Suveks saledamaks (Reie siseküljed& kõht)
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Suveks saledamaks (Reie siseküljed& kõht)
- This topic has 85 replies, 31 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
LauraOlen.
-
AutorPostitused
-
märts 7, 2008 at 8:02 p.l. #144581
matroxx
Memberno ja jällegi suhteline asi.mis on lapsikus ja mis on täiskasvanulik ning mis on küpsus.inimesed on ise mingid piirid endale seadnud,kuid vhesed suudavad asju natuke teisiti ka mõelda.
“>märts 7, 2008 at 8:38 p.l. #144588Blackdom
Memberno ja jällegi suhteline asi.mis on lapsikus ja mis on täiskasvanulik ning mis on küpsus.inimesed on ise mingid piirid endale seadnud,kuid vhesed suudavad asju natuke teisiti ka mõelda.
“>Kui aluseks v6tta perfektsionistlikke filosoofiaid, saaks ysna adekvaatseid parameetreid tuua, aga see on juba pikk jutt. Ma l2hen magama.
märts 7, 2008 at 10:38 p.l. #144604Tramburai
MemberHmm kusjuures Popcorn ei anna eriti midagi…seal on põhiline kahjulik asi lihtsalt liigne sool
“>Sa võid rääkida, et puberteed on läbi, aga 15 aastane kasvab veel igate pidi,nii et sööma pead. Sööma peab nagunii korralikult kui sa ka ei kasva, aint et targasti. Hoidu koolis söömast igasuguseid magusaid jamasid, ära osta iga 2 vahetunni tagant uut Nestead, söö koolitoitu niipalju kui võimalik ja kui on kõht tühi kannata ning söö kodus korralikult. Igasugustest näksimistest hoidu. Pm. kui sul on kodus kasvõi nt. rattatrenasöör siis oleks ju lihtne iga õhtu normaalses tempos sõita nt. 10-20 minutit. Kõhulihaseid tasub ikka teha, sest nad tulevad siis hiljem välja. Kui sul on ka võimalus, siis jälgi et pulss oleks ratast või midagi muud sellist tehes üle 120, sest siis keha põletab rasvu. Kui oled trenni teinud, siis ära hakka endale valetama, et ma olen nüüd ju nii palju teinud ja ma võin nüüd seda teist ja kolmandat süüa.
märts 8, 2008 at 12:36 e.l. #144608AlanBStard
ModeratorSool ei ole tegelikult kahjulik, liigne sool viiakse sipsti välja.
Ja pulss võiks olla maksimaalne. Mida rohkem, seda parem.
märts 8, 2008 at 12:43 e.l. #144609AlanBStard
ModeratorTärklise struktuur muutub kartulite külmutamisel.GK – glükeemiline koormus.
Ohhoo, lahe. Leiva-saia kuivamisel muutub ka, siis peaks kuivanud nukke järama.
Ja see GK – mis teha, ma mõtlen inglise keeles, eestikeelsetest lühenditest aru ei saa
“>märts 8, 2008 at 5:00 e.l. #144613ROtter
MemberOhhoo, lahe. Leiva-saia kuivamisel muutub ka, siis peaks kuivanud nukke järama.Ja see GK – mis teha, ma mõtlen inglise keeles, eestikeelsetest lühenditest aru ei saa
“>Inglise keeles peaks olema Glygemic Load – GL
märts 8, 2008 at 5:23 e.l. #144615kuuliks
MemberTänud vastuste eest!
“>
Ei otseselt rasva polegi nagu nii palju, pigem lihtsalt. Võibolla hästi natuke on kõhtu, nagu väga sale pole ka otseselt, aga tõesti tahaks KOHUTAVALT kõhulihaseid, just suveks.
Aga näiteks kui kiiresti need tekivad tüdrukul/naisel, kui igapäev teha? Ja kui palju tuleb teha?
Kõhulihastega pole vist seda mure ka, et kui muidu hoitakse kõhtu sees, siis ei pea enam sees hoidma. Mitte et ma ise hoiaks, võibolla vahest hästi harva.
Põhiline probleem just reitega, ma ei tea. Mul vist sellest ajast saati kui hakkasid tekkima naiselikud vormid, lähevad reied nagu kokku. Samas vahest näen ka naisi kellel pole nii? Millest see sõltub, et mõnel on, teisel pole?
Süüa õigesti ja treenida vastavaid kehaosi. Pikk protsess, kuid lõpuks Sa näed, et tasus ära.
märts 24, 2008 at 12:08 e.l. #146970LauraOlen
MemberHeh, nii palju vastuseid.
“> Tänud kõigile kes vastanud on, lugesin kõik läbi.Kusjuures ma tahtsin küsida, et palju annab juurde tavaline juustuburger? Ma ei mäletagi mitu kalorit seal oli, kas 250 või 300. Kas see annab vähem/ rohkem juurde kui popcorn? Sest et popcorni ma vahest söön, ning olekski kohutavalt hea teada, et see ei anna palju juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Koolis kusjuures keegi ütles, et ära söö popcorni, teeb paksuks, siis teine ütles: ”Ei tee, see on ju kõigest mais.”Nii.. Mida veel… Üldiselt söön ma natuke korralikumalt, päris kõike sisse ei pugi. Samas raske on küll niimoodi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma loodan ja usun et suveks saan kõhu üpris vormi. See on ka tõsi eks, kui öösel süüa, siis annab ka palju juurde? Isa oli varem kõhna, nüüd teeb õhtuti/ öösel friikartuleid rasvaga + sööb saia, samas õlut ei joo, aga kõht on päris suur. Ise kui näen et teeb jälle neid väga rasvaseid friikartuleid, siis alati ütlen, et teeks akna lahti, sest see hais on kohutav.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aa, nüüd olen hakanud jalgrattaga ka sõitma, kust see aitab alla võtta? Ma loodan et säärelihaseid väga ei treeni, sest ma oma säärtega ülirahul, sellised peenikesed, lihased nendes tekitaks ainult kurba meelt.

A, ja ma veel tahtsin küsida, et kas igasugused salendavad kreemid/ salendav pesu aitab alla võtta või on see kõigest reklaamitrikk? Ning millest tsellukas tekib, ma olen märganud seda ühel endast nooremal sõbrannal, samas endal seda õnneks pole, loodan et ei teki ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 24, 2008 at 12:46 e.l. #146973arrow
MemberSalendav pesu aitab ainult niipalju, et tõmbab rasva lihtsalt pingule ja jätab seega saledama mulje
“>märts 24, 2008 at 9:46 e.l. #146998kuuliks
MemberSeljal teen ka trenni, mul isegi eraldi leht kus on harjutused ära näidatud, mul nimelt pole selg kõige sirgem just (aga nähtavalt kõver ka pole), lihtsalt ma pean tegema harjutusi.Ja üldiselt ma teen koos kõhulihaseid kui ka selja harjutusi.
Aga ärge paluge mul siis hakata kogu keha treenima (prussak) , ma ei taha ju otseselt saledaks saada, ma tahan lihtsalt kahest kohast alla saada. Varem oli mul üldse mure, nagu mõnel üksikul siin, kuidas juurde võtta. Ja näiteks kui te mu käsi näeksite, suhteliselt kont. Ma ei taha end surnuks treenida, kui näiteks juurde arvata õppimine, stress, siis ma ei ütleks, et trenn oleks midagi sellist, mida ma heameelega teen. Ja tegelt ma pole kunagi eriti sportlik olnud, varem oli mul hea vorm ka ükskõik mida süües ja kehalises vähe/ halvasti kaasa tehes.
Lihtsalt nüüd kui keha on muutunud, on 2 kohta kuhu pekk naisel kiiremini tuleb, nagu ma olen lugenud.
Nojah, okei, ma siis üritan normaalselt süüa. Samas, igal asjal on oma miinused. Vähe süües on see rasva asi, nagu te kirjutasite. Palju või popcorni ja krõpsu süües võtab hästi juurde. Aga ma ei saa tervislikult toituda, kui ma põhimõtteliselt midagi ei söö. Ma ei söö üldse liha (ma vihkan kana ja kala, ERITI aga kala), ainult võibolla viinerit neist. Siis ei söö pooli juurvilju. Kui mulle õelda tervislik toitumine, siis mulle see = söö vähem.
Tegelt siinkohal ma tahaks küsida, et mis on nn. rämpstoit, mis ei anna palju juurde? Popcorn ei anna palju juurde? Ja nt mis on kõige hullemad juurdeandjad? Nt vahukoor, fliikartulid(e. rasv), aga mis veel?
Siis tean mida vältida, aga samas siis kui koguaeg on nälg (ja paljusid juurvilju ka ei söö), et siis mida võib veel süüa nn. rämpstoidu hulgast ? (mitte et ma igapäev alla kugistaksin seda, vahest harva.)
Agajah, kui ma kuskilt alla tahan võtta (eriti sellisest kohast nagu reitelt), tuleb siis teha karmi trenni (kogu keha mõistes)? Või olen ma valesti aru saanud, et maha saab võtta vaid kehaosade kaupa? Siis on küll halb, just rinna mõistes. Sest nagu ma mainisin, kui ma olin peenikesem, siis sõin ma sellepärast ainult, et rind kasvaks.
See oli mulle sama kinnisidee, nagu praegu on kõhulihased.Reite mõttes, kui ma oleks pikem, siis mind ei häiriks need.
Okei, sorri et nii pikk tekst..
“>Tegelikult on nii, et oled see, mida sööd. Korraga hea välja näha, terve olla ja jama süües ei ole kahjuks võimalik!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ten omast käest.
märts 24, 2008 at 7:28 p.l. #147063AlanBStard
ModeratorA, ja ma veel tahtsin küsida, et kas igasugused salendavad kreemid/ salendav pesu aitab alla võtta või on see kõigest reklaamitrikk? Ning millest tsellukas tekib, ma olen märganud seda ühel endast nooremal sõbrannal, samas endal seda õnneks pole, loodan et ei teki ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mais on sodi, aga popcorn on põhiliselt õhk

Juustuburger ei ole kõige hullem asi maailmas, aga ma sööks seda pärast trenni.
Eestis selliseid kreeme ei müüda, mis mõjuks.
Pesu kohta on raske öelda kas ta midagi mõjutab, verevarustus mängib küll *mingit* rolli.
Tsellu, striiad ja muu selline jama sõltub sidekoe kvaliteedist ja on üsna pärilik. Räägi oma emaga
“>märts 24, 2008 at 7:29 p.l. #147064AlanBStard
ModeratorKorraga hea välja näha, terve olla ja jama süües ei ole kahjuks võimalik!
“>Kui hormonaalsüsteemiga vedanud on, siis on küll võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 24, 2008 at 9:59 p.l. #147083AndresT
MemberÜldiselt on nii, et see kehakuju mis sul on, on muutmatu. Proportsoonid jäävad samaks.
märts 25, 2008 at 7:45 e.l. #147099Martti K.
MemberÜldiselt on nii, et see kehakuju mis sul on, on muutmatu. Proportsoonid jäävad samaks.Treenides ikka proportsioonid muutuvad
“>märts 26, 2008 at 5:11 p.l. #147316Madz
MemberMa käisin üle poole aasta hesburgeris ja veel 2 päeva järjest ning kui koju läksin jõudu tegema siis sain selle paari päeva jooksul 10 kg jõudu juurde ja energiat saab küll päris hästi sealt burksi einest
“> Ega jahh tüdrukutel pidi see kõik rämpstoit mis nad sisse söövad otse kanni minema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.