Suvi juba koputas…
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Suvi juba koputas…
- This topic has 18 replies, 12 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
Raivo Piiber.
-
AutorPostitused
-
märts 11, 2009 at 12:19 p.l. #186094
LB
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Azoo … Ma olen siis Grammar&Speller
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga point ei olnud mitte niivõrd õigekirjas kuivõrd sisus – ei ole olemas sellist asja nagu reljeefikava!vaata treeningkavade alla seal ühe nimi on TÄPSELT reljeefikava. Võiks ju öelda ka rasvapõletuskava, sest kordused on kõrged rohkem lihastoonuse jaoks ja puhkus seeriate vahel minimaalne + lõpus vähemalt pool tundi aeroobset.Minu meelest on ta just täpselt reljeefi- ehk rasvapõletusekava.
märts 11, 2009 at 2:26 p.l. #186116Kristjan-Johannes Konsap
Membervaata treeningkavade alla seal ühe nimi on TÄPSELT reljeefikava. Võiks ju öelda ka rasvapõletuskava, sest kordused on kõrged rohkem lihastoonuse jaoks ja puhkus seeriate vahel minimaalne + lõpus vähemalt pool tundi aeroobset.Minu meelest on ta just täpselt reljeefi- ehk rasvapõletusekava.Härra Gannibal mõtles arvatavasti seda, et ükski kava ei anna sulle reljeefi kui sa sööd ikkagi rohkem kui kulutad.
Sama hästi võib raske jõutrenniga ka edukalt rasvu põletada ja kaalust alla võtta kui kerges alakaloraazis olla. Ei pea tingimata superseeriaid ja 2 korda suuremat mahtu rakendama+ tundidepikkune aeroobne. Mina võtan praegu kaalust alla nö tavalise massikava abiga.
Kui teha 8 korduse asemel 20 siis võid sa rohkem kaloreid kulutada ja pekki põletada sest maht on ju suurem.Kui madalate kordustega trenni enam mitte teha siis keha hakkab lihast hävitama sest kui pole enam raskeid tingimusi milles hakkamasaamiseks neid lihaseid vaja läheb siis kehale on ökonoomsem väiksema lihasmassiga läbi ajada.
märts 11, 2009 at 2:34 p.l. #186117Goleteral
MemberReljeefi tahate teha siis tõstke lihtsalt praeguse treeningu intensiivsust, pole vaja mingeid ulme kordusi/seeriaid taga ajada..
märts 11, 2009 at 2:35 p.l. #186118Raivo Piiber
MemberHärra Gannibal mõtles arvatavasti seda, et ükski kava ei anna sulle reljeefi kui sa sööd ikkagi rohkem kui kulutad.Sama hästi võib raske jõutrenniga ka edukalt rasvu põletada ja kaalust alla võtta kui kerges alakaloraazis olla. Ei pea tingimata superseeriaid ja 2 korda suuremat mahtu rakendama+ tundidepikkune aeroobne. Mina võtan praegu kaalust alla nö tavalise massikava abiga.
Kui teha 8 korduse asemel 20 siis võid sa rohkem kaloreid kulutada ja pekki põletada sest maht on ju suurem.Kui madalate kordustega trenni enam mitte teha siis keha hakkab lihast hävitama sest kui pole enam raskeid tingimusi milles hakkamasaamiseks neid lihaseid vaja läheb siis kehale on ökonoomsem väiksema lihasmassiga läbi ajada.
Hr. Gannibal tänab Teid, Mr. Kirp! Just täpselt nii ma mõtlesingi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.