Taastusjookidest.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Taastusjookidest.
- This topic has 14 replies, 9 voices, and was last updated 18 years tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
veebruar 7, 2008 at 7:19 p.l. #10969
Anonüümne
GuestPoeg on 18-aastane, käib jõusaalis ennast treenimas kusagil 4 korda nädalas, et enda arvates tugevaks saada. Kasutab kiireks taastumiseks vastavaid jooke. Ise väidab, et teeb tugevat trenni. (mina selle väitega ei nõustu) Silma hakkas vadakupulber ja veel teisigi asju. Kui pakendi pealt lugesin, siis kõik taastusjoogid. Mina ei ole sellega absoluutselt rahul, mida ta teeb. Tema aga õigustab enda tegevust, nagu ikka selles vanuses noorukid teevad. Palun väga, avaldage mulle oma arvamusi minu poja tegevuse kohta. Kuidas see võib talle üldse mõjuda edaspidises elus?
veebruar 7, 2008 at 7:24 p.l. #139532gmaster
MemberMuretsemiseks pole mingit põhjust. Taastusjoogid on, nagu nimigi ütleb ainult taastamiseks raskest trennist. Kindlasti huvitab vanemaid, kas see on “keemia”. Pulbrist tulev valk pole rohkem keemia kui pudelis spordijook. Seda te ju ei keelaks? Vadakuvalk on tehtud piima töödeldes, osades on lisatud soja- või munavalku. Teadupärast koosneb ka tavatoit valgust-rasvast-süsivesikust.
Kui ta ei kasuta just valesti mingeid väga professionaalsetele sportlastele mõeldud lisandeid, näiteks testosteroonitõstjaid, siis pole absoluutselt mingit negatiivset muutust edasises elus.
veebruar 7, 2008 at 7:29 p.l. #139533Vinny the Jones
MemberIse väidab, et teeb tugevat trenni. (mina selle väitega ei nõustu)
veebruar 7, 2008 at 7:35 p.l. #139536Anonüümne
GuestEi nõustu sellega, et jõusaalis teeb nii tugevat trenni, mis vajaks kohe taastumisjooke. Mina arvan, et selleks on puhkus ja uni.
veebruar 7, 2008 at 7:39 p.l. #139538Amarillo
MemberEi nõustu sellega, et jõusaalis teeb nii tugevat trenni, mis vajaks kohe taastumisjooke. Mina arvan, et selleks on puhkus ja uni.tere, olete murelik ema ja küsite poja käest miks ta peale trenni pulbrit võtab??
veebruar 7, 2008 at 7:41 p.l. #139539gmaster
MemberEi näe piisavalt sportlik välja? ei käi piisavalt tihti trennis?
veebruar 7, 2008 at 7:43 p.l. #139540Vinny the Jones
MemberEi nõustu sellega, et jõusaalis teeb nii tugevat trenni, mis vajaks kohe taastumisjooke. Mina arvan, et selleks on puhkus ja uni.kui kaua teie poeg on jõusaalis käinud?
veebruar 7, 2008 at 7:50 p.l. #139542Anonüümne
GuestJõusaalis on käinud kusagil kolm aastat. Momendi seisuga käib seal neli korda nädalas, nooremana üks-kaks korda.
veebruar 7, 2008 at 7:50 p.l. #139543Vägivaldur
MemberKui ta piisavalt ei treeni, siis pole tal oluliselt vaja ennast taastada ja ta raiskab lihtsalt oma raha. Noored vaimustuvad asjadest kergemini. Las raiskab raha siis vähemalt jõusaali ja taastusjookide kui millegi muu peale. Ehk ühel päeval hakkab rohkem trenni ka tegema. Vadak on üsna süütu asi muidu.
veebruar 7, 2008 at 7:51 p.l. #139544Amarillo
Memberminge poisiga käsikäes spordi arsti juurde ja nad seletavad asju
veebruar 7, 2008 at 8:12 p.l. #139545Hi
MemberTeadmatus teeb murelikuks, kui te end selles valdkonnas hariksite, siis leiaksite, et muretsemiseks pole põhjust.
veebruar 7, 2008 at 8:18 p.l. #139547Madis R
MemberMis mõttes ei tee piisavalt trenni? Te ei usu enda poega? Kui ta tahab kiiremini areneda siis peabki rohkem valku sööma, mida võib saada ka pulbri kujul. Vahet pole kust ta valku saab. Mina arvan, et muretsemiseks pole põhjust.
veebruar 7, 2008 at 8:28 p.l. #139549Anonüümne
GuestTänan kõiki, kes andsid nõu. Selleks ma siia foorumisse küsimuse esitasingi, et targemaks saada. Tänan väga!
veebruar 7, 2008 at 9:47 p.l. #139551Alexander Andrusenko
ModeratorTänan kõiki, kes andsid nõu. Selleks ma siia foorumisse küsimuse esitasingi, et targemaks saada. Tänan väga!Vastuse jätmiseks oleks soovitatav vajutada nupule “Vasta”, mitte “Uus Teema”. Muidu tuleb liiga palju uusi teemasid ja ei leia enam midagi üles.
veebruar 7, 2008 at 10:02 p.l. #139553AlanBStard
ModeratorVadak on üsna süütu asi muidu.Olen lugenud, et lausa tervislik. Vähemalt mikrofiltreeritud vadak.
AutorPostitusedViewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)- You must be logged in to reply to this topic.