tere kõigepealt.
Kuna suvel puudub pääs jõusaali, juba viies nädal olen eemal, siis tunnen, kuidas keha laguneb ja tahaks trenni teha. hetkel olen teinud palju rattasõitu ja pallimänge, lisaks ootasin ujumiselt midagi enamalt, kuid tundub et eriti keha siiski ei koorma. Olen uhke, et vähemalt aeroobset teen ikka edasi. kehakaal on langenud viie nädalaga pea kaks kilo, samas näiteks valgujooki pole ka tarbinud viimasest saalikorrast. Plaan hakata trenni tegema koduste vahenditega, kuna aga vahendeid polegi, siis natuke otsisin ja leidsin et,
*100 lõuatõmmet ja rööbaspuudel surumist-annab koduste vahenditega ära teha.
*Kätekõverdused-mõtlesin ise juurde, seeriad ja kordused tulevad hiljem, ilmselt midagi 5*25 vms
samas nüüd, mõtlesin, et võiks teha ülepäeviti, samas, lihtalt kätekõverdustest jääb kuidagi väheks. Kas kellegil on midagi head juurde pakkuda kätekõverdustele. Samas, rööbaspuudel surumine arendab ka samu lihaseid nagu, kätekõverdusedki, ehks siis rind ja triiceps. Sõjaväe kogemustets võin öelda, et igapäevased pumbad tapsid ikka lihased väga ära, eriti kui neid ilma puhkepäevadeta teha. et võiks hoopis üle kolme päeva siis mõlemat harjutust teha? Igatahses, kui kellegil on häid mõtteid või sarnaseid kogemusi, siis andke julgelt teada.
Pikkus 180 ja kaal 80 hetkel.