tahaks teada kas mu lamades surumine on norm
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kaido ‘rusikas’ Leesmannilt » tahaks teada kas mu lamades surumine on norm
- This topic has 56 replies, 22 voices, and was last updated 20 years, 11 months tagasi by
erxs11.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 20, 2005 at 12:15 p.l. #45846
rusikas
MemberSee võib olla nii ja naa. Tavaliselt ikka natuke kukub. Aga on ka juhuseid, kus inimene on ületreeninud ja 3 kuu pärast surub rohkemgi. Sama käib ka muude jõunäitajate kohta. Väga palju sõltub sellest, mis seisus sa pausi pidama hakkasid.
jaanuar 20, 2005 at 8:46 p.l. #45923Alexander Andrusenko
Moderatorsee oleneb treenitusest. Treenitud meestel nii kiiresti vorm ei lange, v2hem treenitutel aga langeb suht kiiresti. Mul oli vanasti ka samasugune probleem.
jaanuar 20, 2005 at 10:46 p.l. #45930joker
Memberaga kust ma saaks toitumis ja treeningkavapeaks äkki mingi treeneri jutule minema
ja ei tea palju nad selle eest küsivad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TÖÖRIISTAD >>> WEBTRAINER ehk siis http://www.amazon.ee/main.php?main=tooriis…ebtrainer/index
jaanuar 25, 2005 at 1:02 p.l. #43703Andry
MemberMa arvan ka ,et kui teha kavade järgi ja tõsiselt pühenduda saab kõige parema tulemuse.
jaanuar 25, 2005 at 1:26 p.l. #43686Annika Pärtel
MemberVõid ju ka amazonist tellida..
Kavad tavaliselt ikka mõned sajad maksavad, nii et ümbes sellega tuleks arvestada.
jaanuar 25, 2005 at 1:34 p.l. #43706Annika Pärtel
MemberAlgajal on kindlasti hea, kui on, mida järgida (kava), samas näiteks minu puhul on nii, et kõiki harjutusi ei lase teha (vanad traumad, mis ikka vahel tunda annavad) ja peab varieerima ikka päris tihti. Osad harjutused on kujunenud ka lemmikuteks, sest efekt on suurem kui teistel. Toiduga on ka nii, et enda peal katsetatud, mille peale võtan juurde, mis mõjub lihastele hästi jne, kuna iga organism ja ainevahetus on ju erinev ja reageerib erinevalt toitudele. Seega alguseks oleks heal lasta endale kavad teha, saad mingid algteadmised ehk nö põhja alla, loe kindlasti vastavat kirjandust ka lisaks, et siis pärast kui kogemusi rohkem, juba vastavalt oma organismi käitumisele edasi talitada.
veebruar 4, 2005 at 4:50 p.l. #47076pacman
Memberjah on küll norm aga samas suht mõtetu küsida selliseid asju 1a trenni ja 85? no ma väheke siiski kahtlen et sul kohe 20 kg arengut tuleb,aga jah samas kui korralikult teed miski õige kava järgi siis võid ikka..no otse kümmnesse sealt saad kava ja vist toitumiskava kah tellida..miski 350 oli vist
jõudu!
veebruar 4, 2005 at 5:19 p.l. #47081Alexander Andrusenko
Moderatoroot, miks sa arvad, et vaevalt, et 20 kilo aastas tuleb? Ma kyll usun, et kui korralikult treenid, siis tuleb. Minul tuli 3 kuuga 15 kilo. 20 kilo aastas ei ole kyll palju minu arust.
veebruar 5, 2005 at 5:13 p.l. #47137pacman
Member? no ma väheke siiski kahtlen et sul kohe 20 kg arengut tuleb,aga jah samas kui korralikult teed miski õige kava järgi siis võid ikka
loe peale koma
veebruar 5, 2005 at 6:42 p.l. #43660rusikas
MemberRaske on prognoosida palju tuleb või palju ei tule. Üks aasta läheb paremini, teine nii hästi ei lähe. Olgugi, et treenid korralikult ja tervis on korras. Treeningute algaastatel on loomulik, et areng tuleb kiiremini. Täiesti reaalne on 20-30 kg. aastas. Sõltub ka sellest, kui palju seda prioriteerida.
veebruar 11, 2005 at 8:23 e.l. #47463St
MemberAga alati tuleb meeles ka pidada, et mida kiiremini arenetakse seda kiiremini see ka tagasi läheb. 1 näide: Praegu hakkavad inimesed jõudu nõudvatel spordialadel järjest nooremalt meistriks tulema. Idamaades n. Korea tulid meistriks alles mingi 35- 40 aastased mehed ja tavaliselt olid nad meistrid kuni surmani ja Too meiste mitte ei surnud järgmisel päeval ( MM-l kaotanud tagusid ära ) tõsi küll see oli võitlus spordi kohta aga mingil määral see kopeerub muude aladele!
veebruar 21, 2005 at 5:24 p.l. #48237erxs11
Membermõni aasta tuleb, mõni aasta mitte
-
AutorPostitused
- The topic ‘tahaks teada kas mu lamades surumine on norm’ is closed to new replies.