Tagumik ja kintsud jämedad;:D
- This topic has 16 replies, 9 voices, and was last updated 19 years, 9 months tagasi by
AA.
-
AutorPostitused
-
mai 4, 2006 at 10:29 e.l. #7585
lehter
MemberMul oleks vaja nagu jalad ja tagumi väiksemaks saada…
mida soovitade..
Jooksust igapäev 50minutit on kasu + 500 hüpet hüpitsaga??
Võinh soovitage midagi.
mai 4, 2006 at 10:44 e.l. #82292Andreaz
MemberMul oleks vaja nagu jalad ja tagumi väiksemaks saada…mida soovitade..
Võinh soovitage midagi.
mees või naine? naistel kogunab rasv sinna piirkonda eelkõige, meestel aga kõhule eelkõige.
kui naine siis peaasi et talje peenike, tagumik ja kintsud võivad jämedad olla naistel.
aga rasva ei põletata lokaalselt. ikka üld toitumist peab muutma ja treeningut mis rohkem aeroobse suunitlusega.
aga see jooks ja hüppamine on aeroobne kasu ikka kui toitumine ok. magusast ja rasvasest loobumine+rohkem valku
mai 4, 2006 at 10:46 e.l. #82293lehter
Memberolen mees.. selleks ongi jama…
mai 4, 2006 at 10:50 e.l. #82295Andreaz
Memberolen mees.. selleks ongi jama…östrogeeni palju veres siis.
kõva trenn, toitumine ja lisaks kasuta östrogeeni blockerit-antiöstrogeene n tamoxifene ja pane testot
mai 4, 2006 at 10:56 e.l. #82296lehter
MemberMhm.-… Mida=??
mai 4, 2006 at 11:25 e.l. #82301lehter
MemberTegelt mai arva et mul ötot palju on.. sest mul ikka mehe tunnused.. Hääl jäme— Selg ülalt lai.- õlad laienevad… Luihtalt olen 16 ja olin väiksestpeast vähe aktiivne.. Tulks lihtsalt rasv maha saada…
mai 4, 2006 at 1:31 p.l. #82323BULDOOSER
MemberLokaalselt rasva kaotada saab vist ainult ühe keelatud ainega ja pe..se on viimane koht kus rasv kaob.Nii, et pead rämedalt alla võtma ja ära unusta jalgu korralikult treenimast , mõtlen kükke ja väljaasteid jne.
mai 4, 2006 at 1:53 p.l. #82318Andreaz
MemberLokaalselt rasva kaotada saab vist ainult ühe keelatud ainega ja pe..se on viimane koht kus rasv kaob.Nii, et pead rämedalt alla võtma ja ära unusta jalgu korralikult treenimast , mõtlen kükke ja väljaasteid jne.misainega? äkki retseptiga pole keelatud haigetele!?
mai 5, 2006 at 1:04 p.l. #82440St
MemberMul oleks vaja nagu jalad ja tagumi väiksemaks saada…mida soovitade..
Võinh soovitage midagi.
Vaata kui tõesti tahad kaalu kaotada ja jalgu sitkemaks teha, siis tuleb iga hommiku peale ärkamist ja enne sööki hüpata hüpitsaga. Minu arust ei ole mõttet panna endale min. kaks-, kolm-, neli- jne. sada, tuleks hüpata enesetunde järgi. Kui nii hüpata siis ei ole vaja joosta 50 min ja 500 hüpet teha – sa lihtsalt koormad enda ära. Kui aga endal on soov jooksmas käia, siis peaks jooksma õhtu poole. Kindlasti tuleks tarvitada mineraalvett n. Aura Mineral 10eeq 1,5l v. Värska 12eeq 1.5l. Jõudu
mai 5, 2006 at 1:53 p.l. #82446Vahue
MemberKindlasti tuleks tarvitada mineraalvett n. Aura Mineral 10eeq 1,5l v. Värska 12eeq 1.5l. JõuduMiks tuleb kindlasti mineraalvett juua? Mis imejooks see selline on? Ega sa mõni agent ei ole, et meelitad inimesi raha raiskama?
mai 5, 2006 at 2:59 p.l. #82452TANK
Memberöstrogeeni palju veres siis.kõva trenn, toitumine ja lisaks kasuta östrogeeni blockerit-antiöstrogeene n tamoxifene ja pane testot
ÄRA ÕHUTA DOPINGU KASUTUSELE – See on karistusseadustiku järgi karistatav
mai 6, 2006 at 6:51 p.l. #82531St
MemberMiks tuleb kindlasti mineraalvett juua? Mis imejooks see selline on? Ega sa mõni agent ei ole, et meelitad inimesi raha raiskama?Aga mis sa selline oled? Tegelt võib fäti ja arcticut ka juua vmt. muidugi vastavalt rahakotile. Muidugi on fät piisavalt effektiivne – aga hea kraam maksab!
mai 6, 2006 at 6:55 p.l. #82533Mr.Y
MemberMiks üldse seda crappi vaja on? Saab ka ilma selliste jookideta ju rasvast lahti, mina küll mingit mõtet neil ei näe. Saan ilma hakkama ja ei usu et kunagi üldse mingit fatburnerit ostan. Rasvad kaovad kalori defitsiidis mida saavutab toiduhulkade piiramisega, mingi spordijooki luristades on veel rohkem süsivesikuid, mida kulutada
mai 6, 2006 at 7:24 p.l. #82536Vahue
MemberMr. Y’ ga nõus. Võib-olla olen retrograad, sest olen põhimõtteliselt taoliste mökside ja kökside vastu. Kurat teab millega tegu, mõne aja pärast jälle avastatakse, et asi on kahjulik vms. USA-s oli juhtum, kus mingi ravimifirma varjas klientide eest toote kahjulikku kõrvalmõju, sest sellest teavitamine oleks firma pankrotti viinud! Ära nimel ollakse valmis kõigeks. See selleks. Eelkõige ei osta ma sääraseid asju juba hinna pärast, raha raiskamine minu meelest. Aga kui inimesel on rahakott puuga seljas, siis miks mitte.
St, sa ei vastanud ikkagi mu küsimusele, miks peab kindlasti mineraalvett jooma?
mai 7, 2006 at 5:32 e.l. #82550ROtter
MemberMr. Y’ ga nõus. Võib-olla olen retrograad, sest olen põhimõtteliselt taoliste mökside ja kökside vastu. Kurat teab millega tegu, mõne aja pärast jälle avastatakse, et asi on kahjulik vms. USA-s oli juhtum, kus mingi ravimifirma varjas klientide eest toote kahjulikku kõrvalmõju, sest sellest teavitamine oleks firma pankrotti viinud! Ära nimel ollakse valmis kõigeks. See selleks. Eelkõige ei osta ma sääraseid asju juba hinna pärast, raha raiskamine minu meelest. Aga kui inimesel on rahakott puuga seljas, siis miks mitte.St, sa ei vastanud ikkagi mu küsimusele, miks peab kindlasti mineraalvett jooma?
Mineraalvesi tagab puhta veega võrreldes vedeliku mõnevõrra kiirema omastamise ja parema organismis peetuse taastumisperioodil.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.