Suveks vormi
- This topic has 35 replies, 10 voices, and was last updated 15 years tagasi by
Char27.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 8, 2011 at 8:02 e.l. #19463
Char27
MemberEesmärk on siis suveks vormi, ehk mitte massiivselt lihastesse vaid kaotada rasvaprotsenti ja natukene
Preagu trenni teen nii, et 3 korda nädalas kindel aeroobne trenn. Käin jookmas 60 minutit iga kord.
Ning 3 korda nädalas jõutrenn.
preagu varsti tellime inimestega Bulkpowdersist kraami , http://www.bulkpowders.co.uk/
ning otsisin, et mida tarbida, et vormi saada, ehk GET IN SHAPE
http://www.bulkpowders.co.uk/section.php/38/1/get_in_shape
Seal lõi esimese asjana ette Sida Cordifolia. Kas seda on mõtet võtta ning kas töötab?
Seal muud tooted ka, äkki midagi muud hoopis?
Või mida te soovitate rasva põletamiseks aeroobse trenni kõrvale.
jaanuar 8, 2011 at 8:13 e.l. #285623Angel K
MemberKuldne reegel : KÕIGEPEALT TOITUMINE KORDA
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 8, 2011 at 8:57 e.l. #285624Char27
Memberno seda küll, aga eks ma üritan toitumist ka jälgida, aga kuna ei ela üksi, siis päris kava järgi süüa ei saa
ikka söön seda mida teisedki…niiet seal väga palju muutusi teha ei saa kahjuks.
jaanuar 8, 2011 at 9:17 e.l. #285626Angel K
Memberno seda küll, aga eks ma üritan toitumist ka jälgida, aga kuna ei ela üksi, siis päris kava järgi süüa ei saaikka söön seda mida teisedki…niiet seal väga palju muutusi teha ei saa kahjuks.
Võiksid oma praeguse menüü ka kirja panna siia.
Aga kui sa toitumises muutusi teha ei saa, siis pead ka kahjuks arvestama, et soovitud tulemusi ei näe.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 8, 2011 at 9:58 e.l. #285627Nony
MemberVõiksid oma praeguse menüü ka kirja panna siia.Aga kui sa toitumises muutusi teha ei saa, siis pead ka kahjuks arvestama, et soovitud tulemusi ei näe.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vana ja kulunud jutt toitumise kohta, aga täiesti TÕSI!
jaanuar 8, 2011 at 10:13 e.l. #285628MoloM
Memberno seda küll, aga eks ma üritan toitumist ka jälgida, aga kuna ei ela üksi, siis päris kava järgi süüa ei saaikka söön seda mida teisedki…niiet seal väga palju muutusi teha ei saa kahjuks.
Ma ka ei ela üksi, kuid süüa sab ju ikka oma kava järgi või sunnivad teised Sind oma toitu sööma?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 8, 2011 at 10:32 e.l. #285633daemonium
Kui otsid ettekäänet,et mitte midagi muuta,siis unusta oma vormimineku-soov ära.
Järelikult sa ikka eriti ei taha vormi saada.
jaanuar 8, 2011 at 10:58 e.l. #285636Char27
MemberKui otsid ettekäänet,et mitte midagi muuta,siis unusta oma vormimineku-soov ära.Järelikult sa ikka eriti ei taha vormi saada.
no jah võib nii tunduda, aga ma ei käi veel tööl ja kindlat sissetulekut pole, seega pole võimalust endale eraldi menüüd teha
aga, palju kuus kuluks eraldi söögikavale? eesmärk on silme ees, lihtsalt pean võimaluse leidma, äkki saan kuidagi ikkagi
jaanuar 8, 2011 at 11:14 e.l. #285638harselius
Membernatuke üle pingutate selle söögi teemaga. teinekord ei olegi võimalik muuta toidukava, kui elad vanematega, ja majanduslik olukord ei luba…
TEGEMIST EI OLE VÕISTLEVA SPORTLASEGA, JA TA EI PEAGI TOITUMA JA TREENIMA PERFEKTSELT!
mind natuke häirib see, et kui keegi uus tuleb foorumisse, siis räägitakse ainult sellest toitumisest. c’mon, sõna “toidulisand” juba ütleb, et see on kõigest lisa, mis toetab tavatoitumist. pulbreid/kapsleid/tablasid kasutataksegi selleks, et saada organismi ained, mida tavatoidust ei suudeta omastada. ega keegi ei ootagi mingist toidulisandist mingit ime!
mina pole küll ühestki burksist või pitsast ära öelnud(samas mul ei ole eesmärgiks olnud ka rasvapõletus). teinekord ongi, mida suurem kaloraaz seda parem. rasva% ikka 6. kindlasti oleksin paremas vormis kui toitumist oleks jälginud, aga mingid igapäevased rõõmud võiksid ka ellu jääda. mõnele sobib lihtsalt paremini kui rõhutakse trenni ja toidulisandite peale, mitte tavatoitumise. lihtsalt aja möödudes ei jaksa mina enam neid pulbreid sisse jahvatada. eelistan siiski sooja toitu.
teemaalgatajale ka sis midagi, mida ta ehk kuulda tahtis…
ainult toidulisanditega alla ei saa. nagu ka ennem mainisin, sis toidulisandid ainult toetavad rasvade põletamist. kogu töö pead siiski sina ise ära tegema. kui korralikult trenni teed, saad ilusti hakkama, suveni ju veel aega küll.
toidulisanditest sis nii palju, et võid võtta mingi kindla kombo või võid hakata enda peal läbi proovima, mis sulle kõige paremini mõjub
omega3 rasvhapped soodustavad rasvade põletamist, kui seda oleks mõistlikum apteegist osta. L-karnitiin samuti soodustab rasvade põletamist, tõstes keha temeratuuri. beeta-alaniin aitab treenida, kui dieedil ollakse. rohelise tee ekstrakt ja kofeiin(isiklik lemmik). rasvapõletajaid on kõvasti, aga teisi ei ole jõudnud proovida ja ei oska soovitada.
CLA tahaks millalgi ära proovida. äkki keegi oskab öelda, kas tellides liigitatakse CLA ravimi alla?
bstard oskab kindlast lahti seletada, kuidas TTA toimib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 8, 2011 at 11:33 e.l. #285639Char27
Memberja lisaks veel, et eesmärk ei ole kaalu kaotada, sest kaalun isegi ~70kg ja pikkust 185cm
lihtsalt tahaks keha nagu vormida, et pigem lihast kasvatada, ja rasva vähemaks
jaanuar 8, 2011 at 12:19 p.l. #285640naksitrall
MemberKui sa teed seda, mida oled alati teinud saad ka selle tulemuse, mille oled alati saanud. Seega kui tahta muutusi, tuleb ka muutuda.
Aeroobne on hea(rasvaprotsendi vähendamiseks), ent õige toitumiseta tuleb tulemus lihtsalt kas raskemini või pikaajalisemalt.
jaanuar 8, 2011 at 12:35 p.l. #285642harselius
MemberKui sa teed seda, mida oled alati teinud saad ka selle tulemuse, mille oled alati saanud. Seega kui tahta muutusi, tuleb ka muutuda.Aeroobne on hea(rasvaprotsendi vähendamiseks), ent õige toitumiseta tuleb tulemus lihtsalt kas raskemini või pikaajalisemalt.
muutuda võib ka treeningu intensiivus ja toidulisandite manustamine, millest tuleneb ka muutus füüsilises vormis.
jaanuar 8, 2011 at 12:49 p.l. #285643Bailey
MemberNo kui sa ei saa süüa teisi asju, mida ülejäänud pere, siis saad vähemalt sama toidu jagada sobivatesse portsjonitesse, pluss isegi kui pere ei söö prae kõrvale juurvilju nt. porgandit, mis mu isiklik lemmik, siis ma ei usu, et sellest probleem tekiks et sulle lisaks nt. porgandit osta, mille kilo hind on väike. Nii kaua, kuni tahad lihast kasvatada antud olukorras, söö koos teistega majoneesi hapukoort või kastet ka prae kõrvale, kui rasva tahad põletama hakata siis hoia majoneesist ja kastetest parem eemale.
Igatahes proovi oma praegune toit jaotada päeva peale 2-3 tunniste vahedega vähemalt 4-ks toidukorraks, hea oleks kui saaksid 6-ks jaotada, see aitab antud olukorras, kui finantsolukord paraneb, siis saad edasi juba vaadata oma toitumise parandamist. Kui toitumine on paratamatu, siis trennis on kõik sinu kätes, anna trennis endast parim ja nii jõuad sihtidele lähemale. Suurem lihas nõuab rohkem kaloreid ja seega kui trenniga juba oma lihase hulka suurendad, siis hakkab rasv ka kaduma kergemini. Edu trennis ja kõike head sulle!
jaanuar 8, 2011 at 1:01 p.l. #285644daemonium
Membernatuke üle pingutate selle söögi teemaga. teinekord ei olegi võimalik muuta toidukava, kui elad vanematega, ja majanduslik olukord ei luba…TEGEMIST EI OLE VÕISTLEVA SPORTLASEGA, JA TA EI PEAGI TOITUMA JA TREENIMA PERFEKTSELT!
mind natuke häirib see, et kui keegi uus tuleb foorumisse, siis räägitakse ainult sellest toitumisest. c’mon, sõna “toidulisand” juba ütleb, et see on kõigest lisa, mis toetab tavatoitumist. pulbreid/kapsleid/tablasid kasutataksegi selleks, et saada organismi ained, mida tavatoidust ei suudeta omastada. ega keegi ei ootagi mingist toidulisandist mingit ime!
mina pole küll ühestki burksist või pitsast ära öelnud(samas mul ei ole eesmärgiks olnud ka rasvapõletus). teinekord ongi, mida suurem kaloraaz seda parem. rasva% ikka 6. kindlasti oleksin paremas vormis kui toitumist oleks jälginud, aga mingid igapäevased rõõmud võiksid ka ellu jääda. mõnele sobib lihtsalt paremini kui rõhutakse trenni ja toidulisandite peale, mitte tavatoitumise. lihtsalt aja möödudes ei jaksa mina enam neid pulbreid sisse jahvatada. eelistan siiski sooja toitu.
Üldiselt on mõttetu nõu anda,kuni me ei tea,mida teema algataja tglt tahab;kuni me ei tea,kas tegemist on suure ülekaaluga või tahetakse paar-kolm kilo alla võtta.
Ehk siis,suurest ülekaalust saabki ainult perfektselt toitudes vabaneda,teisel juhul on aga sinu soovitused omal kohal.
Aga teema-algataja oleks võinud selguse mõttes kohe ära tuua nii pikkuse,kaalu kui ka vanuse.
jaanuar 8, 2011 at 1:10 p.l. #285645ROtter
MemberEesmärk on siis suveks vormi, ehk mitte massiivselt lihastesse vaid kaotada rasvaprotsenti ja natukenePreagu trenni teen nii, et 3 korda nädalas kindel aeroobne trenn. Käin jookmas 60 minutit iga kord.
Või mida te soovitate rasva põletamiseks aeroobse trenni kõrvale.
When I am asked what it takes to look “fitter,” the first question I ask is: “How long have you been doing your current training program?” The usual answer I receive is “somewhere between 6 and 12 months.” The typical program they follow is “30 – 60 minutes of continuous aerobic work 3 to 5 times per week.”
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.