Suvi..
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Suvi..
- This topic has 65 replies, 46 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
JACKO.
-
AutorPostitused
-
juuli 5, 2009 at 11:21 e.l. #205677
tereummikust
MemberVastik suvi – palju pidutsemist jms, millest ei saa ennast lihtsalt kõrvale jätta. Võiks juba läbi saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 5, 2009 at 11:48 e.l. #205681navigaator
MemberSain ka ülikoolist puhkusele ja nüüd töötuna maal passides(kui kellelgi tööpakkumisi on, võib julgelt jagada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, proovin 2 korda nädalas 17 km eemal olevat jõusaali külastada. Hiljuti käisin suuri põllukive otsimas,kaalusin need ära, seisavad õue peal ja ootavad tassimist.juuli 5, 2009 at 11:59 e.l. #205682Sadist
Membersuvi on vastik kriisi p2rast .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga ma olen r66mus, kuu aega ilma saalita, ja homme juba taas tagasi !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 18, 2009 at 6:21 p.l. #207948Beltlock
Membereks ebakorrapära tuleb ikka treening- ja toitumisrežiimi sisse. üldiselt proovin piirides hoida. siiski, millalgi tuleb ka puhata, kergemalt võtta!
juuli 19, 2009 at 7:19 p.l. #208092R.Thompson
MemberSuvi on minu meelest just ideaalne aeg trenni tegemiseks, sest siis ei sega treeningplaane kool. Loomulikult on suvel sees ka selline väiksem laiskus, kuid sellest tuleb üle saada.
juuli 19, 2009 at 7:25 p.l. #208094Mart Muru
MemberSuvi on minu meelest just ideaalne aeg trenni tegemiseks, sest siis ei sega treeningplaane kool. Loomulikult on suvel sees ka selline väiksem laiskus, kuid sellest tuleb üle saada.Trenn ei tohi olla kohustus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis pole ka probleemejuuli 19, 2009 at 8:57 p.l. #208109Amarillo
Membersuvel just rohkem aega treenida ja areneda, kes peab joomist/pidutsemist tähtamaks igapäev, siis laske aga käia, sügisel olete kängus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – ma saan nv-ga ilusti oma peaod maha pandud ja nädalasees rassida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 19, 2009 at 9:26 p.l. #208111PumaZ
MemberSuvel hea rohkem vaba aega jõusaaliks kooli kõrvalt.
juuli 19, 2009 at 9:26 p.l. #208113rinaldo
Membersuvel just rohkem aega treenida ja areneda, kes peab joomist/pidutsemist tähtamaks igapäev, siis laske aga käia, sügisel olete kängus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – ma saan nv-ga ilusti oma peaod maha pandud ja nädalasees rassida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võibolla nii ongi hea. Koguaeg pole ju ka mõtet rassida, elu peab nautida oskama. Eriti kui pole tegemist tippkulturistide, vaid tavaharrastajatega.
juuli 19, 2009 at 9:32 p.l. #208115Jarmo Oberst
MemberVõibolla nii ongi hea. Koguaeg pole ju ka mõtet rassida, elu peab nautida oskama. Eriti kui pole tegemist tippkulturistide, vaid tavaharrastajatega.Minu arvates halb mõte, et kui pole tippkulturist siis võib seda seda ja seda. Mina kui tavaharrastaja üritan küll maksimaalselt keskenduda treeningutele ja kõigele sellega kaasakäivale, et saavutada parem areng. Mu eesmärgiks pole saada ei kulturistiks ega jõutõstjaks. Kes ikka areneda tahab see ei tõmba iga nv pidudel ringi jne. Trenni tehes ja sellele pühendudes saab ka elu nautida.
juuli 19, 2009 at 10:26 p.l. #208120Amarillo
MemberMinu arvates halb mõte, et kui pole tippkulturist siis võib seda seda ja seda. Mina kui tavaharrastaja üritan küll maksimaalselt keskenduda treeningutele ja kõigele sellega kaasakäivale, et saavutada parem areng. Mu eesmärgiks pole saada ei kulturistiks ega jõutõstjaks. Kes ikka areneda tahab see ei tõmba iga nv pidudel ringi jne. Trenni tehes ja sellele pühendudes saab ka elu nautida.iga päev* nv võib pumbaks, see vähe mõjutab , vähemalt mul
juuli 19, 2009 at 11:57 p.l. #208124Void
MemberVõibolla nii ongi hea. Koguaeg pole ju ka mõtet rassida, elu peab nautida oskama. Eriti kui pole tegemist tippkulturistide, vaid tavaharrastajatega.Aga kui tahad tippkulturistiks saada siis pead ikka rassima .
juuli 20, 2009 at 7:12 e.l. #208145asdfghjkl
MemberKäin ühes väikses linnaäärses jõusaalis, ja seal on ca 10 inimest õhtul sees, äärmiselt palju minu arvates, ei tundu, et hetkel vähe treenijaid oleks suve tõttu.
juuli 20, 2009 at 8:51 e.l. #208152rinaldo
MemberMinu arvates halb mõte, et kui pole tippkulturist siis võib seda seda ja seda. Mina kui tavaharrastaja üritan küll maksimaalselt keskenduda treeningutele ja kõigele sellega kaasakäivale, et saavutada parem areng. Mu eesmärgiks pole saada ei kulturistiks ega jõutõstjaks. Kes ikka areneda tahab see ei tõmba iga nv pidudel ringi jne. Trenni tehes ja sellele pühendudes saab ka elu nautida.Võib-olla sa ei ole tavaharrastaja. Võib-olla sa oled poole kohaga kulturist/jõutõstja. Ma ei näe küll põhjust maksimaalselt pingutada kui ei plaanita võistlelda.
juuli 20, 2009 at 9:05 e.l. #208155hunter
MemberKõike ei pea võistluste pärast ka tegema. Pigem just, et olla tugev jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.