suveks saledaks ja lihased punni:)
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » suveks saledaks ja lihased punni:)
- This topic has 7 replies, 7 voices, and was last updated 18 years, 10 months tagasi by
kuuliks.
-
AutorPostitused
-
märts 31, 2007 at 6:53 e.l. #10254
Anonüümne
GuestTERE!
MA tahaksin targemate käest küsida, et kas on tõesti nii, et tee trenni nii palju kui tahad, aga kui sööd palju, pole tulemust näha, sest lihased võivad sul peki all olla?
Ma mängin hoogsasti jalgpalli, jooksen ja 1 kord ka jõusaalis.Punnu on aga ikka ees..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et äkki on siis viga toidus, mida söön…kas ma pean hakkama ennast näljutama!?
see ei tundu eriti mõistlik olevat ja seega küsin teilt, et mismoodi täpselt sis saab suveks saledaks ja kõhulihased punni?
Kui te hoolite teistest sama palju kui endast, palun aidake!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Aitäh!
märts 31, 2007 at 7:07 e.l. #110829matti
MemberKirjuta kuda sööd,siis saame paremini aidata.
märts 31, 2007 at 7:11 e.l. #110831St
MemberParaku nii juba on, et kui sööd kaloreid rohkem, kui kulutad siis ei ole lootustki kõhnaks saada. Mul tuttaval oli
suur kõht ja kolesterool laes. Pani endal toitumise korda kõht kadus kui kevadine lumi (see aasta seda vist ei olnud!?). Samas kui sööd vähe ja treenid ambitsioonikalt siis ei tule ka midagi juurde kuna arenguks ei ole energiat.
märts 31, 2007 at 7:16 e.l. #110833Flex250
MemberParaku nii juba on, et kui sööd kaloreid rohkem, kui kulutad siis ei ole lootustki kõhnaks saada. Mul tuttaval olisuur kõht ja kolesterool laes. Pani endal toitumise korda kõht kadus kui kevadine lumi (see aasta seda vist ei olnud!?). Samas kui sööd vähe ja treenid ambitsioonikalt siis ei tule ka midagi juurde kuna arenguks ei ole energiat.
treenid ambitsioonikalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ???märts 31, 2007 at 7:30 e.l. #110836hihhii
Membermhm..no täna sõin tervislikke nisuhelbeid piimaga, jogurti, kohukese ja kohvi.Lõunaks tavaliselt midagi sooja, kas praad või supp leivaga, vahel ka banaan ja pirne. Õhtust söön väga hilja, siis kui trennist tulen mingi kell9.Koolis söön lõunat u kell 1 või 2.
Mul on ka väga halb komme pärast trennist tulekut süüa..
a ma kuskilt lugesin, et pärast trenni tuleb kohe suhkrut tarbida:Onakjakas ju…mis ma siis üldse trenni teen, kui pärast jälle kaotatud rasvad tagasi teen..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 31, 2007 at 7:49 e.l. #110842Xero
Membera ma kuskilt lugesin, et pärast trenni tuleb kohe suhkrut tarbida:Onakjakas ju…mis ma siis üldse trenni teen, kui pärast jälle kaotatud rasvad tagasi teen..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mitte otsesel suhkrut, vaid süsivesikuid, et su lihastest olev glükogeeni tase jälle normaalne oleks. Muidu, kui ei tarvi peale trenni süsikaid, võivad lihased kataboolsesse seisundisse minna, mis tähendab, et energia saamiseks peab keha võtma seda lihastest.
märts 31, 2007 at 8:06 e.l. #11084654321
Member“kas ma pean hakkama ennast näljutama!?”
ei ei… loe ja otsi siit foorumist ise… Siin on sellelaadseid küsimusi kümneid- kui mitte rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 6, 2007 at 4:20 p.l. #111545kuuliks
MemberTERE!MA tahaksin targemate käest küsida, et kas on tõesti nii, et tee trenni nii palju kui tahad, aga kui sööd palju, pole tulemust näha, sest lihased võivad sul peki all olla?
Ma mängin hoogsasti jalgpalli, jooksen ja 1 kord ka jõusaalis.Punnu on aga ikka ees..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et äkki on siis viga toidus, mida söön…kas ma pean hakkama ennast näljutama!?
see ei tundu eriti mõistlik olevat ja seega küsin teilt, et mismoodi täpselt sis saab suveks saledaks ja kõhulihased punni?
Kui te hoolite teistest sama palju kui endast, palun aidake!
)Aitäh!
Toitumine ja kogused tuleb päeva peale võrdselt ära jagada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päris enne voodisse minekut ei ole ka just kõige õigem variant söömiseks. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.