Suvi..
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Suvi..
- This topic has 65 replies, 46 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
JACKO.
-
AutorPostitused
-
juuni 24, 2009 at 12:59 p.l. #17355
sass01
MemberEt, siis tahtsin küsida kuidas suvi teil trenni jms mõjutanud?
Enda kohapealt ikka kõvasti, tööl sai vahel käidud, võistlused, peod…
Kõige haiglasem see, et meie linnas suvel on jõusaal avatud 3x nädalas ja 8ni,
nüüd siis pole pea 3 nädalat trenni teinud, toitumine pole kunagi korrlikult korras olnud,
aga nüüd eriti metsas vorm on ka alla ikka käinud, aga juulikuus,
kui vaba aega kõvasti on siis on plaan kõvasti trenni tegema hakata ja toitumine korda saada.
juuni 24, 2009 at 2:03 p.l. #203786marjasha
MemberSaali ja rühmakasse üritan suvel ikka regulaarselt minna, kuigi jah, vahel juhtub, et mõni sõber tuleb lagedale ideega meie aeda grillima tulla või kalale sõita just siis kui oli plaan trenni minna. Aga pole hullu, siis lähen järgmisel päeval ja kuna praegu saan kodus tööd teha, siis võin ka hommikuti trennis ära käia. Suvi on tegelikult minu jaoks trenni suhtes super aeg- kodu ümbrus kubiseb jalgrattateedest, uisutada saab palju, üleeile sõitsin 17 km jutti, sellele veel BodyPump otsa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui aiatöid saaks trenni alla liigitada, siis oleksin päris kõva sportlane
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ma ei mõtle selle all rohimist ja lillede kastmist, sellega tegeleb meil vanaema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vaid nt kivide tassimist, puude saagimist, niitmist- naudin väga selliseid “meestetöid” ja eks nad mingi koormuse ka kehale annavad. Toitumisega suvel lihtsam ja tervislikum- oma aias kasvavad igasugused toredad asjad- praegu minu lemmikud murulauk, sibul ja till, millest saab ülihead hapukoore kastet ja kodujuustusalatit, varsti tulevad tomatid ja kurgid ka, kõrvale teen (ilusa ilmaga alati õues) mingit mõnusat liha või kala ja ongi olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 24, 2009 at 4:59 p.l. #203823rinaldo
MemberEt, siis tahtsin küsida kuidas suvi teil trenni jms mõjutanud?Higi voolab rohkem ja soojendama ei pea nii kaua kui varem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 24, 2009 at 5:18 p.l. #203825-TANK-
MemberSuvel just puhkamise aeg. Tööl ei pea käima.
Saalis saab käia kuna tahes. Kasvõi kell 2 öösel.
Kuumaga võtab ainult söögiisu alla – see on jama.
juuni 24, 2009 at 6:03 p.l. #203832Sadist
MemberK6ige halvem mis suvel juhtuda v6is on KRIIS .
ma ei tea kuna ma naasen saali tagasi aga loodan et nii kiiresti kui v6imalik .
praegust on nii toitumine kui ka trenn metsas, kuigi kodus teen trenni ja s88n nagu tavaline inimene .
juuni 24, 2009 at 8:23 p.l. #203871moosese10k2sku
MemberJõutrenni jätsin kuni 8. augustini katki, sest liiga paljud trennid jääksid kõiksuguste ürituste pärast ära.
juuni 24, 2009 at 8:26 p.l. #203872sass01
MemberSuvel just puhkamise aeg. Tööl ei pea käima.Saalis saab käia kuna tahes. Kasvõi kell 2 öösel.
Kuumaga võtab ainult söögiisu alla – see on jama.
Kõik ei saa saalis käija kuna tahes, Põlvas on avatud ainult Esm-Kolmap-Reede ja kella 8ni
juuni 24, 2009 at 8:36 p.l. #203875Alexander Andrusenko
ModeratorMinu trenni ei ole 8-9 aasta jooksul ükski suvi mitte kuidagi mõjutanud. Küll olen tööd teinud, küll olen puhanud, reisinud ja igasuguseid üritusi on olnud, kuid trenn sellest küll kunagi kannatanud ei ole.
juuni 24, 2009 at 9:26 p.l. #203883oks
MemberSuvel trenni teha on minumeelest raskem, kuid siiski aega rohkem.
Suvel trennis selline väsimus kiiresti tulema, kui talvel.
juuni 24, 2009 at 9:33 p.l. #203885s4nder
MemberJaaninädalal teen väikese pausi, järgmisest nädalast käin edasi nagu alati. Ei näe, miks suvi peaks kuidagi trenni negatiivselt mõjutama.
juuni 24, 2009 at 9:54 p.l. #203886Capricorn
MemberSelles mõttes natuke mõjutab, et kui sügisel-talvel-kevadel kompenseerib töökoht jõusaali piletite hinna, siis suvel tuleb oma raha eest osta ja siis ei raatsi nii tihti käia, eriti kuna praeguse “surutise” ajal pole rahaga laiata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lisaks suvel autokütusele kulub rohkem raha ning ka puhkus on suvel ja puhkusetasu ei ole ju 100% sama mis palk. Siiski käin ikka piisavalt tihti, et jõunäitajad ei langeks, lihtsalt areng aeglustub mõneks ajaks.juuni 24, 2009 at 11:01 p.l. #203890timo116
MemberSaalis käia ei saa, finants ei luba, kooliajal saab tasuta käidud…tuleb kodusega leppida…
juuni 25, 2009 at 7:43 e.l. #203906Sadist
MemberSaalis käia ei saa, finants ei luba, kooliajal saab tasuta käidud…tuleb kodusega leppida…kodus pole mul ei kangi ei normaalseid hantleid .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sa v2hemalt saad kooliajal tasuta, ma pean koguaeg maksma 600 kuu .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tahaks leida tartus odavamat v6i tasuta saali kus oleks palju hantleid, kange, surumispink, plokk, kykipuur, smith masin, jalapress ja r88baspuud .
kui keegi teab head lahendust, pakkuge !
juuni 25, 2009 at 7:46 e.l. #203907-TANK-
Memberkodus pole mul ei kangi ei normaalseid hantleid .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
sa v2hemalt saad kooliajal tasuta, ma pean koguaeg maksma 600 kuu .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tahaks leida tartus odavamat v6i tasuta saali kus oleks palju hantleid, kange, surumispink, plokk, kykipuur, smith masin, jalapress ja r88baspuud .
kui keegi teab head lahendust, pakkuge !
Ülikooli spordiklubi – pane ennast võistlejana kirja ja saadki tasuta.
juuni 25, 2009 at 9:58 e.l. #203925Sadist
MemberÜlikooli spordiklubi – pane ennast võistlejana kirja ja saadki tasuta.mis m6ttes v6istlejana ?
ja mis on klubi aadress ?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.