Tahaks hakkata kasutama pulbrit
- This topic has 18 replies, 12 voices, and was last updated 17 years, 7 months tagasi by
Miku18.
-
AutorPostitused
-
juuni 14, 2008 at 2:47 p.l. #13942
Miku18
MemberPõhimõtteliselt asi on lihtne,olen pool aastat käind jõusaalis ja võiks tegelt pulbrit ka natuke võtta..
Suht sellist pulbrit on ,mis mõjuks lihasmassile,liigestele ja siis ,et eriti ära ei väsi?
Uuurisin küll aga natuke targemaks sain,paljude pulbrite alla oli kommenteeritud ja ma kohe ei oskand valida..
Mõtlesin siis siit küsida,otsisin küll,et äkki keegi on seda juba küsinud aga pole..ma ei leidnud xD
ET millist pulbrit soovitaksite TEIE minule?
juuni 14, 2008 at 2:52 p.l. #157764Zaany
MemberMa tean paljusid, kes kasutavad NO1-te. Pidavat hea olema
juuni 14, 2008 at 2:54 p.l. #157766Karu
MemberLiigestele-kõõlustele on NO1 hea, sest seal on 50% kollageen.
juuni 14, 2008 at 2:59 p.l. #130148H2rr2
MemberLiigestele-kõõlustele on NO1 hea, sest seal on 50% kollageen.Kas kollageen pikapeale halvaks muutu
?Loll küsimus aga vastake iga nurga alt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 14, 2008 at 3:00 p.l. #130149Miku18
Memberaga see ikka kasvatab lihasmassi ka eks ?
juuni 14, 2008 at 3:14 p.l. #157767vaher
MemberPulber ei kasvata lihasmassi, sina kasvatad lihasmassi. Kui korralikult saalis käid, siis eks ta on abiks kindlasti. Aga ära arva, et see mingi imeasi on.
juuni 14, 2008 at 3:17 p.l. #157769H2rr2
Memberära unusta, et pulber on toidulisand, mitte steroid, isegi steroidide söömisel pead vaeva nägema trenni ja toitumisega ! Kui midagi nende kahe asjaga valesti teed, ei maksa sellest steroidi kuurist sittagi välja tulla….. “SEE OLI NÄIDE” Nii, et söö kõvasti ja treeni intensiivselt, muidu ei tule midagi !
juuni 14, 2008 at 4:40 p.l. #157774Jarmo Oberst
Memberära unusta, et pulber on toidulisand, mitte steroid, isegi steroidide söömisel pead vaeva nägema trenni ja toitumisega ! Kui midagi nende kahe asjaga valesti teed, ei maksa sellest steroidi kuurist sittagi välja tulla….. “SEE OLI NÄIDE” Nii, et söö kõvasti ja treeni intensiivselt, muidu ei tule midagi !Kuidas ei tule midagi ? Midagi ikka tuleb, lihtsalt areng pole maksimaalne
juuni 14, 2008 at 9:04 p.l. #157713H2rr2
MemberKuidas ei tule midagi ? Midagi ikka tuleb, lihtsalt areng pole maksimaalne
Soovitan ikkagi maksimaalselt !
Mitte mingit nõrka tulemust !
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> votjuuni 14, 2008 at 9:36 p.l. #157775rainisk
MemberPõhimõtteliselt asi on lihtne,olen pool aastat käind jõusaalis ja võiks tegelt pulbrit ka natuke võtta..Suht sellist pulbrit on ,mis mõjuks lihasmassile,liigestele ja siis ,et eriti ära ei väsi?
Uuurisin küll aga natuke targemaks sain,paljude pulbrite alla oli kommenteeritud ja ma kohe ei oskand valida..
Mõtlesin siis siit küsida,otsisin küll,et äkki keegi on seda juba küsinud aga pole..ma ei leidnud xD
ET millist pulbrit soovitaksite TEIE minule?
juuni 14, 2008 at 10:15 p.l. #157781Miku18
MemberHmm selge,suured tänud abi eest aga
Esimsed mis võiks paika panna on
KAVA,MAGAMINE,TOITUMINE TOIDULISAD?
Nagu ma õieti aru saan jah..
Kava,no see on oma ette teema..
Mitu tundi peab magama?Kuulsin mingit teemat kusagilt et lihased tahavad pikka und:D
Toidulisades nüüd..Mida oleks soovitatav?
juuni 14, 2008 at 11:12 p.l. #157785Amarillo
MemberHmm selge,suured tänud abi eest agaEsimsed mis võiks paika panna on
Mitu tundi peab magama?Kuulsin mingit teemat kusagilt et lihased tahavad pikka und:D
kontakteeru lahke teadjaga, teeb sulle kõik selgeks
alustuseks protein no1 või sheysuperlemon+, või kui oled kondine siis mass2
juuni 18, 2008 at 5:16 p.l. #158108varvas
Membervõi kui oled kondine siis mass2Mass 2 on jura. Optium Nutritioni Serious Mass on õige asi, kui massilisajatest rääkida.
NB: Igaleühele ei pruugi sobida see mis sobib teisele, kuid siiski Serious Mass on parim (Y)
juuni 18, 2008 at 5:22 p.l. #158110gmaster
MemberHmm selge,suured tänud abi eest agaEsimsed mis võiks paika panna on
http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=151
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 18, 2008 at 5:23 p.l. #158111Annika Pärtel
MemberEi ole täheldanud erilist vahet- valk on valk. Maitse asi. Proovi esmalt ühte, siis teist. Trenn, toit ja puhkus panevad paika selle, kuidas kasvad.
Ise eelistan viimasel ajal Dorian Yatesi toodangut-SUPER MAITSE JA KOOSTIS!!!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.