 2006 at 4:12 p.l. #8504
sylver
MemberTahaks teada täpsemalt palju, millal,millega proteiini võtta? Tahaks tead selleks et seda valesti ei võtaks.
Proteiiniks siis:
oktoober 7, 2006 at 5:11 p.l. #92022Creek
MemberNo ma ei tea mitu sada korda seda teemat on siin lahti seletatud…
Kui sa nüüd loeksid algajate foorumist KLEEPEKAT “Algajate ABC” (midagi sellist oli) siis leiaksid, et seal on su küsimustele vastatud ja sa ei peaks foorumit selliste korduvate teemadega reostama.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2006 at 5:11 p.l. #92023ÜRASK
Membersee BIOLAB on täielik okse !!!
Ma olen tarbinud seda ja seal on taga kirjas kuida võtta…ma võtsin 1g per 1keha kg..!
Soovitan osta Fasti tooteid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2006 at 5:14 p.l. #92024sylver
Memberaga kust seda pärnust saada? Pole nagu eriti kusagil pärnus muud näinud kui biolab
oktoober 7, 2006 at 5:32 p.l. #92025ÜRASK
Memberaga kust seda pärnust saada? Pole nagu eriti kusagil pärnus muud näinud kui biolabTelli fitnessi kodukalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mingi 40eeku läheb rohkem…ennem ma maksaks 40 eeku rohkem kui jooks mingit “kust”.
**Tglt Pärnus Kaubamajaka apteekis peaks olema Tai Kane stuffi (kreatiini,protriini,sheiker,aminohappeid ja vist veel midagi)
oktoober 9, 2006 at 7:03 e.l. #92095Davinson
MemberEi hakanud uut teemat tegema … aga küsimus selles, et peale intensiivset jõusaali treeningut (tund ja veerand 5korral nädalas) teen rasvapõletust st 30-40 minti jooksu aaa kas võiks ennem aeroobse tegemist võtta üks proteiin No 1 shake või peaks jutti panema jõusaali ja aeroobse ilma vahepealse shaketa et aeroobne oleks effektiivsem ..samas ju lihased teind tööd ja vajavd valku muidu aeroobse ajal katabolism kerge tulema … et kumb variant oleks siis parem….ette tänades
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 9, 2006 at 12:54 p.l. #92056salver
MemberEi hakanud uut teemat tegema … aga küsimus selles, et peale intensiivset jõusaali treeningut (tund ja veerand 5korral nädalas) teen rasvapõletust st 30-40 minti jooksu aaa kas võiks ennem aeroobse tegemist võtta üks proteiin No 1 shake või peaks jutti panema jõusaali ja aeroobse ilma vahepealse shaketa et aeroobne oleks effektiivsem ..samas ju lihased teind tööd ja vajavd valku muidu aeroobse ajal katabolism kerge tulema … et kumb variant oleks siis parem….ette tänades
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>parim oleks shake’i mitte juua vahetult enne aeroobset. Tarvita tavalist vett (v mingit spordijooki, ise kasutan mõnikord vee asemel carbococ 2) iga 15 – 20 min tagant. Kõht ei tohiks küll tühjaks minna, kui ca 2 h enne jõusaali ollakse korralikult söödud
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.