Suveks saledamaks (Reie siseküljed& kõht)
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Suveks saledamaks (Reie siseküljed& kõht)
- This topic has 85 replies, 31 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
LauraOlen.
-
AutorPostitused
-
märts 6, 2008 at 2:54 p.l. #144325
Hannela
MemberSilmad hakkasid verd jooksma.Kusjuures mäkiga on hea lugu. Mäletate kui kirjutasin oma soome seiklusest. Loomulikult ei puudunud sellest ka hommikulkellviis mäkis käik. Rahulikult burgerit närides veeretasin selle karpi ja äkki ehmatasin nii et ajasin kokakoola friikarulitele peale. Bugeri pakil oli kirjas 2000kcal. Siiamaani ma kusjuures ei tea mida see seal tähendas aga peale seda olen vaid ühe korra mäkis käinud.
Big Mac burger annab 500-600 kcal, suured friikad veel omajagu samapalju ja kui suur coca cola ka peale juua siis kokku tulebki pääris palju kaloreid
“> ja 1,5h pärast kõht jälle tühi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 6, 2008 at 3:25 p.l. #144345Totenkopf
MemberUnustasin mainida, et kõhu treenimisel tuleb ka paralleelselt selga treenida.
märts 6, 2008 at 3:43 p.l. #144351R.Tamm
MemberUnustasin mainida, et kõhu treenimisel tuleb ka paralleelselt selga treenida.Tegelikult on pigem nii, et kõhu treenimisel tuleb ka kogu ülejäänud keha treenida.
märts 6, 2008 at 6:26 p.l. #144388AlanBStard
ModeratorÜlejäänud keha tuleb lisaks treenida selleks, et kõhult rasva maha võtta.
Selga selleks et kehahoiak paigast ära ei läheks ja seljavalusid ei tekiks pingetest.
Aga östrogeense rasva vastu reitel ja mujal peaks ju saama testosterooni ja kasvuhormooni tõstva treeninguga. Jõutrenn, sprintjooks ja muu üliintensiivne trenn taluvuspiirini, intervallidega või ühe miinimumpausidega trennina.
Ja süüa võiks ka ikka paremini
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mäkist kalaburks ja salat pole üldse kõige hullem variant aga friikad võiks kindlasti põlema panna. Ja nüüdisajal on mäkis isegi roheline tee olemas
“>märts 6, 2008 at 10:44 p.l. #144451LauraOlen
MemberSeljal teen ka trenni, mul isegi eraldi leht kus on harjutused ära näidatud, mul nimelt pole selg kõige sirgem just (aga nähtavalt kõver ka pole), lihtsalt ma pean tegema harjutusi.
Ja üldiselt ma teen koos kõhulihaseid kui ka selja harjutusi.
Aga ärge paluge mul siis hakata kogu keha treenima (prussak) , ma ei taha ju otseselt saledaks saada, ma tahan lihtsalt kahest kohast alla saada. Varem oli mul üldse mure, nagu mõnel üksikul siin, kuidas juurde võtta. Ja näiteks kui te mu käsi näeksite, suhteliselt kont. Ma ei taha end surnuks treenida, kui näiteks juurde arvata õppimine, stress, siis ma ei ütleks, et trenn oleks midagi sellist, mida ma heameelega teen. Ja tegelt ma pole kunagi eriti sportlik olnud, varem oli mul hea vorm ka ükskõik mida süües ja kehalises vähe/ halvasti kaasa tehes.
Lihtsalt nüüd kui keha on muutunud, on 2 kohta kuhu pekk naisel kiiremini tuleb, nagu ma olen lugenud.
Nojah, okei, ma siis üritan normaalselt süüa. Samas, igal asjal on oma miinused. Vähe süües on see rasva asi, nagu te kirjutasite. Palju või popcorni ja krõpsu süües võtab hästi juurde. Aga ma ei saa tervislikult toituda, kui ma põhimõtteliselt midagi ei söö. Ma ei söö üldse liha (ma vihkan kana ja kala, ERITI aga kala), ainult võibolla viinerit neist. Siis ei söö pooli juurvilju. Kui mulle õelda tervislik toitumine, siis mulle see = söö vähem.
Tegelt siinkohal ma tahaks küsida, et mis on nn. rämpstoit, mis ei anna palju juurde? Popcorn ei anna palju juurde? Ja nt mis on kõige hullemad juurdeandjad? Nt vahukoor, fliikartulid(e. rasv), aga mis veel?
Siis tean mida vältida, aga samas siis kui koguaeg on nälg (ja paljusid juurvilju ka ei söö), et siis mida võib veel süüa nn. rämpstoidu hulgast ? (mitte et ma igapäev alla kugistaksin seda, vahest harva.)
Agajah, kui ma kuskilt alla tahan võtta (eriti sellisest kohast nagu reitelt), tuleb siis teha karmi trenni (kogu keha mõistes)? Või olen ma valesti aru saanud, et maha saab võtta vaid kehaosade kaupa? Siis on küll halb, just rinna mõistes. Sest nagu ma mainisin, kui ma olin peenikesem, siis sõin ma sellepärast ainult, et rind kasvaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See oli mulle sama kinnisidee, nagu praegu on kõhulihased.Reite mõttes, kui ma oleks pikem, siis mind ei häiriks need.
Okei, sorri et nii pikk tekst..
“>märts 6, 2008 at 11:05 p.l. #144453arrow
MemberLokaalne rasvapõletus on võimatu. Saab ainult kogu keha rasvaprotsenti vähendada. Nii, et mine jooksma ja rattaga sõitma, ning tee harjutusi.
http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime Siit võid endale võtta harjutusi kõhu ja reite jaoks. Kuid kindlasti tee harjutusi ka ülejäänud kehale, et vältida osade lihaste eelisarendamist, sest see võib kahtlane välja näha.
Ja valgurikkaid sööke tarbi…NB, seal hulgas kindlasti ka liha. VIINER EI OLE LIHA!!! See on hoopis mingi kondimass ja muu saast.
Ja veel toiduaineid, mis on kasulikud ja sisaldavad vähe kaloreid: salatid, viinamarjad, apelsinid, kartulid(pudruna), erinevad helbed, kaunviljad, kohupiim, vesi, popcorn, ja vahel harva väikestes kogustes šokolaadi ei tee ka eriti paha(20g sussišokolaad näiteks).
märts 7, 2008 at 12:52 e.l. #144466AlanBStard
ModeratorAga ärge paluge mul siis hakata kogu keha treenima (prussak) , ma ei taha ju otseselt saledaks saada, ma tahan lihtsalt kahest kohast alla saada.Need kaks kohta ei taha midagi ära anda.
Ma ei taha end surnuks treenidaHIIT võtab 10-30 minutit.
Aga ma ei saa tervislikult toituda, kui ma põhimõtteliselt midagi ei söö. Ma ei söö üldse liha (ma vihkan kana ja kala, ERITI aga kala), ainult võibolla viinerit neist. Siis ei söö pooli juurvilju. Kui mulle õelda tervislik toitumine, siis mulle see = söö vähem.Ee… Appi ?

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“>Viiner on taimetoit, aga mitte hea taimetoit. Söö siis neid teisi pooli juurvilju ? Ja kodujuustu vähemalt, kui liha ei söö ?
Tegelt siinkohal ma tahaks küsida, et mis on nn. rämpstoit, mis ei anna palju juurde?Kas pähklid ja kookoshelbed lähevad arvesse ? Metsapähklid, mitte maapähklid.
Ja nt mis on kõige hullemad juurdeandjad?Süsivesikud.
Kõike nullist seletada on aeglane surm, palun loe seda Toit, ajubiokeemia ja rasvapõletus
Ja neid
Effective & Permanent Fat Loss Symposium
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2955
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2973
Agajah, kui ma kuskilt alla tahan võtta (eriti sellisest kohast nagu reitelt), tuleb siis teha karmi trenni (kogu keha mõistes)?Alakeha rasvarakud hoiavad väga vihaselt kõigest kinni.
Või olen ma valesti aru saanud, et maha saab võtta vaid kehaosade kaupa? Siis on küll halb, just rinna mõistes. Sest nagu ma mainisin, kui ma olin peenikesem, siis sõin ma sellepärast ainult, et rind kasvaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See oli mulle sama kinnisidee, nagu praegu on kõhulihased.
Reite mõttes, kui ma oleks pikem, siis mind ei häiriks need.
Kasva siis pikemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 7, 2008 at 12:56 e.l. #144468AlanBStard
ModeratorLokaalne rasvapõletus on võimatu.Ei ütleks. Rasva paiknemine sõltub hormoonidest ja teiseks saab välispididelt asju peale määrida. Aga neid asju ei ole Eestis saada ja toll neid läbi ei lase.
märts 7, 2008 at 8:21 e.l. #144478matroxx
MemberImelik on just see,et enamus inimesi avastavad alles kevadel et oleks vajasuveks vormi saada.sellega oleks pihta pidanud hakkama juba eelmisel aastal samalajal.samas kunagi pole päris hilja kah.
“>märts 7, 2008 at 8:39 e.l. #144482sweals
MemberLokaalne rasvapõletus on võimatu. Saab ainult kogu keha rasvaprotsenti vähendada. Nii, et mine jooksma ja rattaga sõitma, ning tee harjutusi.http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime Siit võid endale võtta harjutusi kõhu ja reite jaoks. Kuid kindlasti tee harjutusi ka ülejäänud kehale, et vältida osade lihaste eelisarendamist, sest see võib kahtlane välja näha.
Ja valgurikkaid sööke tarbi…NB, seal hulgas kindlasti ka liha. VIINER EI OLE LIHA!!! See on hoopis mingi kondimass ja muu saast.
Ja veel toiduaineid, mis on kasulikud ja sisaldavad vähe kaloreid: salatid, viinamarjad, apelsinid, kartulid(pudruna), erinevad helbed, kaunviljad, kohupiim, vesi, popcorn, ja vahel harva väikestes kogustes šokolaadi ei tee ka eriti paha(20g sussišokolaad näiteks).
Miks kartulid (pudruna) on nii palju erinevad “tavalisetest” kartulitest? (kasulikkuse ning kalorite seisukohalt)
Miks lisasid siia “erinevad helbed”? (kalorite seisukohalt)
märts 7, 2008 at 9:15 e.l. #144487Blackdom
MemberSa v6iksid alustuseks oma kinnisideed 6ige vankri ette panna! Kui sa said omale rinnad, kas muutusid 6nnelikuks – ei, kohe tabas sind j2rgmine h2da. Ja puberteet ei l6pe punkt 18. aastaselt. Olenevalt indiviidist v6ib vaimne puberteet kesta ikka v2ga-v2ga kaua. Kui sa oled veel kasvueas, siis oled sa lisaks ka puberteetse kehaga. Vaata, kehal on 6nneks endal immuunsysteemil p6hinev m6istus olemas ja kui v2hemalt see korras on, siis see yritab tasakaalustada su teadlikke rumalaid tegusid kehaga ymberk2imisel ja ikkagi t2iskasvanuks saada. Tegele vaimsete, meelt arendavate tegevustega rohkem, kuigi jah, puberteetidele on jube raske selgeks teha, et see on olulisem kui tissid, k6hulihased ja siredad s22red. Nn. t2isealistelgi on tihti sama mentaliteet.
märts 7, 2008 at 9:40 e.l. #144489matroxx
Memberno üldiselt kehtib se puberteedi jutt meesterahvaste kohta kes 20ndateski veel hoogsalt arenevad.imelik on lihtsalt aga ka see,et kui mõni 15 aastane tahab saledaks siis on ta kohe puberteet aga kui näiteks 30aastane siis lihtsalt tubli,et end kokku võttis.vanuse järgi ei saa määrata alati asju.
märts 7, 2008 at 9:44 e.l. #144490arrow
MemberNo kartulid pudruna sellepärast, et need on nii lihtsalt paremad, kui tavalised keedukartulid, vähemalt minu arvates.
Ja nende erinevate helveste all mõtlesin ma erinevaid madalakalorsusega helbeid, mida süüa väherasvase piimaga ja juurde lisada natuke puuviljatükke.
märts 7, 2008 at 10:23 e.l. #144493Blackdom
Memberno üldiselt kehtib se puberteedi jutt meesterahvaste kohta kes 20ndateski veel hoogsalt arenevad.imelik on lihtsalt aga ka see,et kui mõni 15 aastane tahab saledaks siis on ta kohe puberteet aga kui näiteks 30aastane siis lihtsalt tubli,et end kokku võttis.vanuse järgi ei saa määrata alati asju.No ei k2i ainult sugupidi see puberteet. See on myyt. Puberteetlikke kalduvusi on ka vanematel kui 20. dates ja mitte ainult meestel. Puberteetlikku jonnimist ja rumalust jagub enam-v2hem v6rdselt, soost olenemata. See, kui 15. aastane tahab emaks saada ja kodu hakata m2ngima, ei ole eriline kypsuse indikaator. Kes ytles, et “kui mõni 15 aastane tahab saledaks siis on ta kohe puberteet aga kui näiteks 30aastane siis lihtsalt tubli,et end kokku võttis” ?
märts 7, 2008 at 10:27 e.l. #144495Blackdom
MemberNo kartulid pudruna sellepärast, et need on nii lihtsalt paremad, kui tavalised keedukartulid, vähemalt minu arvates.Ja nende erinevate helveste all mõtlesin ma erinevaid madalakalorsusega helbeid, mida süüa väherasvase piimaga ja juurde lisada natuke puuviljatükke.
Kuidas t2rkliserohked kartulid kaalu aitavad alandada? Ja miks v2herasvane piim puuviljatykkidega? V2hem rasva, rohkem sysikaid?!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.