Tahaks joosta, aga ei saa
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Tahaks joosta, aga ei saa
- This topic has 22 replies, 18 voices, and was last updated 17 years tagasi by
vaher.
-
AutorPostitused
-
september 29, 2007 at 10:22 e.l. #126359
catts
Membertegelikult on hingamise puhul oluline see, et hingaksid regulaarselt samas rütmis.. Ka sügavalt hingates võib olla hingamine ebaregulaarne. Sisse- ja väljahingamine võiksid olla ühe pikad.Mina soovitaksin sul mõnda aega mööda tasast maad joosta. Vähemalt proovi, kas siis hakkab pistma.
Tänud hea soovituse eest! Olen nüüd kaks korda juba saanud joostud nii, et ei mingit pistmist enam
Täpselt ei oska küll öelda, kuidas see õnnestunud on, aga järgisin hoolega sinu soovitust sisse- ja välja hingamine oleksid ühepikad ja regulaarne rütm ning pöördusin trepijooksult rahulikule metsajooksule ja paistab et mõjub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja palju rohkem läbi võtab ka, sest pärast tunnen iga lihasega, et olen jooksmas käinud.
september 29, 2007 at 8:11 p.l. #126403Liinu
MemberTubli tüdruk!!
Mulle endale meeldib ka metsa jooks. Maastik on ikka palju pehmem ja parem kui asfalt :S
jaanuar 10, 2009 at 2:56 p.l. #178945kepikõndija
MemberTegele algul kepikõnniga,saad võhma juurde. Siis hiljem alusta jooksmisega. Pole mõtet joosta vaid näiteks 15 minutit, kui rinnus pistab ja asjast mõnu ei tunne.Piinad vaid end. Tee kepikõnni trenni 1,5 tundi ja tunned et oled ka midagi ära teinud.
Edu!
jaanuar 10, 2009 at 4:00 p.l. #178963aivo1359
MemberMinul aitab näiteks hästi tugevalt ja pikalt välja hingata jooksu ajal.
jaanuar 21, 2009 at 3:02 p.l. #180695Ümiseja
MemberMul alustades oli ka sama jama. Tükk aega vaevas. Siis aga hakkasin pilateses ja joogas käima ning peale seda pole kordagi häda olnud. See enamlevinud nn kõhu piirkonnas pistmise puhul minu jaoks vähemalt tundus lahendus olevat kere keskosa lihaste tugevdamises. Väga peenete terminitega ei mõista seda seletada, aga tugevad seesmised kere lihased aitavad keskosa stabiilsena hoida, mis võimaldab hingamise abil samal ajal lõdvestada.
jaanuar 21, 2009 at 3:17 p.l. #180699jaanuar 21, 2009 at 3:35 p.l. #180702nadel
Memberaga proovi 2 korda välja ja 1 korra sisse hingata jooksmise ajal, mind see igaljuhul kunagi aastaid tagasi aitas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS. tegelesin keskmaajooksuga 6 aastat omal ajal
jaanuar 21, 2009 at 5:26 p.l. #180719vaher
Memberaga proovi 2 korda välja ja 1 korra sisse hingata jooksmise ajal, mind see igaljuhul kunagi aastaid tagasi aitas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
PS. tegelesin keskmaajooksuga 6 aastat omal ajal

Ma käisin spordiarsti juures ja oli nohu. Pandi jooksma ning et korralikult hingata, pidin 2 korda sisse ja 1 kord välja hingama. Arst küsis, et miks kuradi pärast ma niimoodi hingan, see ei ole üldse normaalne ja et ma proovigu ikka ühe korra sisse hingata ja üks kord välja. Sind võis see aidata, aga see pole normaalne ja pole mõtet end sellega harjutada.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.