taavet vs. koljat
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » taavet vs. koljat
- This topic has 34 replies, 14 voices, and was last updated 18 years, 9 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
mai 6, 2007 at 6:42 p.l. #10624mai 6, 2007 at 6:47 p.l. #114485
TANK
MemberBob Sapp on müstiline vend…. jätab suure, kurja mulje ja puha…
aga ma pole näinud veel ühtegi videot kus ta võitnud oleks :S
Ja kahtlane, et ta löögid nagu ei mõjuks.
Samas lubas Mike Tysoni ju ette võtta.
mai 6, 2007 at 6:54 p.l. #1144885ander
Memberjube..sellel valgenahalisel polnud lootustki,see suur koljat tõesti ainult tallus ta peal…
mai 6, 2007 at 7:16 p.l. #114494Vägivaldur
Memberjube..sellel valgenahalisel polnud lootustki,see suur koljat tõesti ainult tallus ta peal…No vaata lõpuni. “Koljat” kaotas…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 6, 2007 at 7:20 p.l. #114496Vägivaldur
MemberBob Sapp on müstiline vend…. jätab suure, kurja mulje ja puha…aga ma pole näinud veel ühtegi videot kus ta võitnud oleks :S
Ja kahtlane, et ta löögid nagu ei mõjuks.
Samas lubas Mike Tysoni ju ette võtta.
Bob Sapp on siiski võitnud enamuse oma matšidest nii MMAs kui ka kickboxingus. Recordid leiad siit:
http://en.wikipedia.org/wiki/Bob_Sapp
Tehnikast ja mänguilust pole tema puhul muidugi haisugi. Küll aga on mänguilu seal, kus selliseid sterokolle tehnilisusega võidetakse (nagu ka antud matš).
mai 6, 2007 at 8:40 p.l. #114508jrx
MemberSee matš on klassika. See toimus ajal kui Sapp oli veel “on fire” s.t. tuli K1’st väga kõvade võitude pealt.
mai 6, 2007 at 9:07 p.l. #114510TANK
MemberNo siis olen mina näinud ainult neid videosi kus Sapp kaotab.
Aga mis sai sellest kohtumisest Tysoniga?
Kas see üldse toimus? Ja kui siis kes võitis?
Millegi pärast arvan et Sapp sai molli.
Ahjaa… kuskilt olen kuulnud et Sapp pidi vaevata (ilma särgi jms. kraamita) suruma rinnalt üle 300kg.
mai 6, 2007 at 9:15 p.l. #114513Vägivaldur
MemberNo siis olen mina näinud ainult neid videosi kus Sapp kaotab.Aga mis sai sellest kohtumisest Tysoniga?
Kas see üldse toimus? Ja kui siis kes võitis?
Millegi pärast arvan et Sapp sai molli.
Ahjaa… kuskilt olen kuulnud et Sapp pidi vaevata (ilma särgi jms. kraamita) suruma rinnalt üle 300kg.
Sapp on kaotanud MMAs ainult kahele mehele ja kickboxingus on temaga hakkama saanud tegelikult ka vaid kaks meest (ülejäänud võitnud DQga vms) ning kickboxingus on ta võitnud 2x ka sellist legendi nagu Ernesto Hoost.
Tysoniga ei ole küll mingit matši toimunud. Mis alal nad üldse oleksid pidanud madistama?
mai 6, 2007 at 9:29 p.l. #114515TANK
MemberSapp on kaotanud MMAs ainult kahele mehele ja kickboxingus on temaga hakkama saanud tegelikult ka vaid kaks meest (ülejäänud võitnud DQga vms) ning kickboxingus on ta võitnud 2x ka sellist legendi nagu Ernesto Hoost.Tysoniga ei ole küll mingit matši toimunud. Mis alal nad üldse oleksid pidanud madistama?
mai 7, 2007 at 10:06 e.l. #114527yamikazi
MemberKrt tahaks näha küll nende matsi kui see toimus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina igaljuhul Tysoni poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 7, 2007 at 11:25 e.l. #114537tarmps
MemberKrt tahaks näha küll nende matsi kui see toimus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mina igaljuhul Tysoni poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellist matši ei ole kunagi toimunud. K1 pidi temaga lepingu sõlmima aga kuna ta jäi narkootikumide omamise ning “pilves” sõitmisega vahele ning sõitis vist politseiautole isegi sisse, siis kõik läbirääkimised katkestati. Hetkel on Tyson järjekordselt kuskil rehabilitatsioonis ning augustis mõistetakse ilmselt jälle vangi.
mai 7, 2007 at 11:28 e.l. #114538matti
MemberSellist matši ei ole kunagi toimunud. K1 pidi temaga lepingu sõlmima aga kuna ta jäi narkootikumide omamise ning “pilves” sõitmisega vahele ning sõitis vist politseiautole isegi sisse, siis kõik läbirääkimised katkestati. Hetkel on Tyson järjekordselt kuskil rehabilitatsioonis ning augustis mõistetakse ilmselt jälle vangi.Mõni kohe oskab-ei taha vabaduses olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 7, 2007 at 11:37 e.l. #114543tarmps
MemberMõni kohe oskab-ei taha vabaduses olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis tal muud ikka teha on. Raha tal pole ja võlgu on ikka korralikult. Müüs oma majagi eelmisel aastal vist räppar 50 Cent’ile. Vanglas on vähemalt katus peakohal ning toit laual. Kahju muidugi, et inimesed, kellel elus kõik olemas on, nii per**e oma elu keerata oskavad.
mai 7, 2007 at 11:44 e.l. #114545matti
MemberMis tal muud ikka teha on. Raha tal pole ja võlgu on ikka korralikult. Müüs oma majagi eelmisel aastal vist räppar 50 Cent’ile. Vanglas on vähemalt katus peakohal ning toit laual. Kahju muidugi, et inimesed, kellel elus kõik olemas on, nii per**e oma elu keerata oskavad.Omal ajal tal oli sedasamust pappi ikka omajagu,miks ära kulutas?Mis kiirelt tulnud,see tavaliselt kiirelt läheb ka,kui inimene seda ise ei oska varem ette näha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 7, 2007 at 11:53 e.l. #114549tarmps
MemberOmal ajal tal oli sedasamust pappi ikka omajagu,miks ära kulutas?Mis kiirelt tulnud,see tavaliselt kiirelt läheb ka,kui inimene seda ise ei oska varem ette näha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tyson teenis karjääri jooksul umbes 300 miljonit USD. Ta väitis, et see kõik kulus tal mõttetu kultamise, halva investeermise ning päris suurte kohtukulude tõttu ära. Ise küll ei oska ette kujutada, et nii palju raha lihtsalt ära raisata oskaks. 300 miljonit USD = ca 3,6 miljardit EEK-i!!!! Haige ju.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.