Tahaks joosta, aga ei saa
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Tahaks joosta, aga ei saa
- This topic has 22 replies, 18 voices, and was last updated 17 years tagasi by
vaher.
-
AutorPostitused
-
september 12, 2007 at 9:54 p.l. #11734
catts
MemberTahaks, aga ei saa sest pärast paarisada meetrit hakkab pistma ja kogu üritus on metsas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen proovinud hingamist reguleerida – ei aita ei sügavam ega kergem hingamine, mida rahulikumalt ja sügavamalt hingata proovin, seda hullemaks läheb. Olen proovinud rahulikumalt joosta – ei aita. Olen proovinud aktiivsemalt joosta – ei aita. Lihtsalt nutt tuleb peale . Tahtmist on, võhma on, jaksu on ka , aga näe ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jooksimist alustasin alles selle aasta kevadel, aga siis polnud mingeid probleeme, enne sai jaks otsa kui mõni muu häda oleks kallale tulnud. Selle pistmisega hakkasin maadlema alles umbes kuu või veidi peale tagasi, algul oli ebaregularne – vahel hakkas pistma, vahel ei hakanud, aga nüüd viimased korrad on täitsa jama, ei saa üldse enam.
Mida teha? Miks üldse pistma hakkab? Kas selle vastu üldse saab midagi teha?
Tänud vastajatele!
september 12, 2007 at 10:24 p.l. #125127mullaonu
MemberPole spetsialist, aga endal kunagi nooremana oli kah samuti, et pidevalt pistid, aga hiljem läks ise üle. Arven, et sul läheb samuti. Võta nädal või paar puhkust ja siis proovi uuesti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui eesmärgiks kaalu langetada, siis pole see jooks eriti vajalik kah. proovi midagi muud teha kui võimalus siis käi jõukas. Seal pole vajadust nii kiiresti hingata. Kaalu võib ka kontoris istude langetada, kui toit õige. Ilusa keha saad sa just raskusi tõstes, mitte joostes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pole mina veel isiklikult kohanud inimest, kes oleks ülekaalust joostes endale kena keha saanud. Need tibid, kes oma peenikeste kehade ringi silkavad on juba loomult peenikesed reeglina ja nendel pole eriti vajadust keha oma kujult muuta. Kuid tean paari neiut kes on toidu ja saaliga, oma paksust rasvast vabanenud ja nämma keha endale teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 12, 2007 at 10:56 p.l. #125129Hellboy
MemberAga proovi jalgrattaga algul sõita, äkki see aitab või siis ei pista, ise sõidan rohkem jalgrattaga ja pistma pole kordagi veel hakanud. Viga võib ka selles olla, kui oled palju söönud enne trenni või on söögi korrale järgnenud kohe jooks?, siis võib hakata pistma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 13, 2007 at 7:55 e.l. #125133Trix
Memberüks peamisi pistmise põhjusi on tõesti enne trenni söömine, väike soojendus ei teeks paha (kereringid jms) võid alustada kõnniga ja paari minuti möödudes vaikselt sörkima hakata, kindlasti ei tohiks kohe kiiret jooksu tegema hakata. Pistmisel puhul vajuta haigele kohale ja hinga samal ajal välja, minul kaob nii pistmine ära
september 13, 2007 at 8:27 e.l. #125138catts
MemberAga proovi jalgrattaga algul sõita, äkki see aitab või siis ei pista, ise sõidan rohkem jalgrattaga ja pistma pole kordagi veel hakanud. Viga võib ka selles olla, kui oled palju söönud enne trenni või on söögi korrale järgnenud kohe jooks?, siis võib hakata pistma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahtlustasin ka ise alguses söömist, sest esimene kord kui pistma hakkas, läksin jooksma väga tühja kõhuga. Aga nüüd olen ka need söömised ära proovinud – nii tühja kõhuga kui täis kõhuga kui normaalse kõhuga, aga tulemus ikka sama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peaks vist rattaga jah poovima …
Ja pistma tegelikult hakkaski alles siis kui jooksmisesse tekkis pikem paus sisse. Mingi kuu ei käinud üldse jooksmas ja kui uuesti hakkasin, siis hakkas ka jama peale.
september 13, 2007 at 9:13 e.l. #125147hehee
MemberKui jooksmisega alustasin, pistis igal korral. Alguses jäin seisma ja hingasin sügavalt, kõndisin vahepeal jne. Asi paranes alles siis, kui ma pistma hakates väga vaikselt edasi jooksin, oli ebamugav, aga nii läks see vähemalt üle. Mõne trenni pärast ei hakanudki enam üldse pistma.
Ja mis sellesse puutub, et kaalualandamisel pole jooksmisest kasu, siis omadest kogemustest julgen vastu vaielda, minu jaoks on see parim rasvapõletaja. Koostöös jõusaaliga on tulemused muidugi eriti head.
september 13, 2007 at 11:02 e.l. #125154daemonium
MemberJa mis sellesse puutub, et kaalualandamisel pole jooksmisest kasu, siis omadest kogemustest julgen vastu vaielda, minu jaoks on see parim rasvapõletaja. Koostöös jõusaaliga on tulemused muidugi eriti head.Kaalualandamiseks on jooksmisest kasu nendel,kel tglt ei olegi eriti vaja kaalu alandada,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ntx mismoodi saab kaalu alandada jooksu abil ~45-aastane 100-kilone mammi,kes on suuteline jooksma ~45sekundit,kui oleks vaja 45 minutit?
Jooksu abil võivad kaalu alandada sportlased,mitte aga ülekaalulised kodanikud.
Aga;võid ju ise proovida.Võta kartulikott – no on vast 45-50kg – turjale ja tee üks kolmveerandtunnine tiir … ,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 13, 2007 at 12:01 p.l. #125155dirty scorpion
Membersiis sa võid ju kiirkõndi teha
september 13, 2007 at 1:25 p.l. #125157catts
Membersiis sa võid ju kiirkõndi tehaSiis see poleks enam see, sest peamine rõhk oli mul trepijooksul ja mäest üles-alla. Kiirkõnnis see vaevalt enam sama oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 13, 2007 at 1:43 p.l. #125159jrx
MemberSiis see poleks enam see, sest peamine rõhk oli mul trepijooksul ja mäest üles-alla. Kiirkõnnis see vaevalt enam sama oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No sellisel juhul siis ilmselt no pain no gain…
september 17, 2007 at 4:52 p.l. #125453maximus89
MemberPistma hakkab siis kui diafragmas on kramp, see on nagu iga tavalinegi lihaskramp – keha pole koormusega harjunud, mõne aine puudus, liiga suur pingutus, vale hingamine jne.
september 22, 2007 at 7:25 p.l. #125820catts
MemberPistma hakkab siis kui diafragmas on kramp, see on nagu iga tavalinegi lihaskramp – keha pole koormusega harjunud, mõne aine puudus, liiga suur pingutus, vale hingamine jne.Hmm.. see mõne aine puudus on hea märkus, sellele ma ise poleks tulnud. Aga no tasapisi üritan ikka edasi pusida, eks näis mis saab ja kas õnnestub kunagi jooksma ka hakata
september 23, 2007 at 5:47 p.l. #125860Liinu
Membertegelikult on hingamise puhul oluline see, et hingaksid regulaarselt samas rütmis.. Ka sügavalt hingates võib olla hingamine ebaregulaarne. Sisse- ja väljahingamine võiksid olla ühe pikad. Teine asi on muidugi see, et ei tekiks hingamis peetust. Hingamis peetus on kerge tulema just siis kui püüad sügavalt sisse ja välja hingata.
Kuna sul on treppi jooks ja mäest üles jne. siis ehk võib ka olla sellest, et keha ei ole harjunud, kuigi oled juba mõnda aega jooksmas käinud. Organismis on lihtsalt nüüd väsimus tekkinud ja võimalik, et koormad liialt südamelihast.
Mina soovitaksin sul mõnda aega mööda tasast maad joosta. Vähemalt proovi, kas siis hakkab pistma.
september 23, 2007 at 6:18 p.l. #125862Aile
MemberHmm.. see mõne aine puudus on hea märkus, sellele ma ise poleks tulnud. Aga no tasapisi üritan ikka edasi pusida, eks näis mis saab ja kas õnnestub kunagi jooksma ka hakata
september 23, 2007 at 7:02 p.l. #125869katsi
MemberPistmine võib olla tingitud ka sellest, et maks ei saa piisavalt verega varustatud.
Lugedes kogu sinu kammaajaad … soovitan korraliku koormustesti läbida.
Kui seda läbida ei taha (liiga kulukas), siis pöördu vähemalt perearsti poole.
Pistmine niisama tühjast kohast pole päris normaalne.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.