Skip to main content

taastaja

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere! Vabandan ette juba, kui mingi selline teema olemas, kuid ei leidnud.

Sooviksin teada kui vajalik on trennijärgsesse taastusjooki lisada süsivesikuid, kui eesmärgiks on rasvapõletus. Olen teadlik mida ja mis kogustes peaksin oma kehakaalu kohta valku ja süsivesikuid peale trenni saama, aga kas ei piisaks ainult valgust, või soodustab süsivesikud koos valguga rasvapõletust(tean, et süsivesikuid oleks vaja energia tagasisaamiseks, kuid kui ma ei vajaks seda) Olen varem kasutan ka HT-R-i, mis mõjus mulle hästi(tol ajal ei olnud eesmärgiks rasvapõletus), kuid hetkel rahakott seda ei luba.

Teine küsimus oleks hommikusöögi kohta, et minu teadmiste(loe: igaks juhuks küsin üle) järgi rasvapõletamise eesmärgil võib siiski endale lubada kaerahelbeputru/tatart, leiba, puuvilju, ühesõnaga süsivesikuid hommikul?

Ette tänades!

Madis232
    Member

oleneb mis trenni sa teed. Kui teed aeroobset siis oleks mõtekas ainult valgusheik ilma süsikateta võtta peale trenni- suurendab rasvade põletamist. Kui jõutrenni siis kindlasti lisa sheigile juurde süsivesikuid- takistab lihaste lagundamist rohkem, soodustab lihaste kasvu.

Mis puutub hommikusööki siis süsivesikuid NII palju ei ole mõtet süüa, kui hommikul peale sööki just trenni tegema ei lähe, või üliaktiivne ei ole.

hea hommikusöök on nt muna. kaerahelbe puder ka kindlasti.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.