T-särk
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » T-särk
- This topic has 56 replies, 27 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
Arnold.
-
AutorPostitused
-
märts 27, 2006 at 7:48 p.l. #77651
Alexander Andrusenko
ModeratorArnold v6i keegi:
Mind ikka veel huvitab kysimus, kuidas te messil teada saate, kes mis nickiga foorumis figureerib, et teada, kui suurt soodustust talle teha? Mida mina n2iteks ytlema v6i n2itama pean, kui sinna s2rki n6udma l2hen? Ajan lihtsalt lolli juttu suust, siis saate kohe aru, et alessandro tuli?
märts 27, 2006 at 7:51 p.l. #77652theONE1
MemberArnold v6i keegi:Mind ikka veel huvitab kysimus, kuidas te messil teada saate, kes mis nickiga foorumis figureerib, et teada, kui suurt soodustust talle teha? Mida mina n2iteks ytlema v6i n2itama pean, kui sinna s2rki n6udma l2hen? Ajan lihtsalt lolli juttu suust, siis saate kohe aru, et alessandro tuli?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui keegi ajab lolli juttu, siis teate, et see on alessandro! Nii tahtsid öelda v?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ok nali!märts 28, 2006 at 11:36 e.l. #77700Alexander Andrusenko
Moderatorumbes nii jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ega keegi teine nii lolli juttu ajada suuda nagu minamärts 28, 2006 at 11:47 e.l. #77703Rebane
KeymasterEks see tuvastamine jääb siis IT mehe mõelda. Küll ma vast Teile midagi väärt välja mõtlen.
märts 28, 2006 at 12:38 p.l. #77715Mürakas
Memberses suhtes et võiks seda ikka online poodi ka müüki panna..kõigil ei ole võimalik messile tulla jne…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 28, 2006 at 1:40 p.l. #77721Rihostern
Membertglt eks sel messil müümisel on ka ju oma mõte …
Kes tahab saada peab messi külastama ja peab pileti osta ma äkki hangib ka tulija mõne sõbra kaasa , et inimesi rohkem jõusaali poole suunata vms..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 28, 2006 at 2:45 p.l. #77739xip
Membertahan kah särki:D pean vist kah tallinnasse sõitma! Aga kas igast muud tooted on kaa soodsamate hindadega?
märts 28, 2006 at 4:39 p.l. #77750muc
MemberMessile tuleb müüki väga palju erinevate maaletoojate tooteid ning eriti soodsate messihindadega. Nii et võtke paksud rahakotid kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 28, 2006 at 5:35 p.l. #77758Rihostern
MemberTuvastamine võiks olla nii , et Rebane saadab nt igale tegijale jne.. erineva parooli PM-i kaudu ja selle järgi müüd ja lunastab särke
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 28, 2006 at 7:16 p.l. #77793xip
MemberMa vaatan et siin juba tahetakse nii väga särke, et ei tea kas neid jätkub üldse?
märts 28, 2006 at 7:34 p.l. #77797Annika Pärtel
MemberHmmm…lahe särk! VÄIKSEMAID SUURUSI ikka ka tuleb?
märts 28, 2006 at 9:11 p.l. #77689Striker
MemberKas lähiajal on tulemas ka mõne muu kujundusega särke või valik piirdub selle ühega?
märts 28, 2006 at 11:01 p.l. #77821Annika Pärtel
MemberHmm…kas Robocoppi kohale tulles saab ka osta? (ei viitsi/oska selle e-värgiga jamada, tuleks kohale ja ostaks muud kraami kah;))
märts 29, 2006 at 6:38 e.l. #77831Rebane
KeymasterHmm…kas Robocoppi kohale tulles saab ka osta? (ei viitsi/oska selle e-värgiga jamada, tuleks kohale ja ostaks muud kraami kah;))No momendil ei ole veel särke müügil meil poes – reaalselt tulevad nad müüki siis alles peale messi. Nii et momendil pole vist mõtet eriti kohale tulla, kuna kohapealt särke ei saa. Aga ehk järgmine nädal juba kindlasti.
Tuvastamine võiks olla nii , et Rebane saadab nt igale tegijale jne.. erineva parooli PM-i kaudu ja selle järgi müüd ja lunastab särkeHea mõte. Ma küll plaanisin tiba teistmoodi seda teha aga noh. Eks paistab, mis meetodit ma kasutan.
Hmmm…lahe särk! VÄIKSEMAID SUURUSI ikka ka tuleb?Minu teada peaks ka väiksemaid suurusi täitsa saadaval olema ja kui need kipuvad otsa käpelt saama, küll siis uusi juurde treitakse.
Kas lähiajal on tulemas ka mõne muu kujundusega särke või valik piirdub selle ühega?Sellele jään kahjuks vastuse võlgu, kuna ise särgi kujundamisega ei tegele – proovin uurida järgi. Tasub ka Arnoldit pommitada selle küsimusega, küll aga alles peale messi, kuna momendil on meilk õigil käed-jalad tööd täis
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LISAKS KÕIGILE
Arnoldi postituses on välja toodud ka pilt särgi kujundusega. KÕIK, kes võtavad vaevaks selle pildi välja printida (enda valik – parem nupp, save picture as… või prinditakse koos postitusega välja või veel mingi alternatiivvariant selle printimiseks) saavad särgi ka messil soodsama hinnaga, kui see reaalselt veebipoes müügil olema hakkab. Orienteeruv hind väljaprinditud ‘pildi’ näitamisel (kuri Rebane võtab selle pildi Teie käest enda kätte) on 150 EEK (võib muutuda tibakene).
Särke siis on messil saadaval täpselt niipalju, kui neid jagub. Nii et kes hiljaks jääb võib vabalt palja ülakehaga jääda. Ja teades Robocopi särkide väljalaske kiirust, võib suisa järgmise kevadeni niimoodi poolalasti kükitada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 31, 2006 at 5:14 e.l. #78110Annika Pärtel
MemberSärke siis on messil saadaval täpselt niipalju, kui neid jagub. Nii et kes hiljaks jääb võib vabalt palja ülakehaga jääda. Ja teades Robocopi särkide väljalaske kiirust, võib suisa järgmise kevadeni niimoodi poolalasti kükitada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nu jätke siis ikka pühapäevastele tulijatele kah midagi;) Aga vast pisikesi suurusi ei rabatagi, nii et ma ikka katsun end kuidagi kohale toimetada ja ka särgiomanikuks saada…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.