Skip to main content

Tahaks end vormi ajada!

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Tahaks end vormi ajada!

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    buldog
    Member

Tervist.

Olen 18 aastane noormees. Mu kehakaal on 83 ja see kõigub pidevalt.Pikk olen ma 182 cm.

Ma pole kunagi eriline spordimees olnud.Kuid ma tahaks nüüd võtta ennast käsile ja hakkata enda keha veidigi vormi ajada.

Mida soovitaksite mul tegema hakkata mis toitumist kui palju päevas käia jõusaalis ja mida detailsemalt oleks seda parem.

Suured tänud ette kes on nõus mind aitama.

Rait

kaabel
    Member

millegi pärast arvan et sulle vastatakse niimoodi et “noormees, minge näidake ennast mingile kogenenud mehele kuskil spordisaalis ja küsige tema käest”

ROtter
    Member

millegi pärast arvan et sulle vastatakse niimoodi et “noormees, minge näidake ennast mingile kogenenud mehele kuskil spordisaalis ja küsige tema käest”

Mina arvan millegi pärast, et see kogenud mees võiks olla treener.

taavet
    Member

Kui tõesti ennem pole millegagi tegelenud siis esmalt soovitaksin teha mõni kuu aeroobset. Näiteks kolm korda nädalas jooksmas u. 30 min korraga. Kõige tähtsam , et üle ei pingutaks alguses. Koormusi tõsta väga ettevaatlikult.

buldog
    Member

ma elan kohas kus sellist asja pole nagu jõusaali treenerit

vot selles probleem ongi

kobras
    Member

vot selles probleem ongi

Ma just õpin sotsioloogia eksamiks. No siis elad kuskil maakohas jah, kus pole treenerit käepärast võtta!?

Sel juhul on tegemist sotsiaalse tõrjutusega piiratud tingimused

pacman
    Member

vot selles probleem ongi

No sel juhul ei jää midagi üle kui end asjaga kurssi ajada,sirvida amazonis,lugeda foorumist,lugeda artikleid,erialast kirjandust nt “Kulturism kõigile” ja vaikseltpidi katsetama hakata!

Ega kulbiga tarkust ei suuda isegi treener valada,ise olen küll kõik endal käel selgeks õppinud ja usun,et õpin ka edasi!

Alati on arenguruumi!

ROtter
    Member

vot selles probleem ongi

Siis peaksid esialgu minema sellisesse spordisaali, kus on treener. Ilma juhendamiseta on väga raske omandada paljude harjutuste õiget tehnikat.

theONE1
    Member

treener teeb sulle kavas olevad harjutused selgeks ja siis saad paar kuud omapead teha ning siis külasta treenerit taas uue kava ja küsimuste asjus

Raul1
    Member

tahtejõudu on kõvasti vaja. Vaatan et noormees on juba 18 aastane ja pole elus sporti teind õieti ja nüüd avastab et võiks tegelema hakata, no ma ei tea. Tüüpiline tänapäeva noorus. Tegelt alustada pole kunagi hilja.

Aga siiski esmalt minna jõusaali kuskile ikka. Ja ühesõnaga tee umbes kuu aega 2…3 korda nädalas trenni. Ühel treeningul kõikidele lihastele 2 seeriat kordustega 12…15. Edasine värk on pikem jutt.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.