Tagumik liiga suur?
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Tagumik liiga suur?
- This topic has 57 replies, 28 voices, and was last updated 12 years, 10 months tagasi by
Archangel.
-
AutorPostitused
-
juuni 10, 2012 at 9:09 p.l. #79767
Dianaa27
MemberMa ei julge :S
juuni 10, 2012 at 9:17 p.l. #79749AlanBStard
Moderator
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 11, 2012 at 7:33 e.l. #79424Syda
MemberAh ära põe, pane pilt.
juuni 11, 2012 at 8:06 e.l. #79373matroxx
MemberKüll see pildile ära mahub:)
juuni 11, 2012 at 8:29 e.l. #79363Dianaa27
Memberma ei oska pilti siia lisada :S
juuni 11, 2012 at 8:44 e.l. #79317lkv
Memberma ei oska pilti siia lisada :S
juuni 11, 2012 at 11:00 e.l. #78941Dianaa27
Memberjuuni 11, 2012 at 12:14 p.l. #78789Rambo vend
MemberSellest saab õige toitumise ja trenniga ilusti vormida kolmada pildi sarnase tagumiku.
Kas menüüd oled üles kirjutanud 2 viimast päeva? Pane üles.
juuni 11, 2012 at 12:26 p.l. #78752Dianaa27
MemberOlen üles kirjutanud, aga see on eilsega väga kesine :S.
üleeile algas päev nii.
Hommikul: tass kohvi
vahepeal: üks võileib
Lõuna: oli natuke kiire: sõin ühe kiivevikotleti koos marineeritud kurgiga :S
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. ja õun.Õhtul: sõin maitsestamata jogurtit, koos banaani ja puuvilja müsliga ja jäätis.
Eile siis sama moodi:
Hommik: Kohv, võileib
Lõunaks: risotto
Vahepeala: Õun.
Õhtul: söön jälle maitsestamata jogurtit banaaniga.
Täna:
H: Tass kohvi, maitsestamata jogurt banaaniga.
V: veel tass kohvi
L: Tatar ja 2 kalapulka.
Õ: pole veel miidagi sõõnud.
Natuke kesine on mu toidulaud :S
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, muidugi joon ka vette.juuni 11, 2012 at 12:50 p.l. #78658Tragl
MemberOlen üles kirjutanud, aga see on eilsega väga kesine :S.
Natuke kesine on mu toidulaud :S
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, muidugi joon ka vette.Mitte kesine, vaid masendav. Kasuta otsingut, siin on väga palju teemasid toitumisest. Raamatukogudes on toitumisest ka üsna palju raamatuid.
juuni 11, 2012 at 1:33 p.l. #78574Dianaa27
MemberMitte kesine, vaid masendav. Kasuta otsingut, siin on väga palju teemasid toitumisest. Raamatukogudes on toitumisest ka üsna palju raamatuid.
Seda nüüd küll, aga kui mul pole mitte millegi järele isu ja sööma end ka ei suuda kuidagi sundida, see pärast ka nii kehva lauake mul.
Olen suht nõrga iseloomuga, mul oleks vaja enda kõrvale ranget “onu/tädi” kes mind pidevalt tagant utsitaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ise ei suuda. olen üritanud, aga kukub alati valesti välja või lihtsalt löön käega :'( .juuni 11, 2012 at 1:55 p.l. #78546lkv
MemberOlen suht nõrga iseloomuga, mul oleks vaja enda kõrvale ranget “onu/tädi” kes mind pidevalt tagant utsitaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ise ei suuda. olen üritanud, aga kukub alati valesti välja või lihtsalt löön käega :'( .Sisemine motivatsioon mõjub ja annab alati paremaid tulemusi, kui väline. Selle kurja onu/tädiga võid saavutada mingi vormi, aga pärast selle tädi/onu kadumist oled samas punktis tagasi. Mitte keegi ei jää su kõrvale eluks ajaks sind nö piitsutama.
Sa pead ise seda tahtma ja alles siis hakkab alluma sulle ka su keha ning sa ei lange pärast edu saavutamist alguspunkti tagasi.
Mina ei ole kunagi aru saanud nendest, kes väidavad, et neil on nõrk iseloom. Järelikult ei taheta tulemust piisavalt, et muutusi oma elus teha!
Probleemi tunnistamine on muidugi esimene samm, nüüd tuleb sul lihtsalt leida ülesse see, mis sind ennast piisavalt motiveeriks ja tegutsema paneks! Meie saame sulle nõu anda ja suunata, 95% tööst tuleb aga igal inimesel ise ära teha.
Söömist peab harjutama! Ka mina pidin oma treeningute alguses ennast sööma sundima, nüüd on see juba loomulik ning ei kujutaks ette sellist näksimist ning vähest söömist nagu nooremana endale lubada võisin.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soovitan laenutada või osta endale mõni baastõdede raamat ning siis ehk hakkad aru saama, miks on korralik toitumine vajalik.
juuni 11, 2012 at 1:59 p.l. #78468AlanBStard
ModeratorMina ei ole kunagi aru saanud nendest, kes väidavad, et neil on nõrk iseloom. Järelikult ei taheta tulemust piisavalt, et muutusi oma elus teha!Nõrk iseloom ongi sama mis nõrk tahe ja nõrk motivatsioon.
Füsioloogiliselt kusjuures tunduvalt lihtsam teema kui rasvapõletus
juuni 11, 2012 at 7:40 p.l. #78052Hannela
MemberSeda nüüd küll, aga kui mul pole mitte millegi järele isu ja sööma end ka ei suuda kuidagi sundida, see pärast ka nii kehva lauake mul.
Olen suht nõrga iseloomuga, mul oleks vaja enda kõrvale ranget “onu/tädi” kes mind pidevalt tagant utsitaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ise ei suuda. olen üritanud, aga kukub alati valesti välja või lihtsalt löön käega :'( .sorry…ma küll ei taha õel olla aga mis nõuannet sa siit foorumist siis otsid? Mingit imerohtu ei ole olemas… Sa ju täitsa näljutad ennast. Vastu õhtut müsli ja jäätis süüa pole ka kõige parem idee.
juuni 11, 2012 at 7:49 p.l. #78004FouEva
MemberKui Sa menüü saad korralikult paika, ja seda jälgima õppid siis Sa ei taha eales tagasi minna sinna aega kus Sa nälgisid ja sõid pilla-palla. Sul see menüü tundub küll väga paigast olevat, kui iseloom on siis aga uuri siinset foorumit & pealehte, leiad suht palju kulda.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.