Skip to main content

Suveks saledaks.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere, ma olen juba 3 kuud käinud jõusaalis kord nädalas. Nüüd on plaan hakata käima 4x nädalas + aeroobset.

Treener on mulle kava teinud ja värki, kuid minu põhieesmärgiks on kõht. Kõhul on rasvakiht peal, seega pole kõhulihaseid eriti näha ning tahaks suveks sellest kihist lahti saada. Toitumine on korras, olen ka normaalkaalus.

Niisiis tahtsin küsida, et kas on mõtet peale jõusaalis käimist mingi tund aega puhata, taastuda ja siis jooksma minna? Ja kui joosta siis mitu minutit/km’it ? Ning kas üldse on võimalik 2 kuuga kõht vormi saada sellist trenni tehes.

Ette tänades, ANTS.

daman
    Member

Tere, ma olen juba 3 kuud käinud jõusaalis kord nädalas. Nüüd on plaan hakata käima 4x nädalas + aeroobset.

Treener on mulle kava teinud ja värki, kuid minu põhieesmärgiks on kõht. Kõhul on rasvakiht peal, seega pole kõhulihaseid eriti näha ning tahaks suveks sellest kihist lahti saada. Toitumine on korras, olen ka normaalkaalus.

Niisiis tahtsin küsida, et kas on mõtet peale jõusaalis käimist mingi tund aega puhata, taastuda ja siis jooksma minna? Ja kui joosta siis mitu minutit/km’it ? Ning kas üldse on võimalik 2 kuuga kõht vormi saada sellist trenni tehes.

Ette tänades, ANTS.

Jooksmine paha kindlasti ei tee, ent minu arvamist mööda oled selleks hooajaks hiljaks jäänud. 4x nädalas + aeroobne võib põhjustada ka ületreeningu, aga seda saab õnneks enesetunde järgi reguleerida (või kava jagades).

Rasva lokaalne põletamine õnneks/kahjuks võimalik pole, seega pead rasvaprotsenti langetama kogu kehal, seega valikuid mitu:

1) HIIT (otsi vastavat märksõna siin foorumis, teemasid päris mitu), mis on tegelikult intervalltreening ning väga efektiivne rasvapõletusmeetod

2) Aeroobne trenn, kus märksõnaks suhteliselt pikk ent madala südamelöögisagedusega pingutus (pulss ~130, kestvus 45-60 minutit)

Kombineerides selle jõusaalikavaga, usun, et suveks oled sa supervormis. Järgmiseks suveks. Jõudu tööle!

gmaster
    Member

2 kuuga võib üht-teist saavutada küll. näiteks pool kilo nädalas alla võtta teeb 4kg.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.