Swim MP3 kas osta?
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Swim MP3 kas osta?
- This topic has 19 replies, 8 voices, and was last updated 15 years, 2 months tagasi by
natator.
-
AutorPostitused
-
aprill 21, 2007 at 9:33 e.l. #112846
rainisk
MemberKui sa tõesti ei leia midagi muud,siis osta see ära. Mina ostaks selle ise samuti ära,kui ujumine nii suureks hobiks oleks!
Leian,et see ei ole asi,mille pealt kokku hoida…kuna tegemist on suhteliselt haruldase tootega. Kui tõesti armastad muusikat,siis lase käia ja osta ära:)
See,et sul seal mõni MP3 kordub pole küll mingi katastroof. MP3-e peale lastaksegi lood,mida tahad uuesti ja uuesti kuulata!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on küll erinev. Selliseid lugusi ikka vähe mida päevast päeva, mitu korda päevas kuulata tahaks.
Ise küll seda ei ostaks, aga no kui ujumine nii suur hobi ja raha pole probleem siis go for it.
aprill 21, 2007 at 10:05 e.l. #112851SiimN
MemberSee on küll erinev. Selliseid lugusi ikka vähe mida päevast päeva, mitu korda päevas kuulata tahaks.Ise küll seda ei ostaks, aga no kui ujumine nii suur hobi ja raha pole probleem siis go for it.
Sa kuuled ju neid ainult ujumise ajal…ega sul vabal ajal samad klapid peas pole.Mul telefonil 64mb mälukaart kaasas,kuhu peale mahub kõigest 5 lugu ja ma saan hakkama…tüütavad mõned ära,lasen uued asemele.Leian,et pole mõttet üldse osta neid 2gb mängijaid. Sa kindlasti ei kuula neid kõike lugusid läbi,mis sinna peale oled lasknud. 512mb või äärmisel juhul 1gb on paras!
aprill 21, 2007 at 7:47 p.l. #112937rainisk
MemberSa kuuled ju neid ainult ujumise ajal…ega sul vabal ajal samad klapid peas pole.Mul telefonil 64mb mälukaart kaasas,kuhu peale mahub kõigest 5 lugu ja ma saan hakkama…tüütavad mõned ära,lasen uued asemele.Leian,et pole mõttet üldse osta neid 2gb mängijaid. Sa kindlasti ei kuula neid kõike lugusid läbi,mis sinna peale oled lasknud. 512mb või äärmisel juhul 1gb on paras!
aprill 22, 2007 at 9:47 e.l. #112966SiimN
MemberEks see ole erinev, aga mul on arvutis piisav hea muusika valik, et 2 GB täis saada. Nii suur mängija sai ostetud selleks, et 8 tunnistel tööpäevadel ikka erinevaid lugusi saaks kuulata !Maitse asi!
november 13, 2010 at 7:39 p.l. #282302natator
MemberLoodan et tegin teema õigese kohta kui ei ma väga vabandan.Mimelt käin ülepäeviti ujumas.
Ujun pikalt.Tavaline ujumis norm on 3km peatusetta.
ehk siis 25 meetrises ujulas 120 otsa.
Muusika motiveerib mind ja aeg ajalt suht tüütu ujuda vaikus on ei miskit muusikat.Ujulas see muusika ka nii vaikselt.
Olen juba tükkimat aega mõelnud osta endale sellise asja nagu Swim MP3
http://www.waterproofmusic.com/swimp3.html
Mis arvate kas tasub?
Niipalju kui tean sellest siis õnneks pidavat saama ka omad prillid panna.Ja heli ei kanna see mite edasi kuulajani nagu tavaline helitehnika vaid läbi põsekondi vms.
Et just vees aga täpsemalt ei tea kommenteerida.
H2O Audio-l on olemas väga häid veekindlaid kõrvaklappe ja mp3-mängijate, mobiilide kotte. Vt. tootja lehelt H2O Audio või siit http://www.h2oaudio.ee
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.