Suveks vormi
- This topic has 35 replies, 10 voices, and was last updated 15 years, 1 month tagasi by
Char27.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 8, 2011 at 1:34 p.l. #285647
harselius
Membermiks üldse arvatakse et alagaja toitumine on mäda?
ja alati arvatakse nii!
ükski algaja kes siin foorumis teemat alustab ei saa ühtegi konkreetset soovitust mitte millegi kohta. alati sõimatakse nägu täis, kuna “tõenäoliselt” ta sööb mingit rämpsu. kui inimene julgeb veel enda eest välja astuda sis vb migit nõu ta saab. seda ka sis nimodi, et öeldakse, mida ta valesti teeb, aga kuidas õieti toituda/treenida/toidulisandeid manustada, sellest ei räägita. kuskilt tuleb ainult kopi-peist “sv50%, rasv20%, valk30%” ja sis on kõik maru targad…
see selleks
keegi võiks nüüd noormeest aidata ka mõne konkreetse lingi, artikli või soovitusega treeningu, toitumise või toidulisandi kohta, mitte ainult halada, et ta ei saagi kunagi vormi.
jaanuar 8, 2011 at 1:42 p.l. #285648Char27
MemberÜldiselt on mõttetu nõu anda,kuni me ei tea,mida teema algataja tglt tahab;kuni me ei tea,kas tegemist on suure ülekaaluga või tahetakse paar-kolm kilo alla võtta.Ehk siis,suurest ülekaalust saabki ainult perfektselt toitudes vabaneda,teisel juhul on aga sinu soovitused omal kohal.
Aga teema-algataja oleks võinud selguse mõttes kohe ära tuua nii pikkuse,kaalu kui ka vanuse.
paar posti üleval pool panin kirja, mida ma saavutada tahaksin. ma ei tea kas sa nüüdseks märkasid juba, aga põhimõte selline
ja lisaks veel, et eesmärk ei ole kaalu kaotada, sest kaalun isegi ~70kg ja pikkust 185cmlihtsalt tahaks keha nagu vormida, et pigem lihast kasvatada, ja rasva vähemaks
olen aeg ajalt jõusaalis ja jooksmas käinud, aga mitte kaua.
nüüd alles nädal aega alustasin selle 3+3 kavaga, ehk 3 aeroobset trenni ja 3 jõutrenni. ei oska tulemust kommenteerida, sest liiga vähe teinud veel. lihtsalt ma küsin sellepärast nõu, et tahaks kohe alguses õigesti teha
EDIT:
mis selle linki point on nagu? kiirelt vaatasin läbi, et rohkem kui 2 kuud teha aeroobset trenni on mõttetu? aeroobne trenn tõstab keha rasva, aeroobne trenn vähendab eluiga, aeroobne trenn teeb nõrgemaks, aeroobne trenn teeb mind aeglaseks.
kõik mis ma varem olen teadnud ja kuulnud aeroobse trenni kohta pöörati nüüd pea peale.
jaanuar 8, 2011 at 3:05 p.l. #285656ROtter
Membermiks üldse arvatakse et alagaja toitumine on mäda?ja alati arvatakse nii!
ükski algaja kes siin foorumis teemat alustab ei saa ühtegi konkreetset soovitust mitte millegi kohta. alati sõimatakse nägu täis, kuna “tõenäoliselt” ta sööb mingit rämpsu. kui inimene julgeb veel enda eest välja astuda sis vb migit nõu ta saab. seda ka sis nimodi, et öeldakse, mida ta valesti teeb, aga kuidas õieti toituda/treenida/toidulisandeid manustada, sellest ei räägita. kuskilt tuleb ainult kopi-peist “sv50%, rasv20%, valk30%” ja sis on kõik maru targad…
see selleks
keegi võiks nüüd noormeest aidata ka mõne konkreetse lingi, artikli või soovitusega treeningu, toitumise või toidulisandi kohta, mitte ainult halada, et ta ei saagi kunagi vormi.
Aga palun:
jaanuar 8, 2011 at 3:58 p.l. #285664daemonium
Membermiks üldse arvatakse et alagaja toitumine on mäda?ja alati arvatakse nii!
,
Üldiselt – esimene asi,mida palutakse ,on tuua ära oma menüü.
Kui menüüd ei ole ,lähtutakse eeldusest ,et kuikõik on OK,siis ei küsita abi.Ja palutakse ikkagi tuua ära menüüü.
ükski algaja kes siin foorumis teemat alustab ei saa ühtegi konkreetset soovitust mitte millegi kohta. alati sõimatakse nägu täis, kuna “tõenäoliselt” ta sööb mingit rämpsu. kui inimene julgeb veel enda eest välja astuda sis vb migit nõu ta saab. seda ka sis nimodi, et öeldakse, mida ta valesti teeb, aga kuidas õieti toituda/treenida/toidulisandeid manustada, sellest ei räägita. kuskilt tuleb ainult kopi-peist “sv50%, rasv20%, valk30%” ja sis on kõik maru targad…Äkki tood näite mõne näite,kus küsijal on nägu täis sõimatud.
On tore,et sina oled võimeline andma inimesele nõu,teadmata tema vanust,kaalu,menüüd.Enamus ei ole.Nemad soovivad esitada täpsustavaid küsimusi.
Ei maksa seda neile pahaks pannaa,eks ole,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ahjaa,millele põhineb su väide,et ükski algaja ei ole abi saanud?
jaanuar 8, 2011 at 4:13 p.l. #285666daemonium
Memberpaar posti üleval pool panin kirja, mida ma saavutada tahaksin. ma ei tea kas sa nüüdseks märkasid juba, aga põhimõte sellineolen aeg ajalt jõusaalis ja jooksmas käinud, aga mitte kaua.
nüüd alles nädal aega alustasin selle 3+3 kavaga, ehk 3 aeroobset trenni ja 3 jõutrenni. ei oska tulemust kommenteerida, sest liiga vähe teinud veel. lihtsalt ma küsin sellepärast nõu, et tahaks kohe alguses õigesti teha
Ei pannud tähele jah.Sry.
Üldiselt – mingit erilist rasvapõletust pole sul vaja.Sul ei ole mingit ülekaalu,pigem vastupidi.Et tundud endale pekine,on sellest,et lihasmassi napib.Kasvab lihasmass,paraneb ka rasvaprotsent.
Mingist söömise piiramisest ei ole sinu puhul juttugi.
Et midagi täpsemalt soovitada,peaks su menüüd siiski kasvõi üldjoones teadma.,samuti ka seda,palju seal muuta saad.
jaanuar 8, 2011 at 8:12 p.l. #285680Nony
Membermuutuda võib ka treeningu intensiivus ja toidulisandite manustamine, millest tuleneb ka muutus füüsilises vormis.Ma arvan, et ka toidulisandite manustamine nõuab korralikku finantsi ja kui selleks raha on, siis saab hea tahtmise juures ka toitumist muuta! Kuna enamasti napib just valku (tegelikult muidugi ka head rasva), siis nt kohupiima-kodujuustu lisamine menüüsse ei tohiks eriline kunst olla. Ja rohkem valku menüüsse on ju vaja ka sel juhul, kui teemaalgataja tahab lihasmassi juurde saada!
Ma pole ka ise kõige ideaalsem toituja, kuigi tean, mis ja kuidas õige oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , samas arvan ikkagi, et ka ilma toidulisanditeta saab hakkama. Olen isegi vahel “laisk” ja kui on väga kiire, siis võib ju omale pulbrist koksi kokku segada, samas võib trennijärgselt ka hoopis kohupiima ja puuvilja/mahla tarbida. Ja ei arva üldse, et valgupulber odavam tuleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga nagu siin targemad juba mainisid, siis praegusi toitumisharjumusi oleks ikkagi vaja teada, et mingisugust nõu anda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 8, 2011 at 8:55 p.l. #285682Char27
Memberno umbes nii:
1)hommikul suuur kauss putru, kaerahelbe puder. kõrvale tass piima
2)lõunal soendan eilse toidu üles, mis võib olla riis kanaga, kartulid/porgandid sealihaga või hakklihakastmega, makaronid hakklihaga ja tomatipasta sees
kui eilset toitu pole võib juhtuda, et 2 praemuna 2 leivaviiliga, tass piia kõrvale, või hoops mingid pelmeenid koore ja ketsupi kastmega
kõrvale võib olla mingi võibleib vorsti/singi/juustuga
3)mingi aeg teen trenni ja võtan sisse whey protein sheigi koos 3 teelusikatäiega viinamarjasuhkrut, ning 400ml piimaga
4)õhtu söök, kus jälle üks kolmest, mis võib olla riis kanaga, kartuli sealihaga, makaronid hakklihaga, või mingi kanasupp. ja kõrvale tass piima
5)enne magamaminekut söön vanillimaitselist kohupiima, tulevikus hakkan kaseiini valku võtma ning seda piimaga
2-3 järjekord võib vahetuda.
jaanuar 8, 2011 at 9:51 p.l. #285684Nony
Memberno umbes nii:1)hommikul suuur kauss putru, kaerahelbe puder. kõrvale tass piima
2)lõunal soendan eilse toidu üles, mis võib olla riis kanaga, kartulid/porgandid sealihaga või hakklihakastmega, makaronid hakklihaga ja tomatipasta sees
kui eilset toitu pole võib juhtuda, et 2 praemuna 2 leivaviiliga, tass piia kõrvale, või hoops mingid pelmeenid koore ja ketsupi kastmega
kõrvale võib olla mingi võibleib vorsti/singi/juustuga
3)mingi aeg teen trenni ja võtan sisse whey protein sheigi koos 3 teelusikatäiega viinamarjasuhkrut, ning 400ml piimaga
4)õhtu söök, kus jälle üks kolmest, mis võib olla riis kanaga, kartuli sealihaga, makaronid hakklihaga, või mingi kanasupp. ja kõrvale tass piima
5)enne magamaminekut söön vanillimaitselist kohupiima, tulevikus hakkan kaseiini valku võtma ning seda piimaga
2-3 järjekord võib vahetuda.
Kõige hullem ilmselt ei olegi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alustuseks ehk see, et enne magamaminekut pole magus kohupiim just parim valik, pigem tavaline kohupiim või kodujuust (mitte rasvatu) nt tomati-kurgiga…
Päeval võileivad ja pelmeenid pole ka just eriti tervislik valik. Võilebade puhul oleneb muidugi ka sellest, mis sinna peale panna. Vorst ei lähe mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Salat/keedetud juurikad on hea valik liha kõrvale. Liha… kui kaalu pole vaja langetada, siis ilmselt sobib ka hakkliha.
Hommikuks pakuks juurde nt keedetud muna… Puder muidu põhiliselt süsivesikud…
Kartuli, riisi ja makaronide koha pealt… pruun riis ja täistera pasta on parem valik ja kogustega ei maksa ilmselt ka liialdada, sest need ikkagi põhiliselt süsivesikute allikaks. Peale trenni kindlasti omal kohal!
Äkki targemad-kogenumad lisavad veel midagi juurde ja/või parandavad…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise muidu alustasin sellest, et tegin omale selgeks mis toiduained mida sisaldavad ja siis üritasin lihtsalt oma päevast kaloraaži teades ja arvestades oma toitumist sedasi muuta, et valgurikkamaid toite lisasin juurde, samuti häid rasvu… Samal ajal vähendasin süsivesikuterikkaid toite. Oma menüü koostamisega saan juba üsna edukalt hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2011 at 1:34 e.l. #285689harselius
Member,Üldiselt – esimene asi,mida palutakse ,on tuua ära oma menüü.
Kui menüüd ei ole ,lähtutakse eeldusest ,et kuikõik on OK,siis ei küsita abi.Ja palutakse ikkagi tuua ära menüüü.
Äkki tood näite mõne näite,kus küsijal on nägu täis sõimatud.
On tore,et sina oled võimeline andma inimesele nõu,teadmata tema vanust,kaalu,menüüd.Enamus ei ole.Nemad soovivad esitada täpsustavaid küsimusi.
Ei maksa seda neile pahaks pannaa,eks ole,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ahjaa,millele põhineb su väide,et ükski algaja ei ole abi saanud?
tõesti läksin vist pisut hoogu, ja tegelikult nii hull ei olegi veel olukord, kus nägu täis sõimatakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“kui puudub menüü, lähtutakse eeldusest et kõik on OK”- vastupidi, kui menüüd pole antud arvatakse subjekt toitubki ainult viineritest ja saiast
“ükski algaja pole abi saanud”- selliseid postitajaid on palju kes teevad end foorumi kasutajaks, küsivad abi, ja kaovad ära. mina arvan, et kui algaja saavutaks eesmärgi, jätkaks ta foorumi kasutamist. kuna selliseid inimesi on siiski vähe kes tulevad ja jäävad kasutama foorumit, sellest ma ka eeldan, et nad ei ole abi saanud. vb on tegemist algaja enda tahtejõuga, aga sellepärast me siin ju kõik olemegi, et motiveerida noori fitnessiga, kulturismiga, jõutõstmisega või üleüldse spordiga tegelema. kuna keskkond on siin suhteliselt vaenulik sis tundub, et noored peletatakse eemale. mõtle kui motiveerivalt mõjuks üks positiivne kommentaar kiivikaselt selles teemas. kui öeldakse vormipildi järgi et sinus on potensiaali, isegi kui seda tegelikult pole.
“On tore,et sina oled võimeline andma inimesele nõu”- minu nõu põhineb minu enda katsetustel. loomulikult ei ole minu nõu 100% adekvaatne, aga ma soovitan seda, mis mul kõige paremini on mõjunud, mitte ei aja teooriat taga ja ei kopi netist mingeid ideaal-kavasid. mina rõhun rohkem trennile ja toidulisanditele, ja kui areng seisma jääb vaatan ka üle toitumise. ja mulle see sobib.
“ei maksa täpsustavate küsimuste esitamist pahaks panna”- loomulikult, ja ei panegi. aga kui me vaatame esimesi kommentaare sellel teemal. “toitumine korda!” see on mittemidagi ütlev. info on null. paar järgmist kommentaari samas stiilis: “otsid ettekäänet, järelikult sa ei taha vormi saada”. mina neid päris “täpsustavate küsimuste” alla ei liigitaks.
nimodi tunduvad sis asjad läbi minu silmade
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nüüd kui teemaalgataja tõi sis lõpuks menüü välja tuleb tõdeda, et menüü on, ohh imet, äärmiselt korralik. tõesti ei saa seda võrrelda kulturisti omaga, aga siin tahetakse vaid suveks vormi saada. ei ole mõtet üle pingutada kalorite lugemisega, ja ei pea ajama näpuga järge, et kas tuli ikka täna 200g valku täis. korralik trenn sinna otsa ja tulemused ei lase ennast kaua oodata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2011 at 6:28 e.l. #285690ROtter
Membertõesti läksin vist pisut hoogu, ja tegelikult nii hull ei olegi veel olukord, kus nägu täis sõimatakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“On tore,et sina oled võimeline andma inimesele nõu”- minu nõu põhineb minu enda katsetustel. loomulikult ei ole minu nõu 100% adekvaatne, aga ma soovitan seda, mis mul kõige paremini on mõjunud, mitte ei aja teooriat taga ja ei kopi netist mingeid ideaal-kavasid. mina rõhun rohkem trennile ja toidulisanditele, ja kui areng seisma jääb vaatan ka üle toitumise. ja mulle see sobib.
nimodi tunduvad sis asjad läbi minu silmade
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Iga inimene on siiski erinev ja soovitada seda teistele, mis sinule sobib ei ole ka kõige õigem. Ava oma blogi ja kirjuta seal oma katsetustest, mis sulle edu toovad. Kes arvab, et on sinu sarnane, las teeb samamoodi, mis meil selle vastu on. Targemad inimesed uurivad enne järele, mida füsioloogid on välja selgitanud selle asja kohta ja teevad vastavalt oma järeldused.
jaanuar 9, 2011 at 9:01 e.l. #285693harselius
MemberIga inimene on siiski erinev ja soovitada seda teistele, mis sinule sobib ei ole ka kõige õigem. Ava oma blogi ja kirjuta seal oma katsetustest, mis sulle edu toovad. Kes arvab, et on sinu sarnane, las teeb samamoodi, mis meil selle vastu on. Targemad inimesed uurivad enne järele, mida füsioloogid on välja selgitanud selle asja kohta ja teevad vastavalt oma järeldused.ma väga kangekaelne ei ole ja hakkan juba vaikselt järgi andma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siiski hr. otter, kindlasti on teie teooria laitmatu, ei vaidle sugugi vastu. aga kui palju ainuüksi teooria tekitab usaldust? teemaalgataja kirjutas mulle meilile ja leian et see näitab usalduse teket. leian siiski kui foorumlased hoiaksid ühtsust, oleks viisakad, mõistvad ja arusaavad oleks saanud teda rohkem aidata.
“targemad inimesed”? selline ümbernurga vihje pole samuti ilus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2011 at 9:33 e.l. #285694daemonium
Memberma väga kangekaelne ei ole ja hakkan juba vaikselt järgi andma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
siiski hr. otter, kindlasti on teie teooria laitmatu, ei vaidle sugugi vastu. aga kui palju ainuüksi teooria tekitab usaldust? teemaalgataja kirjutas mulle meilile ja leian et see näitab usalduse teket. leian siiski kui foorumlased hoiaksid ühtsust, oleks viisakad, mõistvad ja arusaavad oleks saanud teda rohkem aidata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et eelistad siis otseütlemist vihjetelle.
A-aga palun.
Kogu asja saab kokku võtta nii:nemimen laede.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2011 at 10:22 e.l. #285698ROtter
Memberma väga kangekaelne ei ole ja hakkan juba vaikselt järgi andma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
siiski hr. otter, kindlasti on teie teooria laitmatu, ei vaidle sugugi vastu. aga kui palju ainuüksi teooria tekitab usaldust? teemaalgataja kirjutas mulle meilile ja leian et see näitab usalduse teket. leian siiski kui foorumlased hoiaksid ühtsust, oleks viisakad, mõistvad ja arusaavad oleks saanud teda rohkem aidata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Milline on selles loos minu teooria?
Ma andsin kaks linki, ühe inglisekeelse, teise eestikeelse – mõlemas on piisavalt põhjalikult kõik lahti seletatud nii teoorias kui ka praktikas.
Kui mõni aru ei saa, siis kelle või mille süü see on?
jaanuar 9, 2011 at 10:51 e.l. #285702harselius
Membersuper! sis on see teema ennast ammendanud…
jaanuar 9, 2011 at 12:53 p.l. #285711Char27
MemberKas puhkepaeval on ka vaja päeval whey sheik võtta ning enne magamaminekut kohupiim süüa?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.