Skip to main content

sysivesikud trenni ajal

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » sysivesikud trenni ajal

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    max15
    Member

kui ma joon trenni tehes ära 0,5l arcticu, mis sisaldab sysivesikuid, kas ma siis peale trenni v6in ikka v6tta 50g sysivesikuid koos proteiiniga?

joey
    Member

kindlasti mitte. peaksid välja arvutama kui palju sa said arcticu said süsiv ja siis peale trenni see puudujääk võtta. muidugi oleneb ka sellest kui pikk trenn oli, sest osa süsivesikutest kulutati ära. ära parem üldse võta trenni ajal, ikka peale trenni

Ott Kiivikas
    Member

Arcticut joo peale trenni trenni ajal sobib ka tavaline vesi, eeldus on enne oled normaalselt söönud, siis ei ole vaja trenni aeg tarbida lihtsüsivesikuid.

matu124
    Member

ma panin tna trenni ajal süsivesikuid veega (too maisisuhkur vms. siit samast fitness.ee poest) ja käed läksid nii täis et jube, surumises tavalisest 2kordust tuli vähem ja prast veel kaablitega lennates käed enam üldse ei kannatanud lihtsalt, lamp värk suht aga mis arvate kas süsikate töttu?

savi_
    Member

ma panin tna trenni ajal süsivesikuid veega (too maisisuhkur vms. siit samast fitness.ee poest) ja käed läksid nii täis et jube, surumises tavalisest 2kordust tuli vähem ja prast veel kaablitega lennates käed enam üldse ei kannatanud lihtsalt, lamp värk suht aga mis arvate kas süsikate töttu?

muuseas.. äärmiselt huvitav täheldus … viimasel ajal kui olen trenni ajal miskit isostari pulbrijooki sõbraga koos manustanud … võttis käpad maru verd täis küll.

matu124
    Member

no mul oli ikka tösiselt täis käed, vbolla keegi teab täpsemalt sellise asja kohta?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.