Skip to main content

tahaks osta hantli – kust saaks ?

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » tahaks osta hantli – kust saaks ?

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    vambola
    Member

kas keegi teab kust saaks osta hantleid, soodsalt. tellitav: 15 – 25 kg.

vovka
    Member

Kui soodsalt on soodasalt ning kust kätte saab?

ray
    Member

Müün hantlid 30 kilosed 2 tükki (kokku 100 kr) tel nr. on 05261364 küsida Kristjanit (muuseas treenin ennast kadrioru tervisekeskuses)

vambola
    Member

kui kellelgi on myya hantel(või mitu)15 – 25 kg saatke meil or 050 37609

Anonüümne
    Guest

Tule Tartusse klubisse ARCOMAN ,sealt vöid hantlid tasuta koju viia.

vambola
    Member

et nagu varastada või ? ma ei ole varas

vambola
    Member

tegelt on see hantli ostmine päris keeruline ylesanne. poes myyakse aint max.15 kiloseid. kui kkegi teab kohta kust saaks tysedamaid hantleid osta, olexin tänulik. ei ole vaja superkalleid vaid selliseid tavalisi. ja et teelitavad oleksid. meil keilas ei ole veel yhtki jõusaali(võibolla mingi kinnine koht on) ja mul ei ole muud võimalust end treenida. kui mai lõpus saal valmis saab siis loomulikult saalis teen. sinnamaani aga on vaja ära elada.

GRÖÖN
    Member

Sul on hantleid müüa ve,st.2x30kg.=100kr.-i.

Anonüümne
    Guest

Minge vaatake Kristiine keskusesse seal müüakse tellitavaid hantleid, ainult et viimasel ajal pole seal raskemaid kettaid kui 2kg. Mäletan et kunagi olid seal 1, 2, 5 ja 10kg-ised kettad. Minge vaatage ja uurige, ehk õnnestub midagi kombineerida.

hary
    Member

…need mis seal Krist. on halvad kruvivad ennast ise lahti, ma pidin kummist seibid vahele lõikama. jutt on 15kg-istest

Anonüümne
    Guest

Vaata seal on ühed teistsugused ka, need mustade ketastega ja kroomitiud toruga. Hantli jaoks küsi ka klambreid, sest neid välja ei ole pandud. Minul endal on ka need samad hantlid ja olen rahul.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.