Suvi..
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Suvi..
- This topic has 65 replies, 46 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
JACKO.
-
AutorPostitused
-
juuli 20, 2009 at 10:00 e.l. #208165
Jarmo Oberst
MemberVõib-olla sa ei ole tavaharrastaja. Võib-olla sa oled poole kohaga kulturist/jõutõstja. Ma ei näe küll põhjust maksimaalselt pingutada kui ei plaanita võistlelda.Arvan siiski, et peaks maksimaalselt pingutama, sest näiteks: Poiss tuleb jõusaali, tahab saada suuremaks ja tugevamaks. Kui ta pingutab ja pühendub siis saavutab ta oma eesmärgi 2-3 aastaga, aga kui teda absoluutselt ei huvita korrektne toitumine, puhkamine, (karsklus) siis saavutab ta eesmärgi 5-6 aastaga.
Potensiaal jääb kasutamata, mõttetu. Muidugi räägin praegult nagu enda kohta, ei tea kuidas teistel sellega on.
juuli 20, 2009 at 10:37 e.l. #208174Goleteral
MemberVõib-olla sa ei ole tavaharrastaja. Võib-olla sa oled poole kohaga kulturist/jõutõstja. Ma ei näe küll põhjust maksimaalselt pingutada kui ei plaanita võistlelda.Miks kurat seal üldse käia siis kui 50% tulemusest maha viskad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 20, 2009 at 11:35 e.l. #208178Arkta
MemberMiks kurat seal üldse käia siis kui 50% tulemusest maha viskad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ülejäänud 50% pärast. lihtne ju
juuli 20, 2009 at 11:38 e.l. #208180j6ujunn
Memberkui eesm2rk mille nimel pingutada(tugevamaks,reljeefsemaks,suuremaks)sii vaja pyhendumist,kui niisama tahad olla kergelt toonuses,siis ei pea k6ike j2lgida nii muidugi tehes oled minimaalne,kuigi sugulane on selline teeb 2x n2dalas trenni,s66b kesiseslt,p6him6tteliselt t6desid yltse ei j2lgi on ikka suht lihastes ja tugev,muidugi ta ka 37 a ja noorene oli ylik6va sportlane mis arvatavasti teeb tasa.Aga suvest,p6him6tteliselt t66d ei ole,aeroobset v6ib teha nii mis tapab(jooks,ratas,ujumine jm)Mul 2 valikut rahaliselt kas pidu v6i trenn(j6usaal),saab ka m6lemat natuke aga parem ikka maks trenn
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Pidu v6ib odavalt ka teha,s6brad,kodupeod,toiduks kohupiim,liha naq ikka ja k6rvale vesi.Pidu missugune
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 20, 2009 at 12:29 p.l. #208185rinaldo
MemberArvan siiski, et peaks maksimaalselt pingutama, sest näiteks: Poiss tuleb jõusaali, tahab saada suuremaks ja tugevamaks. Kui ta pingutab ja pühendub siis saavutab ta oma eesmärgi 2-3 aastaga, aga kui teda absoluutselt ei huvita korrektne toitumine, puhkamine, (karsklus) siis saavutab ta eesmärgi 5-6 aastaga.Potensiaal jääb kasutamata, mõttetu. Muidugi räägin praegult nagu enda kohta, ei tea kuidas teistel sellega on.
Kui absoluutselt ei huvita toitumine ja puhkamine siis muidugi ei saavuta sittagi. Mina aga rääkisin rihma lõdvaks laskmisest nädalavahetusel. See on hoopis teine asi. Pealegi on peod väga erinevad.
juuli 20, 2009 at 2:22 p.l. #208196PumaZ
MemberMida sa mõtled selle “rihma lõdvaks” laskmise all? Eks me vahest sõradega oleme kah pidu pannud valgukokteile juues mitte alkoholi.
juuli 20, 2009 at 2:39 p.l. #208197Tarvi123
MemberArvan siiski, et peaks maksimaalselt pingutama, sest näiteks: Poiss tuleb jõusaali, tahab saada suuremaks ja tugevamaks. Kui ta pingutab ja pühendub siis saavutab ta oma eesmärgi 2-3 aastaga, aga kui teda absoluutselt ei huvita korrektne toitumine, puhkamine, (karsklus) siis saavutab ta eesmärgi 5-6 aastaga.Potensiaal jääb kasutamata, mõttetu. Muidugi räägin praegult nagu enda kohta, ei tea kuidas teistel sellega on.
Mu arvates peaks trenn kogu elu kestma, kuid selle pärast ei tohi veel elu elamata jääda. Ma ei räägi muidugi tippsportist, mis on hoopis teine teema. Palju on nähtud selliseid tegelasi, kes tõesti 2-3 aastaga saavutavad oma eesmärgid aga 8 aasta pärast tulevad vastu õllekas maani ja tervise probleemid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ise üritan pigem mingisugust toonust säilitada ja elust kõike võtta, sinna kuulub mõnikord muidugi ka paar kokteili nädalavahetusel, mis siis ikka. Kuna teema on suvi, siis suvel on väga hea looduses trenni teha (küll kipub rohkem aeroobiline tulema) aga saab ka lõugatõmmata, jõutõmme (need samad puupalgid, mida üles vinnata – raskust erilist pole aga liigutus sellegipoolest), rööbaspuud, rannas joosta, ratas jne. Võtmesõna on siin tasakaal (närvid, füüsilise vormi olek jne) – igalühel vist erinev
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 28, 2009 at 6:16 p.l. #209887hunter
MemberMiks kurat seal üldse käia siis kui 50% tulemusest maha viskad?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No mu sõber joob nädalas 2-3x korda ja talvel surus 115kg lamades, viimati mingi 2 päeva tagasi proovis maxi (suvel trenni ei teinud) tulemuseks oli 118kg.
Vanust tal 16. Seega ära hakka protsente niisama loopima.
juuli 28, 2009 at 6:35 p.l. #209890AlBundy
MemberNo mu sõber joob nädalas 2-3x korda ja talvel surus 115kg lamades, viimati mingi 2 päeva tagasi proovis maxi (suvel trenni ei teinud) tulemuseks oli 118kg.Vanust tal 16. Seega ära hakka protsente niisama loopima.
Jajah, määdžik kas pole. Ilmselt kui ta jooks 4-6 x nädalas läheks juba 236 kg
juuli 29, 2009 at 6:19 e.l. #209929krut949
MemberHei mehed. Esiteks tundub, et pidu ilma alkot liigselt tarbimata pole pidu paljude jaoks. 1-2 õlut sõpradega üle kahe nädala olen ise võtnud ja keegi ei tunne ennast halvasti. tihtipeale joon õhtusöögi kõrvale maitseks valget või punast veini 8-12 cl ja tunnen ennast ikka hästi. areng pole peatunud ja kõik on normis. esiteks mõistus, kuna ei pea ennast kogu aeg julmalt piirama ja teiseks omad siiski nn sotsiaalset poolt ka. Võiks panna kirja ka oma vanuse kommentaari juurde, kes ütleb, et rihmaks tõmbamine on ainus vahend lõõgastumiseks ja samuti fanaatikud, kes vaid karsklust soovitavad. Elu peab olema tasakaalustatud ja mõtestatud ning olla hullult fanaatiline, vist pole mõtet… Olen 29. aastane, heas vormis, kaalun 93 kilo 183 cm pikkuse juures. õlavarre ümbermõõt on 42 cm, rind 115, talje 85 puus 102, reis 63 ning säär 40cm. Ei leia, et oleksin vormist väljas ülaltoodud “halbade harjumuste” tõttu. Õppige olema tasakaalustatud ning mitte äärmustes. Äärmuslikud oinimesed kahjuks tapsid 11 septembril korraga üle 5000 inimese ….
august 4, 2009 at 8:20 e.l. #211016xintoc
MemberLihased on pruunimad kui tavaliselt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 4, 2009 at 8:24 e.l. #211017-AJ-Styles
MemberLihased on pruunimad kui tavaliselt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõned juba nagu kokku kuivanud banaanid, mis ka enam normaalne välja ei näe, liiga pruun ka hea ei ole.
august 4, 2009 at 12:53 p.l. #211051kimmel
MemberHei mehed. Esiteks tundub, et pidu ilma alkot liigselt tarbimata pole pidu paljude jaoks. 1-2 õlut sõpradega üle kahe nädala olen ise võtnud ja keegi ei tunne ennast halvasti. tihtipeale joon õhtusöögi kõrvale maitseks valget või punast veini 8-12 cl ja tunnen ennast ikka hästi. areng pole peatunud ja kõik on normis. esiteks mõistus, kuna ei pea ennast kogu aeg julmalt piirama ja teiseks omad siiski nn sotsiaalset poolt ka. Võiks panna kirja ka oma vanuse kommentaari juurde, kes ütleb, et rihmaks tõmbamine on ainus vahend lõõgastumiseks ja samuti fanaatikud, kes vaid karsklust soovitavad. Elu peab olema tasakaalustatud ja mõtestatud ning olla hullult fanaatiline, vist pole mõtet… Olen 29. aastane, heas vormis, kaalun 93 kilo 183 cm pikkuse juures. õlavarre ümbermõõt on 42 cm, rind 115, talje 85 puus 102, reis 63 ning säär 40cm. Ei leia, et oleksin vormist väljas ülaltoodud “halbade harjumuste” tõttu. Õppige olema tasakaalustatud ning mitte äärmustes. Äärmuslikud oinimesed kahjuks tapsid 11 septembril korraga üle 5000 inimese ….õige
august 4, 2009 at 1:04 p.l. #211054behemott
Memberiga päev* nv võib pumbaks, see vähe mõjutab , vähemalt multahad öelda et tõmbad nii pumbaks et 2päeva nädalavahetusel et pyhapäeval ärgates ei mäleta midagi ja siis esmaspäeval oled juba rõõmsalt kyki trenni tegemas-ei taha uskuda:)
august 4, 2009 at 1:08 p.l. #211055behemott
MemberVõib-olla sa ei ole tavaharrastaja. Võib-olla sa oled poole kohaga kulturist/jõutõstja. Ma ei näe küll põhjust maksimaalselt pingutada kui ei plaanita võistlelda.yks asi siin maailmas on oluline tee kõike nii hästi kui suudad;)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.