Suveks saledamaks (Reie siseküljed& kõht)
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Suveks saledamaks (Reie siseküljed& kõht)
- This topic has 85 replies, 31 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
LauraOlen.
-
AutorPostitused
-
märts 27, 2008 at 9:46 p.l. #147627
LauraOlen
MemberEma läks paksemaks peale mind, e. teist last. Üldiselt läks peale 30’nendaid, tsellukas tekkis kuskilt.. 34 ehk. Samas enne kolmekümnendaid oli ta peenike. Ma just olen mõelnud, et kas sellist tasakaalu pole rindade ja kõhuga? Nagu osadel naistel on keda näed rannas, rinda on – kõhtu pole. Umbes nii, et rind on selline keskmine B korv ja kõht on sale ja trimmis. Suurema rinnaga on juba üldiselt kõhtu ka, tahaks just sellist tasakaalu tekitada? Üldise keha proportisoonidega olen isegi rahul, kui vaid natuke reie sisekülgi saaks ka nagu saledamal naisel, st. reied ei lähe kokku, oleks täiuslik minu silmis.
Kas viimasena lähevad sääred ja käed paksuks eks? Sest sääred on mul küll veel ikka väga peenikesed, nagu käedki.
Aga minu puhul see pepu asi ei ole tõsi, kui juurde võtan, siis pigem läheb kõhtu, võibolla siis pepu pole lihtsalt nii prink enam.
Aga nõustun hormonaalsüsteemi koha pealt, väga tõsi.
märts 27, 2008 at 9:55 p.l. #130772arrow
MemberMa käisin üle poole aasta hesburgeris ja veel 2 päeva järjest ning kui koju läksin jõudu tegema siis sain selle paari päeva jooksul 10 kg jõudu juurde ja energiat saab küll päris hästi sealt burksi einest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega jahh tüdrukutel pidi see kõik rämpstoit mis nad sisse söövad otse kanni minema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kas jõudu mõõdetakse nüüd kilogrammides?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2008 at 10:22 p.l. #147632Agnes1h
MemberMais on sodi, aga popcorn on põhiliselt õhk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tsellu, striiad ja muu selline jama sõltub sidekoe kvaliteedist ja on üsna pärilik. Räägi oma emaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks mais “sodi” on? Peaks ju küll toitev olema!
p.s. Kas striiade kaotamise vastu ei ole ikka veel kosmeetikatööstus suutnud midagi leiutada? Teab keegi? Ega vist?! Muidu vist mõni ilusalong ammu juba kelgiks oma uue teenusega. Inimene käib kuul ära, muundab geene, süstib silikooni kehasse jne aga selle vastu ei ole ikka veel midagi leitatud. Uskumatu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 28, 2008 at 12:47 e.l. #147639AlanBStard
ModeratorMiks mais “sodi” on? Peaks ju küll toitev olema!Puhas kiire süsivesik praktiliselt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>p.s. Kas striiade kaotamise vastu ei ole ikka veel kosmeetikatööstus suutnud midagi leiutada? Teab keegi? Ega vist?! Muidu vist mõni ilusalong ammu juba kelgiks oma uue teenusega. Inimene käib kuul ära, muundab geene, süstib silikooni kehasse jne aga selle vastu ei ole ikka veel midagi leitatud. Uskumatu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Inimene on siiani üsna kaardistamata maa tegelikult. Striiad on armkude ja midagi väga asjalikku sellega teha veel ei ole. Võimsa kiudoptilise UV abil ntx on teatav lootus neid uuesti pigmenteerida (MSH süst peaks minu arust parem olema) ja on palju meetodeid armide üldise välimuse parandamiseks, aga mingitest imedest pole ma praktikas kuulnud. Teooria lubab kõike.
märts 28, 2008 at 12:57 e.l. #147640AlanBStard
ModeratorEma läks paksemaks peale mind, e. teist last. Üldiselt läks peale 30’nendaid, tsellukas tekkis kuskilt.. 34 ehk.Hea sidekoega inimesed võivad paksuks minna, aga lähevad ühtlaselt, ilma tselluta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma just olen mõelnud, et kas sellist tasakaalu pole rindade ja kõhuga?Mõnel on. Ja mõnel pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui vaid natuke reie sisekülgi saaks ka nagu saledamal naisel, st. reied ei lähe kokku, oleks täiuslik minu silmis.Sealt on üldiselt raske midagi kätte saada ilma erivõtete ja vaevata. Aga võibolla teiste silmis on juba praegu täiuslik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 30, 2008 at 9:14 p.l. #148049LauraOlen
MemberHea sidekoega inimesed võivad paksuks minna, aga lähevad ühtlaselt, ilma tselluta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mõnel on. Ja mõnel pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sealt on üldiselt raske midagi kätte saada ilma erivõtete ja vaevata. Aga võibolla teiste silmis on juba praegu täiuslik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Erivõtete?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii raske on naine olla. Mehel on kerge – ei ole lihaseid, väga okei, elab üle. Naised ka väga ei kurda. On lihased – imeline, kõik on väga hea.
Naistel on dieedid, tsellukamured, liiga väiksed/suured rinnad, kõhuga mured, reied (ja muidu jalad) ning veel igasugused kohad kuhu rasv võib koguneda ja mis tekitab naistele kohutavat põdemist.
Edit.
Ega keegi ei saaks anda linke kus on harjutusi nt pepule ja reitele?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 30, 2008 at 10:06 p.l. #148052Agnes1h
MemberErivõtete?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Nii raske on naine olla. Mehel on kerge – ei ole lihaseid, väga okei, elab üle. Naised ka väga ei kurda. On lihased – imeline, kõik on väga hea.
Naistel on dieedid, tsellukamured, liiga väiksed/suured rinnad, kõhuga mured, reied (ja muidu jalad) ning veel igasugused kohad kuhu rasv võib koguneda ja mis tekitab naistele kohutavat põdemist.
Edit.
Ega keegi ei saaks anda linke kus on harjutusi nt pepule ja reitele?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kle, nii laisa-liisu ka ei saa olla! Kas oled vaadanud neid harjutusi, mis siin veebis on? Harjutuste panga alt leiad. Kas sa siis ei ole käinud kunagi kasvõi korra nt aeroobikas, kus neid harjutusi tehakse? Kas sa ei tea neid harjutusi üldse? On olemas suur tuharalihas ja väike tuharalihas. Treenima peaks mõlemat. Küll ka need reieharjutused leiad. Koju minnes mine trepist, mitte liftiga jne…
Ja veel. See nädal mitmete naiste postitusi lugedes, tuleb ahastus peale! Nii mõnelgi kurtjal on juba praegu pikkuse ja kaalusuhte järgi täiesti normaalkaal ja tahetakse veel alla võtta. Mõne unistuste kaal (pikkust ka arvestades) on selline, et mul tekib küsimus, kas see pole juba anoreksiku kaal.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Armsad naised, hea välja nägemine on meile jah tähtis, kuid ärge selle pärast stressi ega lolliks minge!No ärge nüüd mind tümitama tulge, kuid mulle jäi täna selline mulje siin paari teist postitust kah lugedes…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kellelegi haiget kindlasti ei tahtnud ega taha teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 30, 2008 at 10:47 p.l. #148058AlanBStard
ModeratorErivõtete?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks võimalus on näiteks hormoontasakaalu mõjutav treening. Ehk piimhappe kogumine. Anaeroobne treening max pulsiga taluvuspiiril. HIIT.
Nii raske on naine olla. Mehel on kergeMida veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa ei tea sellest teemast midagi. Ausalt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega keegi ei saaks anda linke kus on harjutusi nt pepule ja reitele?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need teevad vormikamaks aga mitte peenemaks, muuseas.
märts 31, 2008 at 4:17 e.l. #148062Fdvk
MemberKas coca annab ka kaloreid juurde?
märts 31, 2008 at 4:55 e.l. #148073gh
MemberLihtsuses võib ka võlu peituda. Minul on 5 kg pekki nii ###### kui kõhu pealt ära läinud pooletunniste normaalse tempoga kõndimisega töölt koju ja ei sõida liftiga ka 5 korrusele…Mis siis et sõbrad naeravad, aga kes rannas naerab suvel naerab paremini:)
Lisaks veel trenn ja (omaarust) õige või vähemalt sinnapoole toitumisega. Ja seda kõike 3 kuuga – tulemused on silmaga näha ja käega katsuda. (teksad enne 34 number, nüüd saan ka 32 number jalga panna nagu vanasti:)
Kuid mulle jäi sellest ikka veel väheks ja nüüd lõpuks tellisin omale ka toitumis ja trennikava ära:)!
Ma arvan et kui sa oma söögiharjumused siinolevate nõuannetega paika saad ja ilusate ilmadega jalgratta, rulluisu ja kiirkõnniga liigutama hakkad nii et higi ka ikka natuke otsaette tuleb – siis ei saa sa arugi kui kõht ja jalad trimmi saab.
märts 31, 2008 at 4:57 e.l. #148074hehee
MemberNii raske on naine olla.Natuke rahakogumist, kerge lõikus ja raskus kaob Sinu õlgadelt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 31, 2008 at 8:18 e.l. #148092Agnes1h
MemberErivõtete?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Nii raske on naine olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oh, küll sa oled masenduses vist olnud! Ma ei pannud seda lauset alguses tähelegi. Pole see naiste elu midagi nii hull!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Küll sa leiad lahendused.Raske on naine olla ainult 1 kord kuus teatud nädalal, kui roniks kasvõi lakke valust, või siis ka kui sünnitama minnakse! Vaata, et seda “küll on raske naine olla” suhtumist oma kavaleridele ei reeda. Usu mind, see vastassugupoolele küll peale ei lähe.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Halamine.Päikest!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 31, 2008 at 8:24 e.l. #148094Agnes1h
MemberNatuke rahakogumist, kerge lõikus ja raskus kaob Sinu õlgadelt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hehee, sa tegid ju nalja, eksole!? Veidike lihtsalt aasisid?Kui noor inimene loeb sellist kommentaari, kes on niigi ehk ülearu masenduses oma keha üle, siis võibki jääda talle mulje, et tegelikult polegi muud võimalust kui lõikus. Aga me kõik teame ju, et see pole nii.
märts 31, 2008 at 9:14 e.l. #148098lahmaator
MemberKõhu mõttes on asi just selles, et ma tahan meeletult selliseid kergelt paista kõhulihaseid, sõbrannaga tegime ka maiks lepingu, et saame mõlemad.. wink.gif
Kõhu lihased arenevad suht kiiresti aga kõhupiirkond on viimane kust tavaliselt rasv kaob.
Soovitan sul rohkem aeroobset trenni teha.Toitu korralikult mitte ära naljuta ennast
käi näiteks,kas aeroobikas,jooksmas,ujumas või rattagasõitmas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 31, 2008 at 3:11 p.l. #148159katsi
MemberNii raske on naine olla. Mehel on kerge – ei ole lihaseid, väga okei, elab üle. Naised ka väga ei kurda. On lihased – imeline, kõik on väga hea.Naistel on dieedid, tsellukamured, liiga väiksed/suured rinnad, kõhuga mured, reied (ja muidu jalad) ning veel igasugused kohad kuhu rasv võib koguneda ja mis tekitab naistele kohutavat põdemist.
Tegelikult on meestel need samad mured, mis naistel, lihtsalt teiste silmade läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahavad ka need mehehakatised head välja näha, solvuvad kui neid kondisteks või pekisteks aasida
Pole nad midagi nii kuulikindlad nagu naised ette kujutavad, oleme katsetanud 
Meestel ja naistel selles suhtes suurt erinevust polegi – ühed ühtpidi vaikides kannatavad ja teised teispidi püüavad tugevad olla. Naised on oma mõmmibeebikõhuga mehega “rahul” ja mehed hoiavad oma kaalumured rohkem enda teada, mis siis et … enamus naisi tahaks enda kõrvale pigem heas vormis meest kui pekirulli (no äärmuslasi ma siin ei mõtle) … miks naised ei kurda??? Krt seda teab
??:”> Mehed soovivad ju sama, ilusat ja vormis naist, ainult et väikeste erinevustega, mida ei hakka pikalt kirjeldama 
Keegi ei vaata kummaliselt kui ma ütlen, et mul on dieet, mul on lubatud seda pidada kas või 365 päeva aastas, ses ma olen NAINE. Meeste puhul tekitab see teatud seltskonnas ikka veel “armsaid” kommentaare.
Ma võin käia nii liibuvate kui vähem liibuvate riietega. Mehed käivad ka, aga ikkagi on see kuidagi – naljakas.
Naisena ma võin ma keksida nii aeroobikas kui rassida jõusaalis, mitte et MINUL aeroobikas käivate meeste vastu midagi oleks, aga piruette tegev mees aeroobikasaalis võtab nii mõnelgi Jõusaali Jörmil suu muigele – oleme korduvalt kokku puutunud.
Pole vahet, mis soost Sa oled. Hea enesetunne õnneks sugude vahel vahet ei tee ja pole ka ühtegi spordiala, mida naisena harrastada ei saaks … kusjuures

Jube mõnus on ikka olla NAINE
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.