Taavi Merisalu Blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Taavi Merisalu Blogi
- This topic has 423 replies, 58 voices, and was last updated 8 years, 11 months tagasi by
Sarge.
-
AutorPostitused
-
mai 16, 2015 at 4:08 p.l. #380831
Sarge
MemberTäna käisin Elvas Lõuna-Eesti vägilane 2015 vaatamas. Võistlustules oli ka sõber Paul ja sai temast ka paar videot võetud. Pilte tegin ka paar tükki, aga kuna olin suhteliselt kaugel, siis ei ole eriti asjalikud pildid. Telefoniga ei saa zoomida ka, et kvaliteet ei kannataks. Aga videod on täitsa viisakad see-eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võitjana tuli välja sellest Markus Männik, kes on nüüd 3 korda võitnud Lõuna-Eesti rammumehe võistluse. 3 korda on suutnud seda võita veel Peeter Aan ja Tarmo Mitt, kui ma ei eksi. Paul sai tubli 5. koha 9 võistleja seast. Sama palju punkte sai kui 4. koht Marko Ratas, aga Ratasel oli üks ala võit ja tänu sellele edastas Pauli.
Kõige väiksemad vägilased Lauri Nämiga.
Suuremad vägilased ka…
mai 18, 2015 at 3:47 p.l. #380916Sarge
MemberHei!
Vaikselt hakkab juba tunne tagasi tulema, et oleks nagu varem juba trenni teinud. Peegelpilt paraneb ja lihased on jälle mingisuguse toonuse saavutanud. Energiat tuleb iga trenni järjest rohkem juurde – ju keha on taastunud.
Mingi kehva selfie ka jälle. Peab laskma kellelgi teisel pilti teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lisaks mulle tundub, et see peegel teeb laiemaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna hetkel on üks lihasgrupp üks kord nädalas, siis trennid ka lühikesed. Täna natukene venis trenn ja peaaegu poolteist tundi läks koos soojendusega + 7 harjutust. Puhkepausid on ka väheke pikenenud, sest raskused on suuremaks läinud. 45 sekundi asemel venib paus vahepeal isegi 2 minuti peale, kui kellegagi jutt pikemaks läheb.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 20, 2015 at 11:24 e.l. #380971Sarge
MemberHei!
Treeningnädal läbi ja täna puhkepäev trennist. Varsti lasteaeda Kevadpeo jaoks tehnikat üles panema ja pärast seda saan jälle natukene rohkem vaba aega.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna käed on mul väikesed, siis on eraldi käte päev, et neid ülejäänud kehale järgi arendada. Eile tegingi käsi ja lülitasin sisse taaskord kavasse kitsalt surumise. Seda juba selle eesmärgiga, et natukene rinnale ka koormust anda, sest rind samuti nõrk lihasgrupp. Loodangi suvega rinda ja käsi ülejäänud kehale järgi aidata. Ega palju ei ole jäänud, et võistlusdieedile minna. Plaan on augustis hakata rasva põletama. Hetkel tundub, et umbes 7kg minna ja loodetavasti saab võistluspäeva hommikuks uued numbrid ka. Viimane kord oli hommikune kaal 77kg, siis võiks 78-78,5kg näha. See oleks 1 aasta = 1kg. 10 aastaga teeks see 10kg ja 35-aastaselt oleksin 87kg. 89kg on mu max kaal, et klassikasse ära mahtuda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui enamus mehi näevad vaeva, et ära mahtuda, siis mul hetkel 12kg varu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Nii… eile tegin siis käsi…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kitsalt surumist tegin 90kg 4×8 ja üks seeria videos ka. Olen ka 100kg teinud seeriaid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pärast oma treeningut andsin naistele trenni ja siis kui lõpuks riietusruumi jõudsin, lasin ühe pildi ka klõpsata endast. Maha jahtunud kehaga tehtud pilt. Täitsa rahul olen oma õlgade arenguga, sest neid sai korralikult aasta aega piinatud. Mingit ulme tulemust ei ole, aga parem kui varem, ma usun.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mingi periood tegin isegi 3x nädalas.mai 25, 2015 at 3:35 p.l. #381179Sarge
MemberHei!
Nädalavahetusel trenni ei teinud. Laupäeval käisin Silvari sünnipäeval ja pühapäeval taastusin sellest ning käisin Tartumaa MV Sulgpallis vaatamas. Palju Nõo sportlasi oli seal ja üks neist ka minu õde, kes saavutas tubli II koha. Finaali kaotuse korral tuli küll krokodilli pisar silma, aga püüdsin kohe lohutada ja mõista anda, et esimest võistlust ei peagi võitma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna käisin trennis ja tegin õlgu, natuke rinda ja biitsa ka. Vaja nõrgad kohad järgi aidata. Jõudu oli nii, et tapab. Pean raskusi tõstma, kuigi ei tahaks, sest nii suureneb vigastuste oht. Üldjuhul hoian ikka puhast tehnikat ja mingil määral peaks see vigastuste ohtu vähendama. Õla trennist veel nii palju, et kõik õla esiosa harjutused olen kavast välja jätnud – isegi surumist ei tee õlale enam.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peaks kunagi sellist asja tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 28, 2015 at 11:26 e.l. #381253Sarge
MemberHei!
Treeningnädal läbi eilsest ja olen täiesti rahul. Raskused tunduvad kergemad kui eelmine nädal. Tõstan üldjuhul raskusi alles siis, kui tõesti tunnen, et liiga kerge on. Proovin säilitada puhast tehnikat ja raskustunnetust. Muidugi võiksin trennis ka lahmida ning kõik plokid põhja panna ja sinna veel hantlid lisaraskuseks panna.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tervis, progressioon, eesmärgistatud liigutamine ja kasutegur eelkõige ning ego toitmine jäägu viimaseks asjaks, sest sellest niikuinii kasu ei ole. Ainult suure karuteene teed oma liigestele ja kõõlustele. Parem treenida jätkusuutlikult aastaid, kui korraks oma ego upitada. Vahel mõne viimase harjutuse puhul võib viimased kordused kergelt musta teha või siis suutlikuseni minna, sest paigal tammumine ka ei too oodatud edu. Natuke musta aitab kaasa, et järgmine trenn puhtalt teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Nüüd paar päeva olen ka oma menüüs kasutanud kreatiini ja beta-alaniini. Enne trenni jätkuvalt Workout shocki, trenni ajal sellest nädalast Pro Series EAAd ja pärast trenni 50g Whey3. Loodan taas FitShopis näha sidruni BCAAd, sest see minu lemmik. Aga EAA tugev apelsini maitse on ka päris hea.
Kreatiini tarbin iga päev 4x päevas 5g – kokku 20g. Hommikul, enne trenni, pärast trenni ja õhtul.
Beta-alaniini tarbin 6g päevas. Hommikul 2,5g ja enne trenni 1,5g + Workout Shockist saadav kogus (2g).
EAAd panen joogipudelisse 15g ja joon trenniga koos 700-800ml veega ära.
Whey3 alati pärast trenni 50g ja kui jääb toidust puudu valke, siis joon šeigi juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 28, 2015 at 6:48 p.l. #381264rait83
Membermiks kreatiini 20g päevas ?
mai 28, 2015 at 7:50 p.l. #381265Sarge
Membermiks kreatiini 20g päevas ?
Igaks juhuks. Niikuinii tegemist odava lisandiga ja ületarbimine on välistatud, sest ülejääk läheb lihtsalt uriiniga välja.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 28, 2015 at 8:11 p.l. #381266Zeusipoeg
MemberKuidas seda Shocki üldse võimalik juua on ,sõber andis kunagi ammu proovida ja no rõvedama maitsega toidulisandit mina veel proovinud pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pigem kreatiinil praegu laadimisperiood nagu ma aru saan ,vaevalt mingi paar kuud 20 grammiga lased jumai 29, 2015 at 7:35 e.l. #381268Sarge
MemberKuidas seda Shocki üldse võimalik juua on ,sõber andis kunagi ammu proovida ja no rõvedama maitsega toidulisandit mina veel proovinud pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pigem kreatiinil praegu laadimisperiood nagu ma aru saan ,vaevalt mingi paar kuud 20 grammiga lased juPanen kaks kulpi Shocki + 300ml vett ja korraga alla. Tugev maitse on, aga mul sellega probleemi ei ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kreatiinil hetkel laadimisperiood ja edaspidi ka 20g. See ongi igaks juhuks, sest ma ei ole kunagi mingit hullu vett täis efekti tundnud või siis jõhkrat jõukasvu saanud või kaalutõusu märganud vms, mida kõik teised tunnevad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks vaatan, kuidas see suurema koguse puhul on. Ainuke asi on see, et öösiti ajab põiele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.mai 30, 2015 at 9:07 e.l. #381309Sarge
MemberHei!
Tegin eile jalgu kergemalt, sest vasak põlv on hell ja ei lase kükkida. Väljaasteid lasi kenasti teha ja neid ka tegin. Teengi selle nädala kergemalt ja lasen liigestel puhata.
Kädy tegi planku ja siis niisama proovis ka nn impossible sit-upi, siis üks poiss, kes trennis oli tahtis ka proovida. Tegi ülikergelt ära selle. Siis mõtlesin, et peaks enda oma videosse võtma. Suht kergelt tuli ja tegin 8x
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Mainin veel seda, et ma olen inimene, kes eraldi kõhulihaseid ei treeni.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 30, 2015 at 9:35 e.l. #381311martinkink
MemberMul tulid samamoodi, ei tea jah mis siin nii võimatut on. Filmitrikk
mai 30, 2015 at 11:49 e.l. #381315trewe
MemberProovi natuke kontrollitumalt ka.
mai 30, 2015 at 11:57 e.l. #381316Nesatur
MemberSama tehnikaga nagu sina teed, tegin ma ka vabalt 10 praegu, tavaline kõhulihase harjutus ju. (Rahulikult ma ei suutnud.)
Aga tee nüüd uus video nii, et ei anna peaga inertsi sisse, hästi kontrollitult.
Või siis ära tee.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 30, 2015 at 2:28 p.l. #381323Sarge
MemberSama tehnikaga nagu sina teed, tegin ma ka vabalt 10 praegu, tavaline kõhulihase harjutus ju. (Rahulikult ma ei suutnud.)
Aga tee nüüd uus video nii, et ei anna peaga inertsi sisse, hästi kontrollitult.
Või siis ära tee.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui õnnestub, siis teen. Kui ei õnnestu, siis ei ole mõtet.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise suutsid kontrollitult ära teha?mai 30, 2015 at 2:38 p.l. #381324Nesatur
MemberIse suutsid kontrollitult ära teha?
Nõup.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.